De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 257 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS Volautomatische Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Geweldig apparaat. Alles gaat met 1 druk op de knop. Ontzettend veel verschillende soorten espresso koffie's. En voor de kinderen warme Chocolademelk. We hebben dit apparaat gekocht om de instelbare gebruikersprofielen. En omdat het via je mobiel super simpel in te stellen is. Veel makkelijker dan op het apparaat zelf. Je moet dan wel even de app op je mobiel zetten. De dikte van de melkschuim is ook aan te passen aan je eigen behoeften per melksoort. Door de 2 liter watertank ben je ook niet constant water aan het bijvullen. Wij zijn er echt super blij mee!!!!
We hebben enige tijd getwijfeld tussen De'Longhi en Jura. Beide merken stonden hoog aangeschreven en krijgen goede reviews. Uiteindelijk hebben we gekozen voor De'Longhi. Doorslag gevend was hierbij toch wel de prijs/kwaliteit/mogelijkheden verhouding.
Installatie is een fluitje van een cent. Zodra de stekker in het stopcontact stopt start de machine op. Het display leidt je volledig door de basis setup. Alle overige instellingen zijn eenvoudig terug te vinden en spreken voor zich.
Met de bijgeleverde strip de hardheid van het water meten en instellen. De bijgeleverde handleiding is summier en eenvoudig. Maar voldoende om te starten met koffiezetten.
In het begin is de smaak van de koffie nog niet helemaal optimaal. Maar na het zetten van enkele koppen komt de smaak van de koffie beter tot zijn recht. Cappuccino zetten is kinderlijk eenvoudig met de bijgeleverde melkunit.
We hebben op dit moment nog geen chocolademelk gemaakt met de bijgeleverde chocolademelkunit. Maar als dit net zo werkt als de rest van het apparaat zal ook dit kinderlijk eenvoudig zijn.
Uiteindelijk hebben we dit apparaat pas enkele dagen in bezit, maar zijn er zeer tevreden over. Het enige waar ze bij De'Longhi eens over na zouden moeten denken is om er twee uitvoeringen van te maken. Eentje met chrome behuizing en eentje met geborsteld rvs/aluminium. De chrome behuizing is op zich mooi maar wel besmettelijk voor vingerafddrukken en waterspatten.
Mooi koffie machine, lekkere koffie en veel keuzes.
Dit is mijn tweede volautomaat van De'Longhi en wat een mooi apparaat zeg. Je hebt heel veel keuzes en de koffie is erg lekker. De bediening is eenvoudig en ik had de machine zo aan de praat. De machine is robuust en ik denk dat het met de duurzaamheid wel snor zit. Maar dat zal de tijd leren.
Vandaag mijn nieuwe Delonghi thuis gekregen. Wat een plaatje in de keuken. Erg makkelijk in gebruik. Koffie mooi op temperatuur (en nog niet eens de heetste stand gekozen).
dit is mijn 3e delonghi apparaat . deze springt eruit met zijn led display, de mogelijkheden met een druk op de knop
smaakis goed,warmte ook, warmte kan nog iets beter
We waren al jaren op zoek naar een espressomachine en deze machine van De'Longhi voldeed aan al onze wensen, zowel qua design, gebruiksgemak als de verschillende mogelijkheden. We hebben het apparaat pas een paar dagen, het is dus nog even zoeken naar de juiste afstelling,
Het is de eerste volautomaat die ik heb gekocht, en ik hoop dat ie nog lang meegaat. Kan vele koffiesoorten bereiden voor verschillende profielen, wat erg handig is.
Het formaat is ook prima, niet groot.
1x leek het maalwerk het te begeven met vreemde geluiden uit de machine. Zonder dat er aan geknutseld is loste het probleem zichzelf op.
Ik wilde eens wat anders en kwam in de winkel dit apparaat tegen. Gekocht en thuis geprobeerd. Heerlijke koffie en een makkelijk apparaat om te bedienen.
Het is even investeren maar dan heb je ook iets.
Prachtig apparaat, heerlijke koffie, gemakkelijk in het gebruik maar vooral in het onderhoud. Wat opvallend is dat hij erg geluidsarm is. Heel gebruiksvriendelijk, kortom een mooi apparaat om te bezitten en te delen met vrienden en familie.
De Longhi Primadonna elilte zojuistin gebruik genomen. Het display is erg overzichtelijk en de bediening eenvoudig. Een gebruikersvriendelijke machine die ook nog eens heel lekkere koffie geeft!
De ‘De Longhi PrimaDonna Elite’ is zowel met het touchscreen als de app makkelijk te bedienen. Kopje plaatsen, gewenste koffievariant kiezen, klikken en klaar.
Het personaliseren van de koffievarianten heb ik tijdens de workshop uitgelegd gekregen door Patricia van De Longhi. ze gaf instructies en adviezen en ik moest zelf alles doen want daardoor leer je het beste om ermee om te gaan.
En ik kreeg leuke cadeautjes ;}
Het wijst voor zich en gewoon het display aflezen en volgen.
Ook is het schoonmaken van de machine aan bod gekomen. Achter het waterreservoir zit de koffiezeef en de koffiedoorloop en deze zijn makkelijk eruit te klikken en schoon te maken. Advies was dit elke 2 weken te doen. Wanneer er ontkalkt moet worden geeft de machine zelf aan op het display.
Sowieso wordt de machine elke keer bij het uitschakelen doorgespoeld, waardoor alles goed schoon blijft.
De koffies hebben een mooie crema, zijn mooi op smaak (hangt natuurlijk ook af van de gekozen bonen) en zijn goed op temperatuur. Bij de varianten met melk is de melk mooi opgeschuimd en voldoende stevig.
Het apparaat geeft duidelijk op het scherm aan als er iets moet gebeuren. Na het gebruik van de melkschuim functie geeft het aan dat je deze op standje clean moet zetten en dan wordt deze schoongemaakt. Als de opvangbak voor de koffie vol is, het water op is of dat de koffiebonen op zijn dan wordt dit aangegeven op het display en zal je dit eerst moeten verhelpen alvorens je verder kunt.
Kortom geen spijt van omzetten na 15 jaar Nespresso cupjes naar bonenmachine
Het is iets bewerkelijker maar er kan zoveel meer.
Geschreven voor:
De'Longhi ECAM 650.75.MS
Deze machine heeft veel instelmogelijkheden, waardoor het mogelijk is voor bijna alle gebruikers de juiste koffie te bereiden. Tevens heeft de machine een groot waterreservoir en een groot bonenvak.
Uit diverse reviews bleek dat dit in zijn prijsklasse één van de betere apparaten is.
Gezien de vele keuzemogelijkheden kwam deze machine het meest in aanmerking.
We hebben de machine vandaag binnen gekregen en allerlei instellingen gedaan. De 1e kopjes ook al geproefd. Prima! Ook via de app al koffie gezet. Niet vergeten er eerst een kopje onder te zetten. En als je klaar bent een kannetje voor opvang spoelwater.
Klasse product! Maakt eenvoudig (kind kan de was doen) allerlei soorten koffie's. Kan ook op jouw persoonlijke smaak worden aangepast. Mijn broertje had de Prima Donna Elite vorig jaar al gekocht en zijn koffie smaakte heerlijk. Dus was de keuze snel gemaakt. Alles gaat automatisch, zelfs het schoonmaken.
Een echte aanrader.
Vanwege de goede reviews en filmpje waren wij erg te spreken over het product. vormgeving spreekt mij ook erg aan . Fijn vind ik de waterreservoir aan de voorzijde . En de vele mogelijkheden wat betreft het scherm duidelijk zodat mijn man dit ook kan lezen ivm slechte ogen.
Na vele jaren een DeLonghi Primadonna gebruikt te hebben was het nu tijd voor een nieuwe machine. Wat een mooi apparaat, veel mogelijkheden en touchscreen. Maar vooral maakt hij een supergoede koffie!