De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 240 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 - Haardroger - 2200W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fohn gekocht vanwege de diffuser. De uiteinden van de diffuser zijn zacht.
De knoppen zijn makkelijk te bedienen. Verder zit er een lekker lang snoer aan.
Heel erg tevreden!
Hele fijne haardroger. makkelijk in gebruik en mijn haar is super snel droog. Ik raad dit product aan voor iedereen die niet 20 minuten bezig wilt zijn met het drogen van je haar.
2200 Watt in een AC-motor. Met de drie warmtestanden en twee ventilatorstanden kan mijn hele gezin van deze droger gebruik maken. De kleintjes kunnen het nog niet zelf, omdat de droger niet licht is. Mijn vrouw (73 jaar) vindt de lagere standen voor haar dunne haar heel prettig. Het eerste gebruik is veelbelovend.
Een erg fijne haardroger, erg krachtig en daarom geschikt voor zowel lang of kort haar. Bij lang haar is het snel droog. Waar ik als enige aan moest wennen is dat het wel een wat zwaardere haardroger is. Maar na 1x föhnen wil je niks anders meer.
Goede kwaliteit, droogt snel en zonder dat het haar statisch wordt. Fijne vorm niet te groot, iets zwaarder maar niet te zwaar daarom comfortable om te gebruiken. Motor klinkt solide en niet te luid en ook de bedieningsknoppen voelen solide en van goede kwaliteit. Heeft de ionische technologie en komt met 3 verschillende blaasstukken en lang snoer. Goede prijs voor wat je ervoor krijgt.
Super fijne föhn van super kwaliteit! De standen zijn super fijn, vooral fijn dat je de föhn ook op koud kan zetten, aangezien dit beter is voor je haar!
Ik heb nog nooit een föhn gehad waar twee opzetstukken bij zaten, ideaal!
Ik ben helemaal blij! :)
De föhn is goed te gebruiken door de lange kabel. Het droogt mijn haar snel en de verschillende warmtestanden zijn super. Ik vind een föhn vaak te warm, en nu kan ik het zelf instellen. De föhn is aan de hogere prijskant, maar is in verhouding waard voor het gene wat je ontvangt.
Gekocht als startershaardroger owv de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik ben zeer tevreden, zeer goed product! Krachtige motor en ook goed voor het haar zo blijkt. Ik kan dit merk aan iedereen aanbevelen!
goed en duurzaam product ben er tot nu toe heel tevreden mee, ik gebruik het elke dag en ik vind de verschillende koppen die je er bij krijgt ook heel fijn. het werkt zoals het hoor te werken en maakt geen rare geluiden zoals andere föhns. Ik heb ook het idee dat deze je haar niet zo erg beschadigt doordat het een Keratin Protect systeem is.
I really like the power of this product. My hair is really thick and i always have a problem to dry them, Right now my hair is completly dry in less than 2 minutes! Good quality, and really nice desing :)
Een goede föhn die je haar beschermd tegen hittebeschadiging
Ik heb de Remington Keratin Protect Dryer nu een week gebruikt en mijn haar lijkt zachter na gebruik. Mijn haar heeft minder te lijden en lijkt minder uitgedroogd te zijn en droogt niet meer zo pluizig op. Doordat hij diverse warmte standen heeft is hij zeer geschikt voor diverse haar soorten zoals mijn fijne haar. Hij heeft ook twee aparte blaasmonden en een diffuser. De vormgeving is ook er mooi en hij heeft een lang snoer en een garantietermijn van 5 jaar.