De'Longhi ECAM 650.75.MS - Reviews

Best Reviewed okt 2017 De'Longhi ECAM 650.75.MS
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ahmed 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

TOP machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb bijna alle TOP merken gehad, Philips Saeco / Siemens /Bosch/ Miele.
als een ervaren koffie liefhebber en veel verstand van koffie machines, kan ik wel zeggen dat deze Delonghi Machine is een Topper en overtreft de anderen met zijn design/innovatie en robuustheid en makkelijk gebruik !!! ik geniet elke dag ervan en zal deze met plezier jaren lang gaan gebruiken. er zijn heel veel meer positieve punten te noemen over deze geweldige apparaat !
TiP : zoek je een echte goede en duurzame koffie Machine ? gewoon deze kopen en je krijgt geen spijt !!

Pluspunten

  • Design/innovatie/robuustheid
  • Kwaliteit/stevigheid
  • Bluetooth functie
  • 18 soort koffie mogelijkheden
  • Exclusieve chocolade functie

Minpunten

  • geprobeerd maar niet gevonden,dus geen - puntje :)
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wilma 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch een echte aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is eenvoudig in gebruik! Mooie vormgeving. Ook snel geinstalleerd. Overheerlijke koffie,espresso en cappuchino. (de overige soorten nog niet uitgeprobeerd). Koffie drinken is bij ons quality time geworden.

Pluspunten

  • handig en overzichtelijk in gebruik.
  • uitstekende koffie!! espresso en cappuchino
  • Compact en vrij stil

Minpunten

  • nog geen minpunt kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Reageer

Alfred 08-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

KOFFIE ZOALS JIJ HET WILT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door de test in de Consumentengids hebben we naar een adres voor een demonstratie van de volautomaat gezocht. Bij Koffiediscounter in Naarden bleken regelmatig demonstraties te zijn. Na bijwoning van een demonstratie was onze keus snel gemaakt. Thuis werd nog een demonstratie door Andy gedaan, met uitgebreide uitleg over zetten koffie, onderhoud, waterfilter, ontkalken enz. Beoordeling pas na enkele maanden gemaakt, omdat je dan pas een goed oordeel kan vellen. Atechnische personen hebben met de gebruiksaanwijzing de mogelijkheden van de volautomaat ook snel onder de knie. Met het kleuren-touchscreen kun je eenvoudig de volautomaat bedienen en wordt je attent gemaakt op onderhoud. Je eigen voorkeuren kun je vastleggen en met deze voorkeur de volgende keer weer koffie zetten.

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijkheden.
  • Thuis uitleg over gebruik.
  • Schoonmaken eenvoudig.
  • Leidingen worden door apparaat zelf schoongemaakt.
  • Gebruik maak je je snel meester.

Minpunten

  • Je gaat teveel koffie drinken.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbel64 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk koffiemaatje

Algemene score

8,0
Wij hebben nu een week onze Prima Donna Elite in huis en genieten met volle teugen van onze vers gezette bakkie koffie. Het instellen van de juiste verhoudingen kost even tijd en wat proeven, maar dan heb je ook wat. De Prima Donna is perfect voor het zetten van een ideale espresso en latte en genieten wij nu dagelijks van een heerlijk vers kopje koffie. Wat ook erg leuk is, is dat De Longhi op bezoek komt voor een workshop. Na de uitleg van de expert en het proeven van de verschillende variaties aan koffie, hebben wij nu toch een een geweldig koffiemaatje in huis. Nu zijn wij aan het experimenteren met de verschillende soorten bonen die wij bij de lokale koffieshop kunnen verkrijgen. Iedereen in huis is happy met onze Prima Donna Elite. Of het nu een espressootje, een Latte of een chocomelletje is. Het is allemaal zo gezet en lekker vers. Naast het feit dat het een mooi apparaat is om te zien is het ook gebruiksvriendelijk en ook handig te bedienen via de app die je op je mobiel kan zetten.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Variatie

Minpunten

  • net iets te groot
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JV 25-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen espressomachine met veel koffievariaties.

Algemene score

9,4
De ‘De Longhi PrimaDonna Elite’ is zowel met het touchscreen als de app makkelijk te bedienen. Kopje plaatsen, gewenste koffievariant kiezen, klikken en klaar.

Het personaliseren van de koffievarianten hebben we tijdens de workshop uitgelegd gekregen door Andy, de energieke instructeur van De Longhi. Hij gaf instructies en adviezen en wijzelf moesten alles uitvoeren. Leren door te doen, zo zie ik het graag.
Bij het personaliseren viel het gebruiksgemak van de app op; je kunt tot op de seconde aangeven hoelang bv. de melk moet doorlopen.
Tevens is het schoonmaken van de machine aan bod gekomen. Achter het waterreservoir zit de koffiezeef en de koffiedoorloop en deze zijn makkelijk eruit te klikken en schoon te maken. Advies was dit elke 2 weken te doen. Wanneer er ontkalkt moet worden geeft de machine zelf aan op het display.
Sowieso wordt de machine elke keer bij het uitschakelen doorgespoeld, waardoor alles goed schoon blijft.

De koffies hebben een mooie crema, zijn mooi op smaak (hangt natuurlijk ook af van de gekozen bonen) en zijn goed op temperatuur. Bij de varianten met melk is de melk mooi opgeschuimd en voldoende stevig. Ook de chocolademelk functie valt in de smaak, met zowel stukken chocolade (85% puur) als poeder is een goed resultaat te bereiken. Ik vindt alleen de hoeveelheid voor 2 personen een beetje magertjes. Wij drinken chocolademelk in een mok en bij 2 kopjes zijn deze slechts voor iets meer dan de helft gevuld.

Het apparaat geeft duidelijk op het scherm aan als er iets moet gebeuren. Na het gebruik van de melkschuim functie geeft het aan dat je deze op standje clean moet zetten en dan wordt deze schoongemaakt. Als de opvangbak voor de koffie vol is, het water op is of dat de koffiebonen op zijn dan wordt dit aangegeven op het display en zal je dit eerst moeten verhelpen alvorens je verder kunt.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Vlag 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel soorten heerlijke koffies...

Algemene score

9,0
Ten eerste maakt het heerlijke koffie. Het is ook nog een plaatje voor het oog. Aanbevolen voor iedere koffieleut die van kwaliteit houdt

Pluspunten

  • Mooi product dat heerlijke koffies maakt.
  • Maakt zelfs chocolademelk

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koffie ooit,na Jura overgestapt naar deze.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit en duurzaam,het allerbelangrijkste is dat ik goede cappucino heb.
de Service aan huis is natuurlijk geweldig.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niets
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Spledje 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met ongekende mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de machine vandaag binnen gekregen en allerlei instellingen gedaan. De 1e kopjes ook al geproefd. Prima! Ook via de app al koffie gezet. Niet vergeten er eerst een kopje onder te zetten. En als je klaar bent een kannetje voor opvang spoelwater.

Pluspunten

  • bluetooth
  • Mooie machine in roestvrij staal
  • Vele koffiesoorten standaard
  • Personaliseren van koffiesterkte en hoeveelheid.
  • Warme chocomelk, hoe goed is dat dan!

Minpunten

  • Redelijk groot en zwaar
  • Stevige prijs, maar dan heb je ook wat
  • doorlopen menu niet altijd intuitief
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charles 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met aanraakscherm en Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klasse product! Maakt eenvoudig (kind kan de was doen) allerlei soorten koffie's. Kan ook op jouw persoonlijke smaak worden aangepast. Mijn broertje had de Prima Donna Elite vorig jaar al gekocht en zijn koffie smaakte heerlijk. Dus was de keuze snel gemaakt. Alles gaat automatisch, zelfs het schoonmaken.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • aanraakscherm om de keuze te maken of instellen
  • gebruik je smartphone en de koffie wordt gemaakt
  • goed schoon te maken
  • uitstekende handleiding

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L. de Rooij 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege de goede reviews en filmpje waren wij erg te spreken over het product. vormgeving spreekt mij ook erg aan . Fijn vind ik de waterreservoir aan de voorzijde . En de vele mogelijkheden wat betreft het scherm duidelijk zodat mijn man dit ook kan lezen ivm slechte ogen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk duidelijk scherm
  • De vele mogelijkheden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Larsen 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een verrassing voor iedereen

Algemene score

6,0
Wij hebben de koffieautomaat gekocht, maar nog niet uitgeprobeerd. Hij moet nog uitgetest worden na installatie. Wij laten ons nog verrassen!
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Reageer

Roy 26-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie, prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vele jaren een DeLonghi Primadonna gebruikt te hebben was het nu tijd voor een nieuwe machine. Wat een mooi apparaat, veel mogelijkheden en touchscreen. Maar vooral maakt hij een supergoede koffie!

Pluspunten

  • super koffie
  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adriaan de Groot 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat goede voorlichting kan doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij waren de koffie van Senseo helemaal zat. We wisten eigenlijk niet wat we wilde. Als je dan gaat kijken op internet zie je door de bomen het bos niet meer en er zijn al veel reviews, maar nooit iets dat meteen in ons straatje paste. Aangezien de koffiediscounter dichtbij zit, zijn wij op een zaterdagochtend binnengelopen. In een hoop winkels loop je vaak tegen een “zaterdaghulp” aan. Hier niet. Wij raakte in gesprek met Marcel die ons haarfijn uitgelegde waar we op moesten letten. We kregen een goed verhaal over echte hete koffie en welke merken daar beter in zijn dan andere. Zo kwamen wij uit Delonghi. Je kunt met deze machine je eigen voorkeur instellen (4 personen), want smaken verschillen. De machine heeft een duidelijk en overzichtelijk display die duidelijk aangeeft wat je moet doen. Vanzelfsprekend zit er ook een uitgebreide Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij. Er zitten veel mogelijkheden op de machine die we nog niet hebben uitgeprobeerd, maar dat komt nog wel, plus dat we thuis nog een workshop van Delonghi krijgen om de puntjes op de i te zetten. Ik heb nu al meer lekkere koffie gedronken thuis dan vorig jaar!😄

Pluspunten

  • Koffie is echt heet
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design
  • Duidelijke display

Minpunten

  • (Nog) niet
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De KoffieLeut 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super Duidelijke Display , zeer eenvoudig te bedienen zelfs voor de ouderen onder ons.
Het is daarom ook zeker een aanrader

Pluspunten

  • duidelijke display
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een alles-kunner, deze espresso automaat. Alle soorten koffie, espresso, met en zonder melkschuim en zelfs warme chocolademelk is hiermee te maken. 6 gebruikers kunnen aangepaste koffiebereidingen opslaan voor hun favoriete koffiesoorten en die instellingen kun je zelfs eenvoudig via blue-tooth met je smartphone doen.
Gebruiksgemak is prima, het grote touchscreen is gemakkelijk te bedienen, alles wijst zich eigenlijk vanzelf. Ook de service aanwijzingen voor bijvullen, schoonmaken, etc. zijn helder en duidelijk. Ik heb de gebruiksaanwijzing nog nauwelijks nodig gehad. Die lees je trouwens gemakkelijk op je telefoon via de app!
En tenslotte, het belangrijkste: iedereen vindt de diverse koffiesoorten geweldig smaken. Je hoeft nu niet meer de deur uit voor een lekkere cappuccino, espresso, doppio, latte macchiato of één van de vele andere koffie specialiteiten . En zelfs een gewoon bakkie Hollandse koffie smaakt prima.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Gemakkelijke bediening
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Heerlijke koffie ... !

Minpunten

  • Niet goedkoop
  • Groot en zwaar
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Duko 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel keuzemogelijkheden, voor ieder wat wils. Makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Borgwoud 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sierraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na vergelijking van diverse apparaten van diverse fabrikanten ben ik uitgekomen bij de nieuwe Prima Donna Class. Enerzijds de goede naam die DeLonghi heeft in koffieland en anderzijds de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • Instelmogelijkheden
  • Bluetooth

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NvR 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk een heerlijke koffievariatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruikersvriendelijk product met een uitstekend koffieresultaat. Inclusief workshop om je te leren hoe je alles moet instellen en waar je al je vragen kwijt kunt. Alles is helemaal naar eigen smaak in te stellen en op te slaan in een persoonlijk profiel. Wil je standaard, dan is een simpele druk op het mooie touchscreen voldoende. Mooi design van het hele apparaat. Heldere gebruikersondersteuning door talloze Youtube filmpjes. Maakt uiteraard geluid, maar is zeker aanvaardbaar.

Pluspunten

  • uitstekend resultaat
  • gebruikersvriendelijk
  • op je eigen smaak af te stellen en op te slaan

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen, eenvoudig en snel schoon te maken, veel mogelijkheden en
lekkere koffie. Ook variaties met melkschuim mogelijk, je kunt zelfs warme melk tappen om chocomel mee te maken, lekker voor kinderen die nog niet van koffie houden (blokjes chocolade in een beker, vullen met warme melk, roeren, klaar!)

Pluspunten

  • Gebruiksgemak, zowel bij koffie en/of melk
  • Gemakkelijk en snel schoon te maken

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen apparaat met top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat beschikt over veel mogelijkheden, zoals ook de eigen koffie samen te stellen naar persoonlijke smaak. Zelfs via een app.

Pluspunten

  • Melk schuimer eenvoudig te bedienen
  • Eigen keuze smaak instelingen

Minpunten

  • Slechts een telefoon kan via de app verbonden zijn
  • Apparaat herkent niet als er geen mok geplaatst is
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews