Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS - Espressomachines

Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS
Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tante Es06-08-2015
Even getwijfeld over zo'n luxe apparaat,maar nog geen seconde spijt van gehad! Genoeg mogelijkheden,ziet er prachtig uit en het belangrijkste; heel veel lekkere koffie uitproberen.
SiemensRobbert11-07-2015
Wat een luxe! Koffie wordt niet geaccepteerd. Alleen prachtige ristretto's, espresso macchiato, cappuchino's en latte's worden hier geserveerd. Speel met varierende bonen om te zoeken naar de ultieme koffie, je eigen koffiezaak in huis. Wij zijn er ongelooflijk blij mee, evenals ons bezoek.
Ivo Kothman10-07-2015
Uitstekende koffiemachine met uitgebreide mogelijkheden. Alle smaakvariaties zijn instelbaar, display is prachtig en de bediening werkt soepel. Mooi is dat bij dit model het reservoir voor de melk afgesloten kan worden zodat dit in de koelkast kan worden bewaard. Daarnaast is het fijn dat de afdichting van het bogenreservoir verzorgd is, hierdoor blijven de bonen langer vers. Oudere modellen hebben hier nauwelijks afdichting. Enig minpuntje is dat de zetgroep een rubbertje heeft ter afdichting, en dat deze niet altijd op zijn plaats blijft zitten. Hierdoor kan de machine lekken wat erg vervelend is. Voor een machine van dit kaliber is dit een misser. Nu we er achter zijn waar het precies zit, en hoe het rubbertje exact aangedrukt moet worden is de lekkage verholpen. Verder niets dan lof over deze super luxe en uitgebreide koffiemachine!
PeterLB06-07-2015
Sinds een aantal weken maken we met volle tevredenheid gebruik van de nieuwe koffiemachine. Wij zijn beide vervend koffiedrinker en er is voor ieder wat wils uit de automaat te krijgen. Vooral de my-koffie bevalt prima. Ik kan de hoeveelheid, temperatuur en sterkte helemaal naar eigen wens instellen. Top! Wat betreft duurzaamheid kan ik nog geen oordeel geven.
nat197005-07-2015
Allerelei mogelijkheden van koffie soorten. Veel beter dan onze voormalige Senseo. Je moet hem wel geregeld onderhouden, maar dat geeft het apparaat aan. Duurzaamheid weet ik niet, maar wel de kalkaanslag in de gaten houden. Prettige machine, direct koffie.
F.Knippers03-07-2015
Zeer mooi en makkelijke bediening. veel instel mogelijkheden en eenvoudig menu. makkelijk te onderhouden. De koffie smaakt uitstekend en is goed van temperatuur minpunt: je gaat meer koffie drinken. echte een top apparaat!!
Ine van der Ham28-06-2015
Een prachtig apparaat met heel veel mogelijkheden. Erg makkelijk in het gebruik. Het melkkannetje kan na gebruik in de koelkast gezet worden.
Agterhof23-06-2015
Een fantastisch apparaat, met heerlijke koffie! Ik ben heel blij met dit apparaat! Voorheen hadden wij een ander merk koffieapparaat en naar tevredenheid, maar deze overtreft de oude machine. Geniet iedere dag van een heerlijke latte!!
Coby3521-06-2015
De koffie apparaat is geweldig. hij is gebruiks vriendelijk en makkelijk schoon te maken. er zijn veel mogelijk heden op het apparaat en ook dit bevalt prima. wij zijn nu nog aan het proberen welke bonen het lekkerst zijn echt een top apperaat
W.Wonnink05-06-2015
Heerlijke koffie voor iedere smaak. Makkelijk schoon te houden,duidelijke instructie op display en mooie vormgeving. Siemens maakt wat in de informatie staat, helemaal waar! Wij zijn erg blij met dit apparaat.
EvelienF7803-06-2015
Zet overheerlijke koffie en cappucino! Valt in t niets bij Nespresso of Senseo. Geeft telkens zelf aan als er iets schoon gemaakt moet worden, hoef je niet zelf bij te houden. Super makkelijk. Mooi strak design.
porsche 91102-06-2015
dit is onze 2e koffiemachine van siemens en de vorige is/was een succes maar door vernieuwing van de complete keuken hebben we nu ook een nieuwe koffiemachine met een mooiere uitstraling en zeer veel mogelijkheden
Annahibbek01-06-2015
Sinds paar dgn kunnen we genieten van een heerlijke kop zeer warme koffie , cappuccino of andere variant.. Echt genieten als je in ochtend een vers gemalen kopje koffie drinkt. Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk.
Sander.N31-05-2015
Super apparaat en geeft werkelijk heerlijke koffie. Verder zijn de mogelijkheden heel divers. Het apparaat ziet er super gelikt uit al is het wel veel poetsen met al het aluminium en glas. Ik zou geen ander apparaat adviseren.
rieks boxma19-05-2015
het apparaat geeft heerlijke koffie en espresso. de andere mogelijkheden hebben we nog niet geprobeerd. Het bedienen gaat heel gemakkelijk. De smaak is super en de koffiemachine ziet er geweldig uit!
Jeebo07-04-2015
Smaak: De smaak ligt natuurlijk aan de instellingen en de bonen die je gebruikt. Maar ik ben zeer tevreden over de smaak, koffie is heet en de crème laag ziet er goed uit. Voor koffie waarbij gebruikt wordt gemaakt van melk, het schuim is stevig en smaakt prima. Mogelijkheden: De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Elke koffieliefhebber kan zijn favoriete kopje zetten. Elk optie is apart in te stellen. Denk hierbij aan hoeveelheid, sterkte en temperatuur. Erg ideaal. Gebruiksgemak: Na het instellen van het eerste gebruik is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Bij het zetten van koffie hoeft u enkel op start te toetsen. Mits u de instellingen niet wilt veranderen naar eigen smaak. Wilt u dit wel gaat dit gemakkelijk met het touchscreen. Voor de producten met melk, bv. cappuccino, hoeft u enkel het reservoir binnen in het koffie apparaat aan te sluiten. Dit is gemakkelijk en gaat door middel van een buisje en 2 slangetjes. Een bijkomend voordeel van dit apparaat is dat na gebruik van melk producten je de slangetjes kan laten doorspoelen. Zodat je ze zo goed als schoon weer kan terug hangen in het apparaat. De algemene schoonmaak is de eerste keer even lastig. Je moet even weten hoe je alles uit en in elkaar zet. Als je dat éénmaal weet is het niet moeilijk, daarnaast gaat schoonmaak geheel automatisch. Vormgeving: Ik vind de vormgeving strak en chique. Past perfect in mijn keuken.
Peter van Deurssen02-04-2015
De vormgeving is super. Daarnaast is het bedieningsgemak er vooruit gegaan door de toepassing van de draaideur. Tenslotte en niet onbelangrijk dit geproduceerde producten samen uitstekend.
Ik geef een negen07-03-2015
Geachte medewerker, De Siemens CT 636 LES 1 (koffieautomaat) bevalt ons zeer goed. Vooral de keuze's die men kan maken en het instellen van diverse smaken is heel goed en makkelijk. Iedereen die bij ons koffie drinkt vinden de smaken van al de soorten koffie zoals Cappuccino e.d zeer goed en lekker. Hij werkt beter en makkelijker dan de voorganger en ziet er ook mooier uit. Met vriendelijke groet,
Stephanie Berentsen18-02-2015
De uitstraling van het apparaat is fantastisch, makkelijke bediening, vele mogelijkheden, melkreservoir is met deze machine uit het zich wat ik een groot voordeel vindt, ten opzichte van het oudere model, uitstekende machine!