Remington AC8820 - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Remington AC8820
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I Bruijs 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In vergelijking met mijn oude fohn is dit echt geweldig! Zeer krachtig, licht lekker in de hand en heerlijk dat er verschillende warmtestanden en snelheden op zitten. Ook de koude stand doet het prima. Heel, heel erg blij mee. Het enige waar ik aan moet wennen is dat ie zwaarder is dan de oude die ik had, maar zeker niet te zwaar dat ie niet te hanteren is

Pluspunten

  • krachtig
  • verschilende snelheden en warmtestanden
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede haardroger 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede blaassnelheid

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit. Dagelijks gebruik dus AC-motor met een vermogen van 2200Watt en een goede blaassnelheid van 150km/h. Het enige nadeel : redelijk zwaar.

Pluspunten

  • Blaassnelheid
  • AC-motor
  • Vermogen

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima fohn, werkt zeer goed met de difuser, het haar krijgt hierdoor extra krul en het haar pluist niet
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gamze12 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remington haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vindt deze remington keratin protect AC8820 heel erg mooi, het heeft mooie kleuren.
Goede föhn om te gebruiken en je haar pluist niet en voelt haren zacht aan en je hebt glanzende haren.
Deze maakt ook minder geluid dan andere föhn apparaten
De knoppen op de handvat zijn prima en heeft 2 warmtestanden, het werkt goed.
Je hebt ook twee aparte blaasmonden, die je goed kunt gebruik maken.
Het heeft 3 meter snoer die draaibaar is en dat is heel handig wanneer je het gebruik maakt.

De prijs van Remington AC8820 is wel beetje aan een dure kant maar het is wel waard om te kopen.

Pluspunten

  • 3 temperatuurstanden
  • 2 snelheden
  • 2 blaasmonden
  • 3 meter snoer
  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

gamze12 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remington haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vindt deze remington keratin protect AC8820 heel erg mooi, het heeft mooie kleuren.
Goede föhn om te gebruiken en je haar pluist niet en voelt haren zacht aan en je hebt glanzende haren.
Deze maakt ook minder geluid dan andere föhn apparaten
De knoppen op de handvat zijn prima en heeft 2 warmtestanden, het werkt goed.
Je hebt ook twee aparte blaasmonden, die je goed kunt gebruik maken.
Het heeft 3 meter snoer die draaibaar is en dat is heel handig wanneer je het gebruik maakt.

De prijs van Remington AC8820 is wel beetje aan een dure kant maar het is wel waard om te kopen

Pluspunten

  • 2 warmtestanden
  • goed in gebruik
  • lange snoer
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurette 10-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Je haar is snel droog. Ik ben er heel blij mee! Het enige nadeel is dat de laagste stand alsnog hard blaast.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Lange snoer

Minpunten

  • De laagste stand blaast alsnog hard
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mili Woka 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een hele goede haardroger die absoluut niet een rib uit je lijf kost!
Blaast heel krachtig alles droog, niet bijzonder zwaar in de hand. Echt een hele fijne haardroger.
Het feit dat die heel krachtig blaast is echt een absolute topper, iedereen met een dochter weet hoe "leuk" zij dat vinden. Dus ipv van 10 min een huilend kind te hebben, heb ik die nu maar Max 5min!

Pluspunten

  • krachtig
  • droogt snel
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Natasja 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne föhn om te gebruiken. Haar pluist minder, voelt zacht aan en ziet er glanzend uit. Het enige kleine minpuntje is dat het jammer is dat je voor de koele lucht de knop ingedrukt moet houden. Maar het is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Minder pluizig haar
  • Zacht en glanzend haar

Minpunten

  • Koele lucht knop
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Samantha 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterk en krachtig model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een haardroger die je in je badkamer durft te hangen omdat het een echte eyecatcher is. Ik zocht een haardroger met een cool shot functie, diverse warmte- en blaasstanden, lang snoer en AC-motor en deze Remington AC8820 heeft het allemaal. De haardroger werkt beter dan mijn verwachting, ik was een naamloosmerk gewend en heb zeker geen spijt gehad van mijn keuze om voor een echt merk te gaan. Mijn haar is sneller droog dan ooit te voren en ik heb lang haar tot aan mijn heupen. Ik ben er zeer tevreden over deze haardroger en beveel het zeker aan.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Cool shot functie
  • Meerdere warmte- en blaasstanden
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Lengte garantieperiode
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blaast hard, niet te zwaar, ligt lekker in de hand, ziet er strak uit. Waarom moet die tekst zo lang eigenlijk.
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shirley 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke föhn voor mijn krullen. Volle bos zonder pluis. Fijn dat er een grote diffusser bij zit die goed vast gedraaid zit.

Pluspunten

  • Grote diffusser
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Zwaar
  • Herrie
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustig motorgeluid maakt minder herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze maakt minder herrie dan mijn vorige model van Remington.
Hij blaast ook een stuk rustiger dan mijn vorige model.
De temperatuur is goed in stand 3 (de hoogste stand) terwijl bij stand 2 wat aan de lagere kant is.
Stand 1 is de koude stand, dus eigenlijk heeft deze maar 2 temperatuurstaden.

Pluspunten

  • maakt minder herrie

Minpunten

  • temperatuur kan wat hoger
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Georgi 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De fohn ziet er erg mooi uit. Hij heeft verschillende standen, je krijgt er drie verschillende opzetstukken bij waardoor die erg handig is om te gebruiken. Ik ben blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Warmte standen
  • Uiterlijk
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irfan 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is superhandig voor diegene die lang haar hebben en na een fijne douche het haar snel droog wil hebben. Voor een mooi prijsje krijg je goede kwaliteit, waardoor het haar snel droog wordt zonder enige beschadiging of andere bijwerkingen. Voor zowel man en vrouw!

Pluspunten

  • Keratine bescherming
  • Cool shot

Minpunten

  • Reinigen filter
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naziema 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima product! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Mijn haar is in no time droog met deze föhn, zelfs op de koudste stand. Ook is mijn haar een stuk minder statisch.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Top resultaat
  • Goede blaaskracht
  • Goede warnte
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een krachtige föhn, het haar is supersnel droog. Hij is goed regelbaar qua snelheid en temperatuur

Pluspunten

  • solide
  • krachtig

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trudy 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, een lang snoer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het snoer is lekker lang, hij wordt goed heet en heeft een stevige blaasstroom, 3 temperatuurstanden en een coolknop voor fixeren van het kapsel.
Aanrader.

Pluspunten

  • lang snoer
  • Goede hete luchtstroom
  • acessoires

Minpunten

  • gewicht
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cvervaart 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top föhn lekker krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Föhn doet wat ie moet doen. Haar droogt lekker snel. Met kort haar hoeft ie zelfs niet met volledige kracht aan om je haar snel droog te krijgen. Ik ben erg tevreden!
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobs 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

review v AC 8820an haardroger-remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat ! Je kunt zelf warmte stand uitstekend en nauwkeurig regelen! Ook hard- zacht.

Hij blaast krachtig , maar heel aangenaam ! Ligt goed in de hand ! Lekker lang snoer! 2 verschillende blaasmondjes. zodat het ergste nat snel uit je haar is ! Een uitstekend product !!

Pluspunten

  • warmtestand zeer goed te regelen
  • nauwkeurig in te stellen

Minpunten

  • geen borstel
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oziej 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparatuur, werkt naar behoren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
~Ik vind het een schitterend product, mooi design en werkt goed! Hij is ook heel erg krachtig met blazen

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi design
Geschreven voor: Remington AC8820

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews