De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S Volautomatische Espressomachine - Zilver - Espressomachines

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S Volautomatische Espressomachine - Zilver
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S Volautomatische Espressomachine - Zilver
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 779,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 291 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S Volautomatische Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leon29-12-2024

Goede koffie, installatie mag slimmer

Gaaf apparaat. Hij maakt wel iets meer geluid dan mijn Nivona. Het installatieproces slaat het aansluiten van de waterfilter over. Maar verder top! Fijn ook dat alles instelbaar is.
Pluspunten
  • Instelbaar
  • Veel koffie opties
Minpunten
  • Installatieproces
m****************@g********28-12-2024

Geweldige aankoop

Makkelijk in gebruik , veel keuze mogelijkheden, goede temperatuur en heerlijke koffie
Pluspunten
  • Veel koffiesoorten
  • Makkelijke bediening
a***********@g********28-12-2024

Geweldige machine

Ik hoef niet heel veel te schrijven, Het is gewoon een geweldig apparaat. Alles wat ik wilde gaat met deze machine. Ook is deze machine degelijk gebouwd. In een woord 'geweldig'
Pluspunten
  • Alles plus
Minpunten
  • Geen min
S***************@g********28-12-2024

Super !

Al jaren een D' Longhi gebruiker. Nu toch ook de optie voor cold brew interessant. De Eletta Explore onszelf kado gedaan
Pluspunten
  • Hoge temp
  • Goed schuim
Minpunten
  • Prijs
Hans28-12-2024
Mooie machine maakt lekkere koffie in vele varianten
Gaby 28-12-2024

Meest veelzijdige koffiemachine

Wat een fantastische en super de luxe koffiemachine. Wat een enorme keuze aan koffies zowel warm als koud. Ik kreeg het cadeau van mijn man en je begrijpt dat ik er verschrikkelijk blij mee ben. Installatie was zo gebeurd en je kan gauw genieten van een heerlijke kop koffie, ijskoffie, cold brew of een kopje thee. Keuze genoeg met deze geweldige koffiemachine.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Heel veel soorten koffie
  • Verschillende ijskoffies
  • Cold brew
  • Weinig geluid
m*************@g********28-12-2024

Heerlijke koffie

Wat een heerlijke koffiemachine makkelijk te bedienen en de koffie is heerlijk. Geen seconde spijt van onze aankoop.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen en af te stellen
Minpunten
  • Nog niets
Paul27-12-2024

De machine is eenvoudig te bedienen. Is relatief stil en snel. App is moeilijk te gebruiken en door 1 huisgenoot te gebruiken dus niet te delen op 1 account.
Pluspunten
  • koffietemperatuur
  • vormgeving
  • gebruikersgemak
Minpunten
  • app werkt niet goed
c********@z************26-12-2024

Echt een aanrader voor de koffieliefhebber.

Machine voldoet aan alle verwachtingen. Is gebruiksvriendelijk en heeft heel veel mogelijkheden om alles naar eigen smaak te krijgen.
W***********@k*********24-12-2024

Super fijne machine

Wat een prachtige machine! De koffie is lekker heet. Fijn dat je kan kiezen hoeveel water je bij de koffie wilt. Wat een keuze aan soorten. Koude of warme dranken, het kan allemaal
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Veel keuze
  • Instelbaarheid per persoon
De knapste21-12-2024

Ruime keuze

Betrouwbaar, makkelijk schoonmaken en ruime keuze
Pluspunten
  • Design
  • Onderhoud
Minpunten
  • Duur
p********@h**********20-12-2024
Gekocht vanwege de vele mogelijkheden
Rafaela17-12-2024

Geweldig apparaat

Ik vind het een geweldig apparaat zoveel keus en zo geweldig zelf in de zomer
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Veel mogelijkheden
  • Maakt geen lawaai
A****@a***********16-12-2024

Bevalt goed met kritische noot

Fijne machine , met veel mogelijkheden. Lekkere koffie en thee. Makkelijk in gebruik en onderhoud . Nadeel wel veel herrie en spoelt wel veel water er door en je kunt niet tegelijkertijd bonen koffie ben decafe bonenkoffie tegelijkertijd in de machine gebruiken . Wel gemalen decafe en bijvoorbeeld bonenkoffie .
Roberto15-12-2024

Fijn product

Makkelijk te bedienen en lekkere koffie maar wel even oefenen
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Fijne bediening
Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Daniel15-12-2024

Simpel apparaat met heerlijke koffie

Het apparaat zet geweldige koffie. Cappucino geeft warme melk. Latte Machiato is heerlijk. En het belangrijkste is dat zwart heerlijk is. De profielen maken het éénvoudig om je voorkeur aan te passen als je individueel koffie zet. Zelf zet ik ook voor mijn partner koffie en dan is het toch net wat sneller de instelling handmatig aan te passen. Enig nadeel is dat het geen verwarming voor de kopjes heeft, iets wat de consumentenbond aangeeft dat het wel heeft. Maar ik mis het eerlijk gezegd niet. Vermoed dat het ook de nodige extra stroomkosten geeft.
Pluspunten
  • Simpel in onderhoud
  • Makkelijk instelbaar
  • Profielen met eigen voorkeuren
  • Melkkanconnector heeft geen restanten itt oude gen
Minpunten
  • Geen koffiebeker verwarmer
  • Koffieprut opvangbakje vangt niet alles op.
g******@g********14-12-2024
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S volautomatische espressomachine heeft een zeer uitgebrijde koffie smaaken en mogelijkheden, zelfs koude koffies, allemaal in te stellen via het mooie kleuren display ook ruimte voor ekstra hoge bekers er onder te plaatsen, tot wel 18cm en wat ik persoonlijk ook belangrijk vind, een kopjes warmer, dan is de koffie minder snel koud
a**********@g********14-12-2024
Heb dit vandaag gekocht maar nu al tevreden komt degelijk over nu nog de functies onder de knie krijgen maar dat komt goed met de app
k***********@x********13-12-2024
Eerste indruk, mooie machine met veel opties. Benieuwd hoe het werkt en gaat uitpakken. Zal vast en zeker goed werken en fantastisch gaan smaken
Koffie drinker09-12-2024

Goede espresso koffiemachine

Mooie koffiemachine. Maakt goed koffie en latte. Tot nu toe blij mee.
Pluspunten
  • goede koffie
  • goede latte
Minpunten
  • Te duur
t***@t***********************09-12-2024

Veelzijdig machine met veel opties

Altijd al delonghi machines gehad en het was tijd voor een upgrade na lang zoeken kijken gekozen voor de elleta xplore Super machine en veelzijdig in functies
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Veelzijdig
Minpunten
  • Kostbaar
f****************@h**********04-12-2024

Fijne machine die lekkere koffie geeft. In gebruik nemen is eenvoudig, daarna kun je al snel genieten van de eerste kop koffie.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik nemen
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Nog nog gevonden
w*********@h**********01-12-2024
Goed koffiezetapparaat, met vele verschillende soorten koffie. Gemakkelijk in gebruik en goede cappuccino.
y******************@g********30-11-2024

Super apparaat echt een aanrader

Ongelofelijk lekkere koffie, zowel warm als koud! Heerlijk vanuit je bed de koffie aanzetten en klaar als je beneden komt. Wij zijn fan.
w***********@h**********28-11-2024

Mooi apparaat

Mooie machine met veel mogelijkheden. Nog niet gebruikt maar ziet er mooi en degelijk uit
Pluspunten
  • Mooi
  • Veel mogelijkheden
Minpunten
  • Nog geen