Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS - Espressomachines
Gewoon goed
Na lang twijfelen toch gekozen voor inbouw apparaat. Geen losse apparaten meer op het aanrecht. Je moet niet zo'n ding kopen als je geen tijd wilt besteden aan onderhoud. Maar even omspoelen en schoonmaken omdat je toch water of bonen bij moet vullen is echt een kleine moeite. Veel mogelijkheden qua instellingen en gewoon heerlijke koffie en cappuccino.
Pluspunten
- keuzemogelijkheden
- heerlijke koffie
Minpunten
- water afvalbakje had wat groter gemogen
Beste inbouw koffiezetapparaat
Prima apparaat, met weer net wat meer mogelijkheden dan de versie van een jaar of 6 geleden. Veel keuze en ook veel in te stellen. Ook de mogelijkheid door op 1 knop 2 kopjes/bekers tegelijk te zetten. Makkelijk schoon te maken en in het bezit van een prachtig kleurendisplay. Heb ik dan niets negatief te melden. Nou zeker wel, het rooster waar de kopjes op staan is minder praktisch, deze is continu nat. In het vorige rooster zaten 2 uitsparingen, waarin het wegliep, nu heeft het de kans om te spetteren. Maar we zijn nu ook weer dik te vreden, bijna allemaal siemens in de keuken. Design vind ik toch net even wat mooier dan van de andere merken. Dikke aanrader!
Pluspunten
- heerlijke koffie
- makkelijk schoon te maken
- makkelijk zelf in te stellen
- mooi kleurendisplay
Minpunten
- roostertje waar de kopjes op staan niet prettig
Super koffie!!
Dit apparaat is super makkelijk in gebruik. Super lekker koffie,cappuccino, latte macchiato. Een feestje om koffie te drinken en te geven aan onze visite.
Pluspunten
- Handig in onderhoud
- Melkschuim heerlijk
Minpunten
- Geen
Eenvoudig in gebruik, goede smaak, mooie vormgeving
Het product voldoet goed en zelfs boven verwachting. Het is eenvoudig te bedienen en de smaak van de koffie is zeer goed.
Bovendien is het een mooie vormgeving.
Lekkere cappuccino
Dik tevreden met het apparaat. Eerder Miele gehad maar persoonlijk meer tevreden met dit apparaat. Makkelijk in het gebruik en ook vrij stil. Makkelijk schoon te maken en ziet er goed uit. Ook de melkslang in het apparaat beter dan bij Miele. Netjes weggewerkt en je zet er gewoon een pakje melk in.
Pluspunten
- Melkslangetje achter de deur weggewerkt
- Echt lekkere cappuccino
Minpunten
- Geen vaste wateraansluiting
erg prettig en makkelijk in gebruik, veel vucties
Ik vind dit een erg gebruiksvriendelijk koffie apparaat. Zet goed en lekkere koffie. Wat ik ook erg prettig vind dat je alles kan aanpassen. De sterkte van de koffie, de hoeveelheid. Dit geld ook voor de hoeveelheid melk die je in de cappuccino bv wil. Je kunt je koffie helemaal maken zo als je zelf wilt. Ben zeer tevreden over het apparaat.
Pluspunten
- gebruiksvriendelijk
- makkelijk schoon te maken
- de vele keuze die je hebt voor je eigen koffie
Minpunten
- niet een hele grote lekschaal
Lekkere koffie, veel gebruikersgemak!
Dit inbouw koffieapparaat sprong er gelijk uit tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe koffiemachine. De vorige heeft het 9 jaar gedaan en ruim 25.000 koppen koffie gezet.
Nu dus een nieuwe. Er is in die tijd heel wat veranderd. Je kunt je eigen smaak instellen, maar mijn dochter houdt meer van een andere samenstelling en ook zij kan haar kop koffie in de memory vast zetten.
Er wordt nogal geklaagd over onderhoud. Ik vind dat reuze meevallen. 2.4 liter water is niet zo snel op. En ja, af en toe raken bepaalde bakken vol, afvalwater, en ook de opvangbak voor de koffieprut moet wel eens geleegd worden... Gek hè?
Een fantastisch apparaat, lekkere koffie, super gemakkelijk te bedienen en een mooi design. Voor de komende 15 jaar hebben wij er weer vertrouwen in!
Het enige verschil tussen deze en de CT636LES5 is dat je die LES5 scheinbaar kunt bedienen met een app. Nou, dat kost wel érg veel, dat verschil...
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Goeie temperatuur
- Mooi design
- Gebruikersgemak
- Zelfreinigend vermogen
Minpunten
- Sorry, ik weet nog niets te bedenken!
Super de luxe koffiezetapparaat
Super koffiezetapparaat met luxe design. Het apparaat heeft alle mogelijkheden en voor ieder wat wils. De smaken en bedienmogelijkheden zijn super. In vergelijk met mijn eerdere machine geeft dit apparaat alles aan wat vol of aangevuld moet worden, echt top. Nooit meer bonen malen en weggooien omdat het water op is zonder het vooraf te melden.
Pluspunten
- mooi design
- smaak
- bedieningsgemak
- bereidingsmogelijkheden
Minpunten
- prijs
Mooi koffiezetapparaat
Mooi koffiezetapparaat. Heeft wel alleen dagelijks onderhoud nodig.
En voor een dagelijkse koffiedrinken houd dit in elke dag of vaker water bijvullen en lekbakje meerdere keren per dag legen. Daarnaast moet er ook regelmatig gereinigd worden en ontkalkt handmatig en met een programma. Wel super lekkere koffie als je de juiste bonen toevoegt :) ook het maken van een goede cappuccino of latte gaat gemakkelijk.
Pluspunten
- Makkelijk
- Hete koffie
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Legen van bakken
- Onderhoud
- Er passen geen grote latte glazen onder
- Geen twee brede koffiebekers naast elkaar
Makkelijk in het gebruik
Een prachtig vormgegeven apparaat met een hele hoop mogelijkheden. Zeer eenvoudig in het gebruik. Je gasten een lekkere cappuccino aanbieden was nog nooit zo makkelijk.
mooie uitstraling met tft scherm
Mooi apparaat met handige bediening. Verschillende mogelijkheden om sterkte temperatuur enz in te stellen. Voor ons zeker een aanwinst.
Pluspunten
- vormgeving
- mogelijkheden
- makkelijke bediening
Minpunten
- duurt even voor het klaar is
Mooie koffiemachine
De koffiemachine is duidelijk en makkelijk in zijn gebruik. De koffie is heerlijk en gauw klaar. De machine is makkelijk in zijn onderhoud.
Siemens koffie apparaat, dat er altijd staat.
Werkt altijd perfect. Voor iedereen persoonlijke smaak.
Gepersonaliseerd per persoon en per dag.
Perfecte performance. Alle gasten enthousiast.
Dit wil ik nooit meer missen.
Pluspunten
- Bediengemak
- Veel mogelijkheden
- Goede uitstraling
Minpunten
- Vaak lekschalen ledigen
Geweldige koffie!
Geweldig apparaat! Gebruiksvriendelijke bediening, heel veel mogelijkheden, eenvoudig te reinigen en het allerbelangrijkste: lekkere koffie!
Pluspunten
- gebruiksvriendelijk
- goed reinigbaar
- veel mogelijkheden
- mooie vormgeving
- super koffie!
Heerlijke koffie
We hebben het apparaat een aantal dagen in bezit, maar we hebben al heerlijke koffie, cappuccino en espresso gezet. En dan hebben we nog niet eens veel gevarieerd met instellingen.
Alleen het slangetje van de melk was even zoeken. Maar dat zit aan de binnenzijde van de kast.
Pluspunten
- heerlijke koffie
- goed schoon te maken
Sluit niet goed
Vind hem niet goed vast sluiten, wipt makkelijk open. Verder ziet er top uit gebruiksvriendelijk mooie vormgeving lekkere koffie
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Sluiting
Mooi design apparaat
Supermooi apparaat in de keuken! Eenvoudig in gebruik en ook nog eens superlekkere koffie!
Je kan zelfs voorkeuren ingeven zodat je alleen maar op het knopje hoeft te drukken en je favoriete koffie naar smaak wordt gemaakt! Ben er heel blij mee!
Ik kende het apparaat al maar heb 'm nu zelf in bezit!
Pluspunten
- Mooi design
- Lekkere koffie
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- geen
Siemens CT636LES1
Geweldig apparaat.
Eenvoudig te installeren en simpel in de bediening en excellent in de koffie smaak.
Inbouw koffiezetapparaat
Het apparaat zet heerlijke koffie, heel veel mogelijkheden . Onze vorige was heel lawaaierig, en deze is bijna geluidloos.
Pluspunten
- stil
- makkelijke bediening
Espressomachine
Senseo vervangen voor Siemens espressomachine.
Dit hadden wij veel eerder moeten doen, koffie was nog nooit zo lekker. Bedienings gemak zeer goed.
Machine is mooi stil tijdens het malen van koffiebonen,en spoelen van leiding.
Koffiesterkte,hoeveelheid water, temperatuur is perfect in te stellen en op te slaan in geheugen.
Kortom een geweldige aanwinst in de nieuwe keuken.
Vriendelijke groet Michel.
Super makkelijk in gebruik en heerlijke soorten koffie!
Het beste apparaat in huis zeg ik tegen vrienden als ze in ons nieuwe huis komen! Met de draaiknop en touchscreen kies ik gemakkelijk uit de heerlijkste dranken in elke gewenste sterkte, temperatuur en inhoud. Koffie, latte macchiato, koffie verkeerd, ristretto, espresso, cappuccino, heet water, warme melk, melkschuim alles is mogelijk in een handomdraai!
Makkelijk te reinigen, bij te vullen en een super mooi design in huis!
Op ieder moment van de dag geniet ik van de lekkerste dranken met onze Siemens koffie . Een echte must voor iedere koffie liefhebber!
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- ruime keuze mogelijkheden
- mooi design
- makkelijk te reinigen
- groot waterreservoir
topklasse koffiemachine!
Wij hebben -weer- voor deze koffiemachine gekozen omdat we hele goede ervaringen met een deze machine van Siemens in onze vorige keuken hebben. Ook in onze nieuwe keuken dus weer een Siemens Koffiezetter. Prachtig design en heel eenvoudig te bedienen. Grote keuze uit diverse koffiebrouwsels; voor ieder wat wils. Handig is dat de inhoud van de kopjes heel eenvoudig aan te passen is. Ook melk schuimen is écht waar in een handomdraai gebeurd. Het apparaat is niet goedkoop, maar voor een sieraad in je keuken en goede koffie is het ons het geld wel waard. Je moet echter wél de discipline opbrengen om de machine iedere week goed te reinigen! Het apparaat betaald zich de aanschafprijs in duizenden heerlijke verse kopjes koffie terug!
Pluspunten
- gebruiksvriendelijk
- design
- heel goed maalwerk
- zeer goede servicedienst
Minpunten
- wekelijks onderhoud
- prijzig
een goed koffieapparaat lijkt wel een restaurant
Ik vind dit een prima apparaat met vele instel mogelijkheden . een lekkere cappuccino een prima persoonlijk ingesteld bakkie zwart
Heerlijk genieten met een lekker bakkie koffie
Mooi apparaat, erg makkelijk te bedienen en het belangrijkste: lekkere koffie. Verschillende koffies mogelijk van espresso tot heerlijke cappuccino
Aangeschaft om samen met de oven en magnetron een mooi geheel te vormen in onze keuken en totaal geen spijt van gehad.
Pluspunten
- uiterlijk
- bedieningsgemak
- aantal verschillende koffie keuzes
Minpunten
- lekbak snel vol, ondanks dat deze best groot is
Geweldige koffie
Dit apparaat geeft echt een geweldige koffie smaak, het LCD scherm is overzichtelijk en erg makkelijk in gebruik, kortom een geweldig apparaat voor de echte koffie liefhebber
Pluspunten
- Geweldige smaak
- Makkelijk in onderhoud
- Prachtige gebruiksinterface