De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 250 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brian 05-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffie met een druk op de knop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine ziet er fraai uit en levert zeer goede koffie! Het onderhoud vind ik vergeleken met mijn vorige machine nihil.
Het beschikt over een grote bonenopslag en de watertank is ook voldoende niet om de 2 kopjes bijvullen dus!

Ik heb deze machine gekocht omdat hij ook warme chocolade kon maken, dit werkt in principe prima het gebeurd echter in een apart kannetje aangesloten op het stoompijpje. Je kunt hier weinig aan instellen vwb sterkte het is echt wat je zelf toevoegt en het is toch wat meer werk dan een cappuccino of een espresso.
Edoch een mooi systeem en goede toevoeging en mogelijkheid tot het maken van een goede kop chocolade.

Ik had eigenlijk verwacht dat dit apparaat ook wel een paar koude dranken kon maken, dit blijkt echter niet zo, of ik heb het nog niet ontdekt!

Vwb de koffie kun je alles instellen sterkte, dikte van het schuim, temperatuur verhouding melk/koffie kortom je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en met een druk op de knop maakt de machine jou gewenste specialiteit.

Super machine wel prijzig en toch ergens wel jammer dat het stukje ijskoffie maken niet voor dit specifieke model is weggelegd gezien de prijs naar mijn mening er stiekem wel een beetje naar is.

Absoluut geen spijt van de aankoop en tegenwoordig valt de koffie in het restaurant tegen want wat alle warme koffie betreft is dit echt een topper!

Pluspunten

  • Warme chocolade
  • Gebruiksgemak
  • Water en bonen reservoir groot
  • Uitstraling (smaak)
  • smaak en bereiding met een druk op de knop

Minpunten

  • Geen koude dranken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**0@o**k.com 03-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine,veel mogelijkheden.
Van normale koffie,chocomelk tot cappuccino.(13 variëteiten)
Alles is instelbaar, van koffiesterkte tot schuim en temperatuur.

Geweldige machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISa 30-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken eindelijk een koffiezetapparaat die de perfecte cappuccino maakt en ook nog eens er stijlvol uitziet. De koffiemachine voldoet aan al mijn verwachtingen tot nu toe.

Pluspunten

  • Heerlijke cappuccino
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Valt groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

s**e@i**s.com 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fraaie metalen de'longi met touchscreen en 6 volledig te personaliseren profielen qua koffie en melk hoeveelheid en de sterkte. Makkelijk te installeren en ze komen jaarlijks langs voor een servicebeurt vanaf het tweede jaar (was een actie samen met cappuccino pakket). Top product. Niet goedkoop maar wel een van de beste in onze ervaring. Makkelijk schoon te houden en ons vorige de'Longi volauto koffiemachine ging 8 jaar mee met echt intensief cappuccino zetten (min. 6x dagelijks). Nog nooit stuk gegaan, maar nu wel toe aan een nieuwe. Ook handig is dat het basis ontwerp nog steeds hetzelfde is. Zo past bijv. de wateruitlaat (o.a. voor descaling) van de oude ook op de nieuwe en ik denk ook de melkopschuimer maar dat heb ik nog niet geprobeerd. De koffie bonen reservoir en waterbak zijn iets groter geworden wat een verbetering is. Zeker geen spijt van en mooie actie op dit moment voor de extra's, o.a. incl. koffieworkshop.

Pluspunten

  • koffie kwaliteit is echt top
  • fraaie rvs machine
  • mogelijkheden zijn talloos (t/m icecoffee)
  • makkelijk schoonmaken
  • volledig personaliseren qua kwaliteit/ kwantiteit

Minpunten

  • metaal is besmettelijk qua vlekken en vingers
  • maar dat is dan ook het enige....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@h**l.com 17-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine met een 9 sterren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine doet wat ik ervan verwachtte en dankzij de workshop aan huis kan er er alles uithalen wat er in zit. Alles is gemakkelijk te bedienen. Het enige ding wat zou maken dat ik een 10 geef is het feit dat de machine niet aangeeft dat de koffie op raakt. Wellicht is de software daarmee uit te breiden is.
Kan het apparaat iedereen aanbevelen.

---------------------------------------------------------------------

Review 29-3-2022:

Heel mooie uitvoering en gemakkelijk te bedienen. Het bedieningsscherm is veel duidelijker dan de handleiding in het bijgeleverde boek.
Na enig experimenteren nu de profielen vastgelegd en is het genieten van de koffie. Als ik het apparaat door en door ken dan ga ik met de verschillende soorten koffiebrandingen aan het werk. Voor het testen heb ik de goedkopere koffie genomen en hierbij toch een verrassend lekkere koffie bij gekregen. Dus dat belooft wat als ik bijvoorbeeld "Peeze-koffie" ga proberen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Heel erg lekkere koffie komt eruit
  • Veel keuze in koffiesoorten

Minpunten

  • Machine geeft niet aan dat de koffie opraakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**n@m**n.nl 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De ervaringen van mij en meerdere kennissen en familie die ook een delonghi koffiemachine hebben is voor mij de keuze niet zo moeilijk om weer voor een delonghi koffiemachine te kiezen . Dit is mijn 2e maar ik wil er nu een met meer mogelijkheden.
Terwijl de andere het nog steeds prima doet is ondertussen 10 jaar!!!

Gr Jan👍

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Best wel duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

b**n@h**l.com 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn allereerste volautomatische Apparaat
Ziet er degelijk uit, en koffie smaakt heerlijk.
De touchscreen werkt zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • Gemak
  • easy clean

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**s@z**o.nl 13-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij willen nooit meer anders!
Dik tevreden, een aanrader…
Geen min punten voor dit apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**s@a**n.be 04-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

top koffiezetmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar ik graag heerlijke koffie wil drinken liefst met verse koffiebonnen .
is dit machine aangekocht ...
Eigenlijke wel een vrij complete machine met zeker een perfecte afstelling van de verschillende soorten Koffi's.
Mijn voorkeur gaat uit voor een latte ,enige opmerking is hij mag voor mij heter zijn .ondanks ik hem op zijn warmste zet ... maar dan stoom ik mijn koffie gewoon even warmer .
Voor de rest zalig koffiezetmachine .
Ook de toelichting via pc hoe het apparaat werk was een must heb daar toch een meerwaarden uitgehaald .
Met andere woorden een top machine...

Patrick

Pluspunten

  • grote keuze koffie's
  • toelichting gebruiksaanwijzing via pc top

Minpunten

  • niet warm genoeg bij hoogste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat met vele mogelijkheden en makkelijk in gebruik.
Zelfs Chocolademelk kun je ermee maken. Super blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**i@g**l.com 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat, staat zeer mooi in de keuken. Ook best snel een kopje koffie na starten. temeratuur is zeer hoog als je dat wilt.

Pluspunten

  • snel
  • temperatuur

Minpunten

  • prijs
  • formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g**p@h**l.com 10-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great coffee machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Awesome coffee machine, fully automatic with great milky beverages. Havent visited a coffee shop in a long time because of this machine.

Pluspunten

  • Awesome
  • Milky Products

Minpunten

  • Price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kostenko@hotmail.com 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sla voor 5 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Reageer

Robuust en degelijk 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stevige machine. Straalt kwaliteit en robuustheid uit.

Pluspunten

  • Robuust
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**l@m**n.nl 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijke machine
Stil in gebruik, makkelijk in bediening
Een aanrader om te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Tops 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Zalige Primadonna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdigheid en graag genieten van een goede tas koffie en uiteraard eindelijk een latte Macchiato

Pluspunten

  • Compact
  • Gsm gebruikt app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

n**s@z**o.nl 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topmachine. Zeer goede kwaliteit en een juweel in onze keuken. Bewust voor de apparaat gekozen gezien de vele koffie varianten . Verder heeft het apparaat een rvs behuizing wat erg chique oogt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schaduwman 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad in de keuken met een geweldige koffie-ervaring.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterend mooi apparaat maar wel even puzzelen om hem te installeren. Daarom maak ik ook graag gebruik van de mogelijkheid om een workshop te ontvangen bij mij thuis. Inmiddels wel wat koffies gemaakt. Tot nu toe alleen maar positief maar met een workshop zullen we het naar een hoger niveau kunnen tillen......hopelijk. :)

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Koffie in alle soorten en maten.

Minpunten

  • Een beetje puzzelen om hem aan de praat te krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@l**e.nl 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor af had ik meerdere Delonghi toestellen bekeken. In een aanbieding kwam ik deze tegen. Alles zat er op en er aan. Degelijk gebouwd en na gebruik ook eenvoudig schoon te houden. De koffie heeft een uitsekende smaak en is goed warm. Zover ik kan over zien werkt de app naar behoren.

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • Makkeĺijk schoon te maken
  • Zo wel bonen als snelfilter
  • Grote water bak

Minpunten

  • Vocht opvang is snel vol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**4@h**l.com 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je kunt er tal van verschillende koffie’s mee maken. Ook chocomel, koude koffie en heet water voor thee. Machine is alles in 1. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Zowel bonen als filterkoffie
  • Ook chocolade melk te maken

Minpunten

  • Profielen kun je geen namen geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews