De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 250 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super mooi fornuis , goed schoon te houden , vele functies .
Nadeel op twee fase is dat het koken wat langzamer gaat, maar doet evengoed zijn werk.
Oven werkt goed . Zeer tevreden
Zou als deze ooit stuk gaat weer een etna kopen, beste merk qua fornuizen en ander apparatuur
De inductie kookplaat voldoet aan alle eisen. Bij het afleveren van het fornuis op 3 januari 2024, bleek de deur van de oven niet goed te sluiten. Ik heb hier direct melding van gedaan. Na ongeveer een week kwam een monteur om de scharnieren van de deur te vervangen. Deze nieuwe scharnieren bleken niet de juiste te zijn. Hij heeft ter plekke nieuwe scharnieren besteld. Na weer ongeveer een week kwam dezelfde monteur met nieuwe scharnieren. De nieuwe scharnieren zaten in een dichtgeniet zakje, dus niet de originele. Dat bleek ook wel want deze scharnieren waren ca 1,5 keer zolang als de scharnieren van de ovendeur. Na bellen bleek dat de juiste scharnieren pas na een aantal maanden geleverd zouden worden. Hierom heeft de monteur een omruilactie gemaakt. Na 3 werkdagen dagen kwam de nieuwe machine en wat schetst mijn verbazing? Ook hier sluit de deur niet goed. Dus deze machine meteen retour gestuurd. Ik heb naast de eerste dag vrij nemen nu al 3 extra dagen vrij moeten nemen, voor niets. Ik ga nu over op een andere merk fornuis en hoop dat die wel ok is. Uit dit verhaal blijkt waarom ik maar een score van 3 heb gegeven, maar het had net zo goed een 1 kunnen zijn.
de Etna inductie oven FIV560RVS is een goed werkende oven en ziet er ook nog mooi uit is makkelijk te bedienen niets met druktoetsen en extra kook programma's heb je toch niets aan gebruik je nooit maar kan allemaal stuk gaan
gewoon met knoppen aan de voorkant ideaal voor oudere personen maar ook de jeugd kan hier mee om gaan
daarom heb ik deze gekocht de eenvoud en omdat het ook een Nederlandse product is
Etna is van oudsher een perfect en betrouwbaar product
---------------------------------------------------
Mooi zwart en handige bediening van de inductieplaat.
Dit fornuis heb ik gekocht vanwege de bediening met draaiknoppen van de inductieplaat.
Je kan nu vrijwel blind heel snel de juiste pit bedienen, veel beter dan het gepruts met tiptoetsbediening waar toevallig net een grote pan overheen hangt en je deze dan moet verschuiven om te kijken waar precies de juiste tiptoets zit...
Ik vind dit een heel fijn apparaat ben er blij mee wij hebben het naar de renovatie van ons huis van de volkshuisvesting gekregen maar het is een hele vooruitgang erg blij mee
Wij hebben het Etna inductie fornuis gekocht , omdat het een handig, milieu vriendelijk, mooi fornuis is. Hij bevalt ons zeer goed! Ook goed en vriendelijke installateur!!
Een bijzondere goede product precies naar mijn verwachting - heb heel veel plezier van en gemakkelijk in gebruik.
Ook vind ik het fornuis op zich zelf zeer sterk en stevig. Jammer dat er geen deksel is aan de bovenkant van het fornuis.
Voor die prijs vind ik een prima apparaat.
We hadden eerst een gasfornuis van een ander merk, ik merkte dat mijn partner erg moeite had met deze gas fornuis.
ook het feit dat ze bijna blind is en ik het gas eigenlijk erg gevaarlijk vindt.
Ze gingen onze huis verduurzamen en we kregen de mogelijkheid om op inductie te koken.
En de Fornuis van Etna sprong eruit vanwege de draai knoppen en dat is een must, voor ons allebei.
we hebben nu sinds oktober ,en we zij er erg blij mee past ook erg goed in onze nieuwe keuken.
Dit is mijn eerste ervaring met electrisch koken. Altijd op gas gekookt. Maar wat een enorm verschil in koken is dit. Alles is veel sneller klaar.
Ben blij dat ik deze overstap heb durven zetten. Echt een aanrader.
Enorm blij! De bediening is uitgebreid, maar eenvoudig te begrijpen. Heb zelf erg veel last van mijn handen en vingers, dus ben erg blij met de draaiknoppen i.p.v. een touchscreen!
Veel opbergruimte onderin voor ovenschalen en/of het rooster als je alleen de bakplaat wilt gebruiken (of andersom).
Na het koken even doekje erover en hij ziet er weer uit als nieuw!
Enige waar ik aan moest wennen, is dat er geen timer op zit… Maar kookwekkertje erbij en het probleem is opgelost. Ik maakte dit vooraf groter dan het daadwerkelijk is.
Fantastisch fornuis voor een fijne prijs!
Eerst twijfels wel of geen inductie.
Maar de FIV560WIT heeft een makkelijke bediening
En het eten is snel klaar.
Bovendien erg zuinig in gebruik.
De kookplaat blijft nog even warm, en dat is erg fijn om het eten nog even warm te houden
Een verschil van dag en nacht ten opzichte van koken op gas.
Op dit moment nog geen seconde spijt van mijn aanschaf
Betaalbare kwaliteit en zeer degelijk. gekozen voor knop bediening ipv digitaal omdat we bij onze oude gasfornuis ook knopjes gewend waren. Inductie is de beste alternatief voor gas. En na registratie 5 jaar garantie dat is wel zo fijn!
Prima kookplaat, maar bij het gebruik van de oven komt er zoveel condens uit de achterkant waardoor de muur steeds erg nat is.
Volgens de monteur is dat normaal.
Dus bij gebruik van de oven moet ook de afzuigkap op volle toeren
Ik ben hier bij aankoop niet over geïnformeerd anders had ik toch echt een andere gekocht.
Ik heb mijn inductiefornuis nruim 2 jaar en hij kookt en bakt super. Maar moet regelmatig het glas van de deur schroeven ivm vieze strepen tussen de glasplaten. Waarschijnlijk niet goed afgekitte kookplaat .