Remington AC8820 - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Remington AC8820
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Ionische functie
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elisa 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over dit product.
Heb dik haar en is binnen mum van tijd droog en niet pluizig.
Een min puntje is dat je niet kunt zien wanneer je koude lucht gebruikt.
Lampje was handig geweest maar je voelt wel direct de koude lucht.
Ligt lekker in de hand en heeft een lang elektriciteitskabel.
Voordeel de föhn heeft 6 jaar garantie.
Mijn vorige föhn was net 1 maand langer stuk dan de 2 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I Bruijs 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
In vergelijking met mijn oude fohn is dit echt geweldig! Zeer krachtig, licht lekker in de hand en heerlijk dat er verschillende warmtestanden en snelheden op zitten. Ook de koude stand doet het prima. Heel, heel erg blij mee. Het enige waar ik aan moet wennen is dat ie zwaarder is dan de oude die ik had, maar zeker niet te zwaar dat ie niet te hanteren is

Pluspunten

  • krachtig
  • verschilende snelheden en warmtestanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede haardroger 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede blaassnelheid

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit. Dagelijks gebruik dus AC-motor met een vermogen van 2200Watt en een goede blaassnelheid van 150km/h. Het enige nadeel : redelijk zwaar.

Pluspunten

  • Blaassnelheid
  • AC-motor
  • Vermogen

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prima fohn, werkt zeer goed met de difuser, het haar krijgt hierdoor extra krul en het haar pluist niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ka 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige haardroger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Deze haardroger droogt zeer goed! Er zit ook een heel lange draad bij zodat u zeer mobiel kan blijven tijdens het drogen.

Pluspunten

  • drogen
  • lange kabel

Minpunten

  • niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Katarina 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige haardroger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding is perfect, compact, krachtig, gevoel alsof je net bij de kapper vandaan komt! Nadat mijn oude föhn zijn laatste lucht heeft uitgeblazen, ging ik op zoek naar een vervanger en wat voor één heb ik gevonden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne diffuser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
De föhn is heel fijn in gebruik, de diffuser die klik je vast waardoor hij goed blijft zitten. Dit geldt ook voor de overige opzetstukken. Mijn haar is snel droger, kortom een goede föhn!

Pluspunten

  • De koppelstukken klik je vast
  • Haar is snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beyz 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Prima föhn. Beetje aan de zware kant, maar werkt perfect. Ook de lengte van het snoer vind ik erg fijn!

Pluspunten

  • Lange snoer

Minpunten

  • Vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqeline 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn voor krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Ik heb van nature krullend haar en deze föhn is perfect om dit te drogen. De föhn droogt door warme lucht en niet met veel wind waardoor het haar mooi in de krul blijft. Ideaal!

Pluspunten

  • droogt door warme lucht
  • lang snoer
  • geen harde wind

Minpunten

  • is best zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadine 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Haardroger Keratin Protect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Blaast goed, zitten 3 mondstukken bij, mijn haar werd lekker zacht als je ook de koelfunctie gebruikt.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Meerdere droogstanden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melis 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Ligt lekker in de hand. Heeft een lang snoer wat erg fijn is. Met de krachtige motor is mijn haar in notime droog

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Lang snoer
  • Meerdere hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardroger

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

5,0
present for family for Christmas, to put under the tree in Gdansk, they will be very happy when they will find out this present :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maaike 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
deze fohn ligt lekker in de hand en droogt goed.
Hij is wat zwaarder dan ik gewend ben maar dat is geen groot probleem

Pluspunten

  • snel droog
  • geen pluis

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevrouw S 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel minder pluis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Super tevreden over deze föhn. Normaal pluist mijn haar, dat is nu veel minder. De extra lange snoer is ook heel fijn. Niet te groot model, ook niet te zwaar.

Pluspunten

  • geen pluis
  • lange snoer
  • krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Amy 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Ik heb dit voor mijn moeder gekocht omdat haar oude haardroger het had begeven. Ik vond dat het tijd was voor een beter model dat langer zou meegaan dan de vorige. Aangezien zij haar haar ook elke dag droogt, vond ik het ook zeer nuttig om een model te zoeken dat ook een voedende functie heeft.

Mijn moeder was zeer blij met dit cadeau. Ze is er heel tevreden mee (ikzelf ook als ik hem eens mag gebruiken!), zeker met de voedende functie! Haar haar pluist minder en ziet er ook minder droog uit. Haar haar ziet er uit alsof ze elke dag bij de kapper is langs geweest! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Voedende functie
  • Mooi model

Minpunten

  • Beetje zwaar maar went

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fan

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Fantastische haardroger. Binnen No time is mijn haar droog en zonder pluizen!
Föhn is iets zwaarder dan ik gewend was, maar niet storend

Pluspunten

  • Haar is zeer snel droog
  • Geen pluizend haar

Minpunten

  • Iets zwaarder dan eerdere föhns

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Rabel 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele kappers föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Een kwaliteits föhn die de verwachtingen waar maakt tegen een goede prijs. Zeker nu met de cashback kortingsactie van Remington nog eens 10,-euro goedkoper! Top!

Pluspunten

  • Meerdere Mogelijkheden
  • Design/Uitstraling
  • Kappers kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BePe 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
2200 watt met alle mogelijkheden die ik van een föhn wens. fixatie en meerdere standen van koud tot warm. Bij een gevoelige hoofdhuid prettig in gebruik. Gewoon een goed product tegen een redelijke prijs

Pluspunten

  • ac motor
  • ioniserische conditionering
  • gelijkmatig verwarmen

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Fijne föhn. Ik ben tevreden. Droogt me haar snel en goed. En me haar is minder pluizig. Genoeg standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super föhn

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Ik wilde een degelijke föhn en deze zorgt er ook nog voor dat mijn haar niet te warm wordt dankzij de keratine ring.
De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het föhnen.

Pluspunten

  • keratine ring
  • lang snoer
  • super blaaskracht
  • mooi

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews