De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 240 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb van nature krullend haar en deze föhn is perfect om dit te drogen. De föhn droogt door warme lucht en niet met veel wind waardoor het haar mooi in de krul blijft. Ideaal!
Super tevreden over deze föhn. Normaal pluist mijn haar, dat is nu veel minder. De extra lange snoer is ook heel fijn. Niet te groot model, ook niet te zwaar.
Ik heb dit voor mijn moeder gekocht omdat haar oude haardroger het had begeven. Ik vond dat het tijd was voor een beter model dat langer zou meegaan dan de vorige. Aangezien zij haar haar ook elke dag droogt, vond ik het ook zeer nuttig om een model te zoeken dat ook een voedende functie heeft.
Mijn moeder was zeer blij met dit cadeau. Ze is er heel tevreden mee (ikzelf ook als ik hem eens mag gebruiken!), zeker met de voedende functie! Haar haar pluist minder en ziet er ook minder droog uit. Haar haar ziet er uit alsof ze elke dag bij de kapper is langs geweest! Zeker een aanrader!
Een kwaliteits föhn die de verwachtingen waar maakt tegen een goede prijs. Zeker nu met de cashback kortingsactie van Remington nog eens 10,-euro goedkoper! Top!
2200 watt met alle mogelijkheden die ik van een föhn wens. fixatie en meerdere standen van koud tot warm. Bij een gevoelige hoofdhuid prettig in gebruik. Gewoon een goed product tegen een redelijke prijs
Ik wilde een degelijke föhn en deze zorgt er ook nog voor dat mijn haar niet te warm wordt dankzij de keratine ring.
De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het föhnen.
Ik had vaak met mijn dunne blonde haren last van pluizig haar. Gelukkig zijn deze tijden voorbij en daarnaast droogt die ook snel! Deze föhn is zeker een aanrader!
Ik heb de fohn nu een paar weken, maar deze bevalt mij goed. Er zitten verschillende standen op, erg handig! Mijn haar is snel droog en voelt zacht aan.
Mooie föhn, doet wat het moet doen. De koelstand is heel fijn, omdat ik ook krullen heb. Mijn haar blijft goed in model en ziet er na het föhnen voller uit en nog een pluspunt, de pluis is helemaal weg. Ben zeer tevreden en raadt dit product zeker aan.
Krachtige föhn, ligt goed in de hand, overal over nagedacht.
Krachtige föhn, ligt goed in de hand, lang snoer, kortom, overal over nagedacht.
Ook doet de föhn wat de beschrijving zegt: mijn haar is snel droog zonder dof te worden.
En €10 cashback is ook leuk :-)
We hebben deze haardrogers gekocht voor onze dochter. Ze is helemaal happy omdat deze type remington heel fijn gebruikt en top product met een mooie prijs.
Erg goede föhn. Ik als beginner (fohnde mijn haar nooit) sta versteld! Het haar krijgt meer volume, is super snel droog en behoud zijn glans. Fijn dat er 3 tempratuurstanden en blaaskracht standen op zitten. Ik ben erg tevreden!
Gebruik de haardroger nu een paar dagen en ik zie zelf dat mijn haar minder pluizig is. De haardroger blaast krachtig en heeft 3 warmtestanden. Hij heeft een lekker lang draaibaar snoer en een haakje waarmee je hem kunt ophangen. Bij de haardroger zitten 2 opzet blaasmonden en een grote diffuser. Er zit een knop op het handvat wat je evt.kunt indrukken/gebruiken voor een koude luchtstroom waardoor je haar extra goed in model blijft zitten. Aan de achterkant van de haardrogerkop zit een rooster wat afneembaar is zodat je t kunt schoonmaken, want door t intensieve gebruik kunnen er pluisjes/haren in t rooster komen. Dat vindt ik prettig. Er zit 5 jr. garantie op de haardroger. Ik zou iedereen deze haardroger aanbevelen! Goede keuze, goede koop.
Mijn haar (ik heb dik, lang haar) is super snel droog en glanst mooi. Door de verschillende opzetstukjes blaas je gedoseerd en niet je haar allerlei kanten op, waardoor het mooi valt.