De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 240 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heb de fohn voor mijn vrouw gekocht, en die is er zeer enthousiast over. Het klopt inderdaad dat het haar niet pluizig wordt.
Verder zit er een mooi lang snoer aan, en het gewicht van de fohn valt alleszins mee. De fohn krijgt het wel moeilijk om het vorige exemplaar te evenaren qua levensduur, de vorige ging 29 jaar mee.....
Een fohn die doet wat hij beloofd, een echte oplossing voor mijn normaal veel pluizende haar. Met deze fohn kan ik mijn haar snel drogen zonder dat ik ontzettend veel haardproduct achteraf hoef te gebruiken. Dat scheelt dus ook nog eens in de portemonnee.
Ik heb deze gekocht omdat ik krullend haar heb wat snel pluist, dat is nu veel minder. bovendien blijf het beter in model vergeleken met mijn oude fohn
Het is een hele fijne en krachtige fohn welke mijn haar goed in model brengt. Het is fijn dat hij zo krachtig is waardoor mijn flinke haarbos snel droog is.
Super fijne haardroger! Ik zocht een goeie haardroger ivm ik vaak mijn haren droog en heb ook nog eens gebleekte haren, dus was opzoek naar eentje die beetje rekeming houdt met de bescherming van het haar. En dat doet deze perfect! Mijn haren voelen heerlijk zacht aan, heel anders dan mijn oude haardroger bij deze had ik toch nog beetje pluizig haar. Bij deze totaal niet! Hij licht ook heerlijk in de hand, en super fijne standen. En hij is top omdat hij heerlijk redelijk snel droogt ivm ik een kleine meid heb, die niet altijd het engelengeduld heeft om stil te zitten. Echt een dikke aanraader!
Ik ben een blonde Nederlandse met afro-krullend haar. Ik zocht al langere tijd een fohn met een goede diffuser. Deze fohn heeft het allemaal, heel bij mee!
Wat een fijne haardroger! In relatief korte tijd mooi glanzend en zacht gefohnd haar. Ligt iets zwaarder in de hand maar dat maken de pluspunten helemaal goed! Blij met mijn keuze!
Heel goede haardroger , vriendin is er zeer tevreden mee .Haar haar is snel droog en glanst mooi. Dat zal wel door de toevoeging van keratine en amandelolie komen.
Supper goede aankoop
Goede kwalitatieve haardroger. Wegens defect gaan oude haadroger hebben wij een nieuwe moeten aanschaffen. Deze werkt perfect, snel warm en heeft een lang snoer.
Ik gebruik de haardroger dagelijks en ben er erg tevreden over. Me haren worden er niet pluizig door en het droogt snel. Daarnaast is het ook niet zo duur😊
Super mooie fohn. Goed werkerd, wordt in veel beoordelingen zwaar beschreven, hij is zwaarder dan een normalen fohn maar niet super zwaar gewoon een degelijk ding!