- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA FIV560ZWA - Fornuizen
Geweldig fornuis hiervoor altijd op gas gekookt maar dit is ideaal alles werkt prima en wat zo mooi is aan dit fornuis dat de bediening aan de voorkant zit en prijs / kwaliteit is prima dus met andere woorden prima aan te raden
super zeker aanrader
wij zijn heel tevreden met het fornuis
wordt vrij snel warm, kookt het en je zet het lager gaat heel snel terug dat niet over kookt. super
oven aangezet met niks in , ff laten inbakken, 30 min en daarna nergens last van met eten ( geen geur)
Pluspunten
- lekker hoog
Bevalt goed
Ik heb dit product gekocht omdat ik een inductiefornuis wilde i.v.m. de grote van de keuken, klein, ik heb gekozen voor de erna omdat hij er goed uitzag en ook een lade had waar je spullen in kon leggen. Hij bevalt tot nu toe goed, ik heb hem 1 week in gebruik. Hij heeft ook 1 nadeel en dat is dat je moeilijk kunt zien waar de pannen moeten staan, de streepjes zijn nauwelijks te zien. De oven heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen. Maar ik ben er zeer treden over.
Pluspunten
- De fysieke knoppen
- Het is snel warm
- Makkelijk schoonmaken
Minpunten
- De strepen voor de pannen zijn onduidelijk
Mooi fornuis! Prima formaat oven, en de pitten werken prima. Pan water kookt in paar minuten.
Even opletten met de ruimte tussen bakplaat en wand oven
Heb het fornuis in 2022 gekocht, en zo nu en dan de oven gebruikt.
Maar het is nu 2x gebeurd dat de plaat naar beneden ging, en is een grote speling tussen wand en bakplaat ontstaan, wat een onwenselijke situatie is.
Dit moet door Etna opgepakt worden omdat het een ontzetting in het fornuis is, waar even serieus naar gekeken dient te worden. Voordat er ongelukken met hete vloeistoffen en baksels gebeuren omdat het apparaat ondeugelijk is
Mooi zwart design, staat goed in iedere keuken
Dit fornuis heeft een mooi design, werkt prettig en is echt veel fijner dan op gas koken. Ook vindt ik zelf de draaiknoppen fijner werken dan tiptoetsen.
Pluspunten
- draaiknoppen
- design en lade onderin
Minpunten
- geen timer voor de oven
Goeden producten
Goed produkt werk goed
Goed inductiefornuis, met draaiknopbediening
Het is een eenvoudig fornuis, maar wel één van de zeer weinigen met draaiknoppen voor de inductie kookzones.
De inductie kookzones zijn stil en de oven is (alleen met hetelucht) licht hoorbaar. De markering van de kookzones hadden beter gekund. Ik heb dit opgelost, door er inductiematjes op te leggen. Ook de markering op de draaiknoppen had duidelijker gemoeten en dit heb ik met een stickertje opgelost. Dit alles, omdat dit fornuis ivm de draaiknoppen ook veel door/voor ouderen wordt aangeschaft. Maar het grote pluspunt van dit fornuis is toch in tegenstelling tot andere fornuizen, de eenvoudige bediening. Over het geheel, tevreden met de aankoop.
Pluspunten
- Draaiknoppen voor inductiekoken
- 3 jaar extra garantie na registratie
Minpunten
- Markering kookzones en knoppen
- Bijvoegd aansluitschema
van gas naar inductie
ik moest overschakelen van koken op gas naar koken op inductie. dat was wel even wennen, maar de overgang is helemaal niet groot. de kookplaat is dan wel anders, maar het koken is hetzelfde gebleven. ik ben erg tevreden.
Pluspunten
- overschakelen van gas naar inductie gaat makkelijk
Minpunten
- heb ik nog niet gevonden
Ik geef voor nu een 8 omdat ik na 45 jaar gekookt te hebben op gas en nu op inductie. Het is voor mij nog erg wennen. *Oefenen baart kunst*
De oven /inductie plaat ziet erg mooie uit, blij met de rvs kleur en hij doet wat hij moet doen. Ik heb nog maar één keer de oven gebruikt om iets op te warmen, en het ging goed, echter wil ik snel een ovenschaal erin voorbereiden.
Tot nog toe gaat het goed en ik hoop het juiste gevoel te krijgen in de loop der tijd hoe de oven/inductie op de juiste manier/stand te gebruiken.
ETNA FIV560ZWA Een must have!!
Wij hebben in eerste instantie gekozen voor de ETNA FIV560ZWA om zijn zwarte kleur, later kwam het gebruiksgemak.
Wat ideaal, een kookplaat die je met een doekje zo schoonmaakt ten opzichte van een toestel op gas, waar je de pitten moet boenen en schrobben.
Recent een storing gehad aan het toestel, code 8888, samen met de klantenservice gekeken naar een oplossing voor deze storing, we waren er snel achter dat de 4de energieschakelaar defect bleek te zijn, hier twee van besteld en aangezien de garantie net een dag was verstreken, de onderdelen zelf gemonteerd, het fornuis werkt nu weer als nieuw. Topservice!!
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Reinigen
Minpunten
- Geen digitale oventemperatuur
Mooie vormgeving, doet wat het moet doen
Vormgeving is mooi en strak. Oven werkt goed, jammer dat je geen tijd kan instellen dat mis je wel.
Kookplaat had wel wat meer vermogen mogen hebben, zodat het allemaal wat sneller gaat.
Minpunten
- Geen tijd instelling
- Vermogen
Prima fornuis. Doet waar het voor bestemd is.
Ik heb dit fornuis op aanbeveling van de verkoopmedewerker aangeschaft omdat deze als beste uit de test was gekomen en qua prijs het dichtste bij mijn budget zat. Op zich is het een prima fornuis, doet wat het moet doen. De bediening met knoppen is uitstekend en is een grote pluspunt. Heel fijn dat er een opbergruimte onder zit. Het enige (voor mij grote) minpunt is dat er geen klokje met timer ingebouwd is, zowel voor de oven als voor de kookzones. Alleen hierdoor ben ik erg teleurgesteld (en boos op mijzelf dat ik daar niet beter op gelet heb), zou ik nu eigenlijk graag een ander fornuis willen.
Pluspunten
- Knoppen bediening.
- Opberglade.
Minpunten
- Geen klokje met timer zowel voor kookzones als oven.
Zeker een aanrader super te vrede.
Door een nieuwe keuken van de woningbouw moest ik van het gas af en dus verplicht electric te koken. We kregen twee fase voor het kook gedeelte en na wat zoek werk kwam ik uit op de etna. Het een heel fijne inductiefornuis ik had nog nooit op inductie gekookt maar op de etna is het zo simpel. Het gebruik is het zelfde als met gas hoger of lager zetten gaat gewoon met draai knoppen. De oven is ook makkelijk in gebruik. Dus ik ben echt super te vrede ermee.
Pluspunten
- Draai knopen voor hoger en lager zetten
- De powerboost voor snel water koken.
- Makkelijk schoonmaken
Heel fijn en mooi apparaat makelijk in het gebruik
Een Etna sores.
een Etna oven met inductie als nieuw gekocht , na een maand begonnen al de klachten , hij piepte en bromde en viel zomaar uit met het koken ,,er was garantie op , maar de dealer en Etna stuurden monteurs ,was even goed maar ieder keren hetzelfde probleem , Maar geen nieuwe oven , (wij hadden hem tenslotte als nieuw gekocht en als zo'n oven iedere keer dezelfde problemen heeft ,verwacht ik een goede service en dat ze na een tijd een nieuwe leveren ).slechte service van de dealer en het bedrijf ETna. om van het gezeur af te zijn hebben we een nieuwe gekocht na 2 jaar nadat ook de stoppen doorgebrand waren om eraf te zijn. maar nooit weer een ETNA. een en al ellende. kreeg de zenuwen bij het koken met dat gekraak en gepiep ,weg met dat ding.
Pluspunten
- geen plus punt
- dat een andere firma hem gratis meegenomen heeft.
Minpunten
- kooktoestelplaat inductie.s punten
- oven en het lawaai van van de ventilator.
De prijs/kwaliteit is prima
Prima oven/inductiekookplaat voor de prijs waarvoor ik hem gekocht heb. De oven is snel op temperatuur en het gebruiksgemak van de inductiekookplaat is heel fijn. Het had wel handig geweest als er 2 metalen roosters hadden gezeten in plaats van 1.
Pluspunten
- Oven snel warm
- Duidelijke bediening
Minpunten
- Maar 1 rooster voor de oven
Afzuigkap bij de inductiefornuis gekocht in het wit en is een mooie en goed werkende combi
Bevalt prima en naar behoren
Zag er praktisch uit en gewoon draaiknoppen net als bij een gasfornuis, werkt prima en is te gebruiken zonder gebruiksaanwijzing heel erg makkelijk en mooi apparaat om te zien !
Pluspunten
- Knoppen
Minpunten
- Weet nog niet
Mijn ouders (>90 jaar) zijn verhuisd en gingen over op 100% elektra. Veel elektrische fornuizen kunnen alleen bediend worden met tiptoetsen. Dat is veel te lastig voor oude mensen. ATAG biedt met dit elektrische fornuis de mogelijkheid om moderne technologie te combineren met een simpel bediening. Alsof je nog op gas kookt, simpele bediening d.m.v. draaiknoppen. Een aanrader!
Van gasfornuis naar inductie
Betrouwbaar en het is mijn allereerste inductie na jaren gasfornuis, was zo dol op mijn gasfornuis maar deze inductie maakt het alles goed !
Pluspunten
- Snel
- Gas besparing
Minpunten
- Niets
Goed fornuis
Op zich een heerlijk fornuis jammer dat bovenkant oven stuk ging maar heb het vermoeden dat dit al bij de winkel niet helemaal ok was omdat de bovenkant heel laag hing . In ieder geval zeer vakkundig gerepareerd binnen de garantie .ik ben al met al een blije klant en koken is mijn hobby dus zeker aan te raden
Pluspunten
- Kunnen 4 pannen tegelijk op
- Alles lukt in de oven
Minpunten
- Hellaas te vroeg defect maar gerepareerd
stevig en goed product
Ik heb dit product gekocht om twee redenen. Ten eerste heb ik een lager totaal WAT nodig. Dit product heeft 5800 W. De tweede reden zijn de knoppen. Het is gemakkelijk te gebruiken en de warmte te regelen. Het is gemakkelijk te gebruiken met natte handen. En de algemene kwaliteit is erg goed, net als andere Etna-producten.
Pluspunten
- Stevig
- Goedkoper
- Gemakkelijk te gebruiken
Zeker een aanrader
Ik gebruik sinds een paar dagen een inductie fornuis van etna model fiv560rvs.
Ik dacht dat het wel wennen zou worden om op inductie te koken want ik had hiervoor een keramisch fornuis,maar vanaf de eerste keer dat ik het fornuis gebruikte ging het als vanzelf.
En het fornuis staat ook nog eens heel mooi in mijn keuken.
Ook de powerstand is ideaal het kookt dan heel snel.
Ik ben blij met de aankoop van dit fornuis.
Bevalt goed !
Mooi Fornuis
Net zo hoog als mijn aanrecht dus sluit mooi aan!
Ook heerlijk dat hij gewoon draaiknoppen heeft i.p.v. tiptoetsen ( heb ik altijd ruzie mee ;) )
Pluspunten
- draaiknoppen
- hoogte