De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 257 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS Volautomatische Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Sinds enkele maanden deze koffiemachine in ons bezit en tot nu toe zeer tevreden. De koffie is heerlijk en de gebruiksmogelijkheden zijn onovertroffen. Hiervoor een Saeco en Siemens gehad maar vanwege defecten deze verkocht of weggegeven. De siemens was al binnen 2 jaar kapot en we waren enkele weken kwijt voor reparatie. Na de reparatie meteen verkocht ook vanwege het lastige schoonmaken van de zetgroep.
Het is een prachtig apparaat. Wat ook wel mag, gezien de prijs. Maar dan heb je ook wat. Makkelijk in gebruik met duidelijke display. Heerlijke koffie!
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
Pluspunten
Mooi design
Duidelijke display
Makkelijk in onderhoud
Ik ben blond maar heeft hem zelf geïnstalleerd ;-)
Voor ons is dit de tweede koffiemachine van delonghi.
Omdat de oude machine na 11 jaar aan vervanging toe was heb ik gekozen om weer voor een delonghi te gaan, omdat mijn ervaring met de vorige machine de esam 6620 altijd heel goed is geweest. Omdat ikzelf in de horeca werkzaam ben en goede kwaliteit kan waarderen heb ik bewust voor deze koffiemachine gekozen.
Mooi apparaat om te zien, prima formaat qua groote.
Na uitvoerig op internet te hebben gezocht en in winkel apparaten te hebben getest, gekozen voor dit apparaat. Is ook als beste getest. Ook qua uitvoering en mogelijkheden, b.v zelf je smaak instellen o.a met een app, is dit een uniek apparaat.
We waren toe aan een nieuw apparaat (i.p.v. een apparaat met cupjes).
Op zoek gegaan, op aanraden van vrienden, naar een Delonghi. En na aantal vergelijkingen gekomen tot deze keuze. Nieuwste technieken, duidelijk en groot display. Meerdere profielen mogelijk. Gebruik van app mogelijk, middels Bluetooth verbinding.
Gekozen voor de machine om de vele variaties van verschillende soorten koffierecepten. Ook de compleetheid van de machine en makkelijke bediening. Voor ons een prachtige en gebruiks vriendelijke machine. Een echte aanrader voor wie van echte koffie houd
Pas een dag in bezit! Prachtig vol automaat met veel smaak soorten..
Geniet er nu al van, het is een aanrader!
De bluetooth functie is echt fijn, veel apparatuur in mijn woning is nu SMART en deze volautomaat pas er netjes bij!
Een heel mooi desing. Strak en mooi . Zeer makelijk te bedienen. Koffie is echt heel lekker. Met uitgebreide mogelijkheden. Instellen was echt zo simpel. Bedankt Delonghi
gewoon een goede bak koffie en niet z'n waterige bak. goed op temperatuur veel in te stellen en oogt ook nog eens mooi. bediening heel simpel echt een topper
Prima espresso s en overige koffie specialiteiten!
Niet alleen een sieraad in de keuken maar zeer praktisch in bediening en gebruik! Koffie specialiteiten smaken alle prima en zien er tevens mooi uit. Barista kwaliteit koffie zet ik mijn vrienden en familie voor.
Na een aantal jaren afscheid moeten nemen van mijn eerste de’longhi volautomaat, nu deze aangeschaft. Pas een paar dagen in gebruik maar nu al heel enthousiast. Veel verschillende koffiekeuze met ruime keus aan instellingen. Voor ieder wat wils.
Heerlijke koffie met deze kerstdagen en hopelijk nog vele dagen daarna.
Het is een machine welke goed persoonlijk is in te stellen.
Het is een fijne en uitgebreide machine met persoonlijke voorkeuren en daardoor ontvang je een perfecte soort koffie welke de prijs, kwaliteit garandeerd
Ik heb voor deze DeLonghi gekozen Nadat mijn 15 jaar oude DeLonghi het had begeven. Deze koffiemachine was mij altijd heel goed bevallen en zoals het er nu uit ziet is dit weer een geweldige koffiemachine die gemakkelijk te bedienen is.
De prijs van het apparaat zou een mogelijke minpuntje kunnen zijn. Echter, n.a.v. de beoordeling in de Consumentengids ben ik ertoe over gegaan dit apparaat aan te schaffen. De keus is niet alléén gevallen omdat dit apparaat de beste was in de test, maar ook vanwege het gebruiksgemak en de veelzijdigheid.... het enige apparaat waar ook chocolademelk mee te maken valt!
Alhoewel ik het apparaat nog niet uitgeprobeerd heb (net gekocht!), kan ik nu al zeggen dat, ook al is maar de helft waar van wat er beweerd wordt over deze machine, het een geweldig apparaat moet zijn. Het cijfer 9 staat nu ingevuld ... ik ben er zeker van dat dit, na ingebruikneming, dit zal veranderen in een 10!!
Zeer recent deze prima Donna aangeschaft. Wat een prachtig apparaat! Eenvoudig te bedienen, alle soorten koffie mogelijk. Goede kwaliteit, voelt degelijk en stevig aan. Makkelijk te reinigen. Staat supermooi op het aanrecht, een echte blikvanger. Wij zijn heel blij!
Goede interface, compact apparaat, veel mogelijkheden
Degelijk apparaat, duidelijk display. Geeft stappen weer tijdens de bereiding zodat je precies weet wat te doen. Veel keuzemogelijkheden. Melk wordt lekker op temperatuur gebracht. Chocoladefunctie werkt ook prima. Vele persoonlijke instellingen mogelijk, dat vergt een poos om helemaal naar wens te vertalen. Groot waterreservoir, waarbij wel opgemerkt dat het schoonspoelen iedere keer ook maakt dat het water er toch snel doorheen gaat, maar het meeste toch aan de heerlijke koffie en varianten hiervan. Aanrader voor in de keuken!
Waardige opvolger van mijn huidige DeLonghi espressomachine
Na ruim 8 jaar was mijn huidige DeLonghi espressomachine aan vervanging toe een logische keuze was wederom een DeLonghi.
Het is een PrimaDonna Elite ECAM 650.75MS geworden mede bepaald door het mooie uiterlijk bestaande uit de vele metalen onderdelen.
Daarnaast een degelijke espressomachine, robuust, waarmee men een heerlijke kop koffie kan maken. Voordeel is de grote capaciteit bonen en water die ze kan bevatten zodat bijvullen niet gauw hoeft gedaan worden. Cappuccino maken is ook eenvoudig en een simpele naspoeling om het systeem te reinigen van zowel de zetgroep als melkhouder is eenvoudig en snel uitgevoerd.
Kortom als ik met deze machine weer 8 jaar lang van een heerlijke kop koffie of cappuccino kan genieten ben ik zeer tevreden!
Gezien de goede reviews en de opgedane ervaring met een koffiemachine van DeLonghi, deze machine gekocht. Pas enkele dagen in gebruik, maar echt een mooie degelijk uitziende machine en hoop hier zeker veel koffieplezier aan te beleven.