Meest populaire keuze
Bekijk product 9.0(291)
De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S Volautomatische Espressomachine - Zilver - Espressomachines
Goedcen mooi apparaat
Het apparaat doet wat hij moet doen. Mooi en simpele bediening. Heerlijke koffie zowel warme als koude dranken.
Pluspunten
- Makkelijk in bediening
aanrader
Mooie en strakke vormgeving.
Lekkere koffie en cappuccino met veel varianten.
Pluspunten
- veel varianten
- goede cappuccino
Eletta explorer super volautomaat
Grote machine met veel mogelijkheden in warme en koude dranken, maalgraad bonen, sterkte en temperatuur in te stellen op gebruiker (max 4 profielen).
Installatie super eenvoudig en stap voor stap weergegeven op het heldere display. Eerste Espresso en Americano smaken prima met standaard instellingen. Ga hier veel van genieten 😊
Pluspunten
- warme en koude dranken
- temperatuur instelbaar
- maalgraad instelbaar
- installatie makkelijk
Minpunten
- wifi connectie nog niet gelukt
Absolute aanrader!
Fijne machine tot nu toe! 1 week in bezit, zijn nog aan het ontdekken. Gemakkelijk te bedienen dmv kleurendisplay. Machine geeft alle handelingen nauwkeurig aan. Melksysteem reinigt zichzelf.
De app werkt goed maar je.moet wel vaak opnieuw inloggen om de machine te kunnen vinden. Dit doet echter geen afbreuk aan het apparaat zelf.
Wij zijn er blij!
Pluspunten
- Volautomaat
- Verschillende soorten koffie
- Warme en ijs koffie's
- Digitaal kleuren touchscreen
Minpunten
- Ietwat kleine watertank
- App werkt niet op 2 mobiele telefoons
Top machine!
Geweldige machine! Hete koffie en veel keuzes! Heerlijke koffie ook! Ik beveel deze machine zeker aan!
Koffie naar smaak en gebruiksvriendelijk
Heel tevreden met mijn aankoop. De overgang van senseo naar een volautomatisch espressoapparaat bevalt goed. Hieronder een aantal plus- en minpunten.
Pluspunt: mooie vormgeving, maling en schuimkraag goed te regelen, gebruiksvriendelijke bediening m.b.v. scherm, kunnen vastleggen persoonlijke smaak en mogelijk om ook koude dranken te bereiden.
Minpunt: iets lawaaierig, vooral bij maling, veel schoonmaakmomenten
Pluspunten
- Zowel koude als warme dranken
- Vastleggen smaak
- Mooie vormgeving
- Gebruiksvriendelijk door scherm
- Maling en schuimkraag zelf in te stellen
Minpunten
- Wat lawaaierig bij het malen
- Veel schoonmaakmomenten
Super fijn !
De Deloghi koffiemachine is een super fijn apparaat . We zijn er helemaal happy mee !
Pluspunten
- Makkelijk
- Heerlijke koffie
Minpunten
- Geen
Prachtige machine, met heerlijke koffie
Hele nuttige functies
cold brew
prachtig schuim
maar vooral heerlijke espresso. Na Jura, positief verrast door kwaliteit
Review De 'Longhi ECAM450.65S - Eletta Explore
Het is onze eerste vol automaat en ik moet zeggen, dat we erg verrast zijn van het gebruiksgemak. De machine was binnen 5 minuten gebruiksklaar (via het duidelijke menu) en konden we al snel genieten van onze eerste kopje koffie. Er zijn heel veel instellingen mogelijk om jouw persoonlijke kopje koffie te maken, deze kan je dan opslaan bij jouw favorieten (4 geheugens).
Wat ook geweldig is, dat is het reinigingsproces als je melk of koffie heb gebruikt, dan spoelt de machine automatisch, je moet dan niet vergeten om er een bakje onder te doen. Je kan het natuurlijk ook opvangen in het lekbakje, maar dan moet je deze wel steeds leegmaken.De app hebben wij nog niet uitgeprobeerd, maar dat komt nog wel. De koffie is verder goed warm en dat is ook zo bij de melk specialiteiten.
Misschien het enige wat een drempel kan zijn, dat is de stevige prijs. Over de betrouwbaarheid kunnen we nog geen oordeel geven (we hebben hem pas 2 dagen). Tot nu toe zijn wij dus uiterst tevreden over onze nieuwe koffiemachine en de looks zijn een aanwinst in onze keuken. We hopen er nog veel plezier mee te hebben.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Warme koffie ook de melkspecialiteiten
- Handig reinigingsproces
- Kwa looks aanwinst voor de keuken
- Veel keuze in koffie specialiteiten warm en koud
Minpunten
- Nog niet gevonden
Super apparaat
Gemakkelijk te bedienen, heel veel keuze mogelijkheden met handige app waar je ook recepten kunt vinden. Heel makkelijk schoon te houden, erg tevreden 😊
Pluspunten
- Makkelijk schoonmaken
- Veel keuze
- Lekker warme koffie
Minpunten
- Prijzig
ik raad aan
Ik ben tevreden met het koffiezetapparaat. IJskoffie op zomerse dagen is heerlijk! ik raad aan
Pluspunten
- ijs koffie
- grote keuze aan koffie
Heerlijke koffie drinken
Eindelijk konden we deze koffie machine aanschaffen. Zo vaak de reclame gezien. En vooral de koude koffie was erg in trek. Eindelijk kunnen we weer genieten van een heerlijk bakkie koffie.
Bevalt erg goed!
Heerlijke koffie, veel verschillende varianten. Kortom, fantastisch apparaat!
Pluspunten
- Smaken
- Gemak
Minpunten
- Geen
Prima interactieve espressomachine met zeer veel presets.
Grote aantal koffie keuzes zowel voor warme als koude koffie keuzes was voor mij de reden tot aanschaf.
Dat je elke koffiekeuze kan personaliseren qua sterkte, hoeveelheid water en melk is voortreffelijk. Vervolgens kan je de personalisatie opslaan.
Verder een stille machine zowel bij malen van de bonen als bij het zetten van de koffie.
Zeer goede smaak en cremelaag.
Leuk is ook de animatie op het scherm van de stappen die bij de bereiding gedaan worden.
Pluspunten
- Stil
- Veel koffiekeuzes
- Ook koude koffiedranken te maken.
Prachtig ogend apparaat! Nog maar net in huis, maar het apparaat “doet” zichzelf grotendeels vanwege de tutorials op het kleurendisplay. De eerste indruk van de koffie: prima!
Pluspunten
- Eenvoudige instellingen met app of rechtstreeks
- Teveel koffierecepten om uit te proberen
- Mooie machine
- Onderhoud veel eenvoudiger dan we gewend
Minpunten
- Nog geen
veelzijdige machine
De veelzijdigheid van deze machine en de uitstraling en de lekker koffie, die je zet.