Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver - Föhns

Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver
Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 39,99 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 240 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wtotheb02-01-2019

Remington Keratine project erger 2200

Föhn zoals een föhn hoort te zijn. Langer snoer dan andere föhns, wordt goed heet en door de 3 opzetstukken ideaal voor ieder haartype.
Pluspunten
  • Langer snoer
  • Warmte
Minpunten
  • Zwaarder
Clara02-01-2019

Remington fohn AC8820

Goede fohn, ligt prettig in de hand, sterke luchtstroom, droogt snel. Een aanrader, want 3 warmtestanden en 2 snelheden.
Jan01-01-2019

Kwaliteit

Heb de fohn voor mijn vrouw gekocht, en die is er zeer enthousiast over. Het klopt inderdaad dat het haar niet pluizig wordt. Verder zit er een mooi lang snoer aan, en het gewicht van de fohn valt alleszins mee. De fohn krijgt het wel moeilijk om het vorige exemplaar te evenaren qua levensduur, de vorige ging 29 jaar mee.....
Pluspunten
  • algehele kwaliteit
  • Haar pluist niet
Stanne01-01-2019

Haardroger

Goede prijs-pret verhouding, het snoer is lekker lang. Het apparaat ligt lekker in de hand maar het gewicht is voor sommige misschien wat veel.
Atie31-12-2018

haardroger Remington AC8820

Ik vind de haardroger super. Niet te zwaar veel standen en een lekker lang snoer. Hij is ook mooi om te zien.
Pluspunten
  • zeer degelijk
  • maakt niet veel lawaai.
  • goede warmte standen en een koude.
Max31-12-2018

Fijne Fohn

Een fohn die doet wat hij beloofd, een echte oplossing voor mijn normaal veel pluizende haar. Met deze fohn kan ik mijn haar snel drogen zonder dat ik ontzettend veel haardproduct achteraf hoef te gebruiken. Dat scheelt dus ook nog eens in de portemonnee.
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Lang snoer
  • Verschillende standen
  • Geen pluishaar achteraf
Minpunten
  • Voor sommige mensen misschien een tikje zwaar
miranda31-12-2018

hele fijne fohn

Ik heb deze gekocht omdat ik krullend haar heb wat snel pluist, dat is nu veel minder. bovendien blijf het beter in model vergeleken met mijn oude fohn
Pluspunten
  • ligt goed in de hand
  • haar blijft beter in model, en pluist veel minder
Minpunten
  • blaast wel wat harder, dat is even wennen
Taya31-12-2018

Krachtige fohn

Het is een hele fijne en krachtige fohn welke mijn haar goed in model brengt. Het is fijn dat hij zo krachtig is waardoor mijn flinke haarbos snel droog is.
Sun8831-12-2018

Super haardroger

Super fijne haardroger! Ik zocht een goeie haardroger ivm ik vaak mijn haren droog en heb ook nog eens gebleekte haren, dus was opzoek naar eentje die beetje rekeming houdt met de bescherming van het haar. En dat doet deze perfect! Mijn haren voelen heerlijk zacht aan, heel anders dan mijn oude haardroger bij deze had ik toch nog beetje pluizig haar. Bij deze totaal niet! Hij licht ook heerlijk in de hand, en super fijne standen. En hij is top omdat hij heerlijk redelijk snel droogt ivm ik een kleine meid heb, die niet altijd het engelengeduld heeft om stil te zitten. Echt een dikke aanraader!
  • Heerlijk snel droog
  • Fijne standen
  • Meerdere opzet stukjes
  • Makkelijk in gebruik
mettinevg30-12-2018

Fohn voor heel veel krullen

Ik ben een blonde Nederlandse met afro-krullend haar. Ik zocht al langere tijd een fohn met een goede diffuser. Deze fohn heeft het allemaal, heel bij mee!
Pluspunten
  • Veel standen
  • Goede diffuser
Minpunten
  • Groot
Ev30-12-2018

Remington haardroger

Pas gekocht, goed product, voldoet aan de verwachtingen, en heeft ook een betaalbare prijs, top product
Sas30-12-2018

Goeie fohn

het is een fijn apparaat. Mooie uitvoering en kleur. de fohn wordt goed warm en is handig in gebruik.
Anja29-12-2018

Perfect!

Wat een fijne haardroger! In relatief korte tijd mooi glanzend en zacht gefohnd haar. Ligt iets zwaarder in de hand maar dat maken de pluspunten helemaal goed! Blij met mijn keuze!
Pluspunten
  • Sterke blaaskracht
  • Snel droog haar
  • De keratin doet z'n werk...zacht glanzend haar
  • Goede prijs/ kwaliteit
Minpunten
  • Ligt iets zwaarder in de hand
Erwin29-12-2018

Voelt degelijk aan

Warm en koud blazen, niet te heet. Degelijk apparaat. Tevreden mee, ook al is hij voor vrouwen :)
Marloes29-12-2018

Droogt snel, glad haar

Zeer fijne fohn, droogt het haar snel en maakt het glad. Is niet te zwaar en de functies (warmte, blaasintensiteit) zijn prima.
Pluspunten
  • Glad haar
  • Lang snoer
Marion28-12-2018

Fijne fohn, doet wat er belooft wordt.

Prima prijs/kwaliteit verhouding, zeker nu met de €10,- cashback actie. Fijne főhn met ionische generator die zorgt voor minder pluizig haar.
Tom28-12-2018

Goede haardroger

Heel goede haardroger , vriendin is er zeer tevreden mee .Haar haar is snel droog en glanst mooi. Dat zal wel door de toevoeging van keratine en amandelolie komen. Supper goede aankoop
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • Ruime garantie
  • Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
  • dat er geen opbergtas bij zit
Toine28-12-2018

Goede haardroger!

Goede kwalitatieve haardroger. Wegens defect gaan oude haadroger hebben wij een nieuwe moeten aanschaffen. Deze werkt perfect, snel warm en heeft een lang snoer.
Pluspunten
  • lang snoer
  • snel warm
Beldane28-12-2018

Erg prettig in gebruik.

Hulpstukken zijn makkelijk te wisselen en de droger is erg prettig in gebruik. Kan deze écht aanraden.
Sheyla28-12-2018

Remington AC 8820

Het werk perfect. Maak niet zo veel lawaai. Droog goed. Snel levering van coolblue. Ik ben hartstikke tevreden.
Mahis27-12-2018

Super goede föhn voor alle haartypes

Omdat ik hem getest heb in de winkel en super goed was. Thuis aangekomen op nat haar geprobeerd je haar voelt als zijde!
Joyce27-12-2018

Gebruikersgemak

De fohn ligt goed in de hand en de föhn is niet zwaar. Ook is de föhn mooi qua design. Ik ben er heel erg blij mee.
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • Niet zwaar
  • Meerdere standen
  • Coldshock
E.27-12-2018

Mooie, krachtige fohn

Krachtig en mooi design. Mijn haar is snel droog. Prima accessoires erbij en lange snoer. Wel wat zwaar
Pluspunten
  • Krachtig, snel droog
  • Mooi
Minpunten
  • Zwaar
Betul27-12-2018

Makkelijk te gebruiken!

Ik gebruik de haardroger dagelijks en ben er erg tevreden over. Me haren worden er niet pluizig door en het droogt snel. Daarnaast is het ook niet zo duur😊
N26-12-2018

Super mooie fohn

Super mooie fohn. Goed werkerd, wordt in veel beoordelingen zwaar beschreven, hij is zwaarder dan een normalen fohn maar niet super zwaar gewoon een degelijk ding!