Remington AC8820 - Reviews

Best Reviewed nov 2018 - 20% Remington AC8820
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Ionische functie
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 203 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzan 13-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Droogt snel, beschikt over veel verschillende standen.
In tegenstelling tot wat ik vaak lees, vind ik deze haardroger niet aan de zware kant.

Pluspunten

  • Veel verschillende standen
  • Koude blaasfunctie
  • Opzetstukken bijgeleverd
  • Maakt erg weinig geluid, zeer stil dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jordi Blanker 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen idee

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

7,0
Kado voor mijn vriendin en verder weet ik niks meer te schrijven voor deze honderd karakters. Vanaf dit moment moet ik heel erg goed verzinnen wat ik moet schrijven het begint een beetje lang te worden op deze manieeeer

Reageer

RR 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardroger

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

5,0
present for family for Christmas, to put under the tree in Gdansk, they will be very happy when they will find out this present :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elisa 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over dit product.
Heb dik haar en is binnen mum van tijd droog en niet pluizig.
Een min puntje is dat je niet kunt zien wanneer je koude lucht gebruikt.
Lampje was handig geweest maar je voelt wel direct de koude lucht.
Ligt lekker in de hand en heeft een lang elektriciteitskabel.
Voordeel de föhn heeft 6 jaar garantie.
Mijn vorige föhn was net 1 maand langer stuk dan de 2 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I Bruijs 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
In vergelijking met mijn oude fohn is dit echt geweldig! Zeer krachtig, licht lekker in de hand en heerlijk dat er verschillende warmtestanden en snelheden op zitten. Ook de koude stand doet het prima. Heel, heel erg blij mee. Het enige waar ik aan moet wennen is dat ie zwaarder is dan de oude die ik had, maar zeker niet te zwaar dat ie niet te hanteren is

Pluspunten

  • krachtig
  • verschilende snelheden en warmtestanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede haardroger 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede blaassnelheid

Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit. Dagelijks gebruik dus AC-motor met een vermogen van 2200Watt en een goede blaassnelheid van 150km/h. Het enige nadeel : redelijk zwaar.

Pluspunten

  • Blaassnelheid
  • AC-motor
  • Vermogen

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prima fohn, werkt zeer goed met de difuser, het haar krijgt hierdoor extra krul en het haar pluist niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt je haar zachter!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prima fohn met goede blaaskracht. (voorheen had ik een Remington met turbo knop, dat maakt wel degelijk verschil met lang haar) Maar desalniettemin een fijne fohn die je haar meer glans geeft en zachter maakt mét volume.

Pluspunten

  • meer glans
  • zachter haar
  • volume

Minpunten

  • plek van knoppen niet praktisch met vasthouden
  • iets zwaarder dan ik gewend was

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lisa 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede warmte en makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Remington staat goed aangeschrijven, voor alle producten, en is zeer makkelijk en duidelijk in gebruik. producten zien er ook altijd aantrekkelijkuit waardoor je ze wil kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Josephien 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
De fohn heeft veel kracht en een heel lang snoer.
Boven verwachting! Ook de bijgeleverde diffuser is ideaal om gevoelig haar wat milder te drogen.

Pluspunten

  • lang snoer
  • veel power
  • koude stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nemo 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Deze haardroger is bijzonder krachtig. Het droogt mijn haren in bijzonder korte tijd.
De haardroger is wel een beetje aan de zware kant, maar weegt niet op tegen het resultaat dat je krijgt na gebruik van dit toestel!
Zeker aan te raden. Je zult geen spijt krijgen!

Pluspunten

  • krachtig toestel
  • droogt snel
  • professioneel toestel
  • verschillende opzetstukken
  • mooi design

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatasjaV 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit, zit er mooi uit, veel kracht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Mooi design, krachtige luchtstroom, goed prijs kwaliteit verhouding. Zitten ook handige extra's bij.

Pluspunten

  • krachtig
  • zacht voor het haar

Minpunten

  • wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Evers 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AC8820

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Fijne föhn en werkt perfect. Blaast goed en de warmte is goed in te stellen. Voelt robuust aan. Filter aan de achterzijde zit gedraaid in plaats van geklemd. Fijne lange snoer (3 meter).

Pluspunten

  • Goede warmte instelling
  • Blaast goed
  • Voldoende accessoires
  • Mooi desgin

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELS 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blaast super haren droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
mooie haardroger, Werkt prima, misschien iets te zwaar & te log (vrij groot).
Ben wel overtuigd dat ik lang zal kunnen gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Veel verschillende standen. Ook een knop om koude lucht te blazen. De 3 bijgeleverde opzetstukken zijn ook erg handig.

Pluspunten

  • Meerdere standen
  • Verschillende opzetstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cynt 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fine warmte standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Geen pluizig haar meer, temperatuur standen goed in te stellen. Er zit een lang snoer aan. Hij is heel fijn in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thuy Le 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle haardroger voor elke haartypes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Ik was al een lange tijd op zoek naar een goede föhn die mijn haren snel kon drogen. Ik heb zelf heel lang en dik haar en wilde daarnaast dat mijn haren niet pluisde of statisch was na het föhnen. Na goede inlichting van een winkelmedewerker kwam ik in aanraking met deze föhn en hij werkt echt fantastisch! Een nadeel van deze föhn is als je je haar wilt stijlen of i.d. dan is het wat aan de zware kant en zou ik kiezen voor een föhn die wat lichter in de hand ligt. Voor de rest een fantastisch apparaat, zeker voor deze prijs!

Pluspunten

  • Geen pluizend haar
  • Snel droog

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JHS 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Na een internet onderzoek kwam deze föhn naar boven als een van de betere modellen t.a.v. prijs/kwaliteitsverhouding. De verwachtingen zijn waargemaakt en we zijn tevreden met de haardroger.

Pluspunten

  • prijs
  • droogkracht

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Profecionele fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Profecionele fohn met lang snoer,
de schakelaars zijn stevig,
Verschillende standen,
Goede diffucer
Al met al een echte kappersfohn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wtotheb 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Keratine project erger 2200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Föhn zoals een föhn hoort te zijn. Langer snoer dan andere föhns, wordt goed heet en door de 3 opzetstukken ideaal voor ieder haartype.

Pluspunten

  • Langer snoer
  • Warmte

Minpunten

  • Zwaarder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews