De'Longhi Magnifica S ECAM22.110.SB Volautomatische Espressomachine - Zilver/Zwart - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 324,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM22.110.SB Volautomatische Espressomachine - Zilver/Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

tjee16-07-2011
Ik hoor niet tot de senseo haters. Jarenlang best aardige en goedkope koffie uit onze senseo gehaald. Dit apparaat maakt betere koffie (jawel met zo'n mooi bruin crema laagje), maar dat heeft ook te maken met de aandacht die je gaat besteden aan betere koffiemerken en soorten.Je moet je wel in het onderhoud verdiepen anders schijnt 'ie het snel op te geven. Met 100% Arabica bonen een lekkere koffie. Zelfs met de duurste bonen kom je nog niet in de buurt van de prijs van Nespresso, maar dan moet dit apparaat het wel een paar jaar uithouden (onze senseo loopt nog als een zonnetje zonder enige vorm van onderhoud) Het opschuimen van melk gaat geweldig! Wel steeds het pijpje grondig schoonmaken. Het apparaat spoelt bij in- en uitschakelen (er loopt dan dus water uit), maar dit zal wel nodig zijn voor de optimale koffiebeleving. Nu nog leren dat ik espresso, lungo, cappucino moet zeggen i.p.v. koffie.
vin7722-06-2011
Sinds mei 2011 in bezit van deze machine, en hij bevalt erg goed. Lekkere hete koffie en cappucino. Makkelijk te onderhouden, waardoor goedkoop in onderhoud. De keuze voor deze machine is mede gekomen door de 2 + 2 jaar garantie bij 1 leverancier in Nederland, in Tiel. (Google maar) Ook de goede service, de machine wordt daar helemaal getest waar je bij staat, zodat je zeker weet dat hij het doet als je thuis komt. Ik weet dus zeker dat deze machine het 4 jaar doet. Is dan wel iets duurder dan een grote electronica winkel, maar de service maakt dit meer dan waard.
Bertjuh5726-05-2011
machine iets meer dan een week in bezit en ben op dit moment zeer tevreden. Eenvoudige installatie. Smaak van de koffie is prima, schuimpijpje werkt perfect en geeft meer dan voldoende schuim. op dit moment erg tevreden, hopenlijk heb ik er nog lang plezier van.
A. Noorlander15-03-2011
Heb voor deze Machine gekozen en heb er geen spijt van wat een heerlijke machine. is snel op temperatuur en maakt zeer goede schuim en is zeer gebruiksvriendelijk. Koffie is goed heet en heeft een mooie cremelaag.
sroobeek01-01-2011
5.0
5.0
Sinds een dag in het bezit van alweer mijn tweede Delonghi ECAM 22.110. Er waren weinig recenties maar dit apparaat zag er toch mooi uit. Ik had wel veel recenties gelezen van o.a. de 4500 waar toch wel een hoop negatieve reacties over duurzaamheid tussen zaten. Als iets snel stuk gaat zullen mensen eerder klagen. Dus heb daar niet al te veel waarde aan gehecht. Achteraf heb ik daar spijt van. Het eerste apparaat wat ik twee dagen geleden heb gekocht had een scheur over de hele breedte van het water resevoir. Kan gebeuren dacht ik nog. Ik de volgende dag naar de winkel en het reservoir omgeruild. Eenmaal thuis gekomen kon ik verder met de volgende stap van de gebruiks aanwijzing. Helaas kwam nu het water aan de onderkant van het apparaat eruit. Dus voor de derde keer naar de winkel om het apparaat om te ruilen. Nog steeds had ik vertrouwen in dit apparaat dus heb hem omgeruild voor een nieuwe. Eenmaal thuis gekomen was alles heel en kwam het water uit de juiste pijpjes. Ik heb die avond eindelijk van mijn eerste kopje koffie kunnen genieten. Helaas duurde de pret niet lang en was mijn laatste kopje koffie al de volgende morgen. Zoals het er nu naar uitziet is de motor die de zetgroep in beweging zet stuk. Het apparaat geeft aan dat hij van binnen erg vuil is (na 10 kopjes koffie!) en de zetgroep wordt niet meer in een dusdanige positie gezet dat ik deze eruit kan halen om hem schoon te maken. Al met al in 2 dagen tijd 2 defecte machines. Morgen maar terug om een nieuwe NIET DeLonghi te kopen. Als hij het had gedaan ziet hij er op het oog goed uit en is makkelijk in gebruik. Alleen de warm water functie is niet echt snel.
Miesjel24-12-2010
Super apparaat, snel warm, stil, goed heet en de smaak is fantastisch. Het legen van de wateropvangbak is wat omslachtig maar de voordelen wegen veel zwaarder. Super machine !!
rmondie13-12-2010
---------- update review, 13-12-2010 ---------- had mijn beklag bij MM gedaan dat die bij Wehkamp 499 was en heb mooi 50 euro terug gerkegen wel zo netjes maar ook terrecht. ps de zwarte versie is goedkoper dan de zilveren scheelt 50 euro ik heb de zilveren ziet er net wat sjieker en afgewerkter uit met name het stoompijpje ---------- 1e review, 07-12-2010 ---------- Ondanks dat er maar 1 revieuw was en hij bij de MM in de folder stond toch maar gekocht. Ik had hiervoor ook al een magnifica. Ik vond hem wel duur maar je krijgt er echt GEEN spijt van. Hij is razensnel op temperatuur, erg stillll, erg klein en hij ziet er echt mooi uit. deze zilvere uitvoering is 50 euro duurder dan zwart. Het is degelijke kwaliteit plastic. Oogt stuk mooier dan de zwarte versie. Koffie is echt bloedheet althans dat kun je instellen. Omschakelen tussen stoom en koffie gaat meteen en wat maakt die een schuim, beter kan mijns inziens niet. HELEMAAL TOP grotere waterbak dan de anderen en grotere bonen reservoir. apparaat is vrij nieuw dus nog weinig over te vinden zal er later ook youtube filmpjes van maken. twijfel niet het is echt een modern stil zuinig en goed apparaat.