Siemens CT636LES1 iQ700 - Inbouw Espressomachine - Zwart/RVS - Espressomachines
Inbouw Koffiemachine in keuken
Apparaat werkt prima. Gemakkelijk te bedienen met een modern menu. ruime keuzemogelijkheid van soort koffie en het afstemmen op de eigen smaak. Gemakkelijk te reinigen. Heeft een mooie vormgeving.
Beste koffie met design apparaat.
We beschikken een paar weken over dit prachtige apparaat en zijn erg blij met de aanschaf ervan. Het design is prachtig en komt mooi overeen met de andere Siemens apparaten. Het apparaat beschikt over een grote diversiteit aan koffie en is erg makkelijk in te stellen! De koffie is heerlijk alsof we elke dag in een echte koffiezaak een kopje koffie drinken!
Een heerlijk kopje koffie
Pas een paar dagen in ons bezit, maar we genieten volop van een heerlijk kopje koffie. Nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar heel tevreden.
Volautomaat koffiezetmachine Siemens CT636LES1.
Deze machine 3 weken in gebruik,de koffie smaakt uitmuntend(wij gebruiken wel de`betere koffie`)door de vele instelmogelijkheden.Zeer gebruiksvriendelijk door het zichzelf wijzende display. Het schoonmaken vergt wat tijd maar dat resulteert wel in een perfecte en smakelijke koffie. Wij raden dit produkt dan ook van harte aan!!
Een lang verwachte wens is in vervulling gegaan
Ik heb altijd geroepen dat als ik later groot ben, ik een huis wil met een ingebouwd koffiezetapparaat. En dit jaar was het eindelijk zover! Verliefd geworden op het strakke design was de keuze al snel gemaakt; het moest dit koffiezetapparaat worden! Nog heel even getwijfeld tussen deze en eentje van Miele (i.v.m. de vaste wateraansluiting), maar toch heeft de Siemens 'mijn hart gestolen'. Naast dat hij er super strak uit ziet, smaakt de koffie ook nog eens heerlijk! Je hebt voldoende instelmogelijkheden om je perfecte kopje koffie te kunnen maken. Heb nog geen ervaring met het maken van een Cappuccino, maar gezien het gebruiksgemak van de overige functies zal ook dit ongetwijfeld kinderlijk eenvoudig zijn. Echt een aanrader!
Zalige koffie
Wij hebben het apparaat nu bijna 1 jaar in gebruik en heb niets anders dan lof voor gebruiksgemak, onderhoud, vormgeving en uiteraard de perfecte bak koffie.
Ook na 6 maanden zijn we nog steeds tevreden over smaak vormgeving en gebruiksgemak. Een nadeel dat we echter wel willen noemen is het feit dat onderhoud van het apparaat best arbeidsintensief is. 1x per week een half uur voor schoonmaken. Verder regelmatig de lekbak legen
Prachtig apparaat, heerlijke koffie, vol aroma met gefilterd water. Klein aandachtspuntje: afvoerbak is snel vol, ondanks we een kopje onder schenktuit plaatsen.
Mooie machine die heerlijke koffies zet. Eenvoudig te bedienen en toch veel mogelijkheden. Had ik veel eerder moeten kopen.
Het apparaat zet heerlijke koffie in vele zelf in te stellen varianten. Het instellen is een fluitje van een cent en wijst zichzelf. Ook het schoonmaken wat je natuurlijk wel goed moet bijhouden is simpel. Binnen een paar minuten heb je alles weer in elkaar.
Prima koffie uit dit mooie apparaat. Veel mogelijkheden dus voor ieder wat wils. Zelfs mijn wat oudere kinderen zijn nu aan de koffie. Deze aangeschaft als vervanging van een vrijstaande versie waar we jaren plezier van hebben gehad.
Voordelen: Veel stiller bij het malen van de bonen en koffie zetten. Reservoir bonen ook groter met goede luchtdichte afsluiting zodat de bonen niet bitter worden.
Watertank lekker groot met handige vulopening in deksel dat niet spettert.
Melkschuim prima, en het systeem houd zichzelf mooi schoon. Het apparaat vraagt bij uitzetten ook elke keer of je het melkreservoir hebt uitgenomen. Zo vergeet je hem niet, omdat deze onzichtbaar achter de deur zit.
Nadelen: Een klein nadeel is het melkreservoir, ondanks dat er aardig wat melk ingaat, wel snel leeg is als je veel cappuccino drinkt.
Overall een prima aanschaf.
Doormiddel van het handige menu zet je in een handomdraai een bakje koffie in allerlei varianten. Ook fijn dat je bv de sterkte en hoeveelheid kan aanpassen naar wens en dit ook kan opslaan.
Het apparaat is eenvoudig te reinigen. Als je heel vaak koffie zet zul je wel vaker de lekbak en afvalbakje moeten leggen. Maar voor gemiddeld gebruik is dit een heel fijn apparaat. En schoonmaken heb je zo gedaan, daarover is goed over nagedacht met bv de magnetische bevestiging van melkslangetje.
Ook erg fijn is de bijgeleverde isolatie beker waarin je melk kunt bewaren, zo kun je deze enkele uren in het koffieapparaat zetten zonder dat de melk zuur wordt.
Super machine, we hebben hem nu een paar weken in gebruik en we drinken veel meer koffie dan voorheen ;) De verlichting is helaas al half uit gevallen, maar dit is nu al opgepakt via onze keuken leverancier
Het melkvaatje is wat aan de kleine kant en moet vaak worden bijgevuld. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kun je deze helaas niet meer onderbreken om bv de melk bij te vullen. Dat is een beetje een gemiste kans, maar verder een fijne machine die heerlijke koffie zet.
We hadden hiervoor ook een Siemens de TK68E571. Maar wat een verschil is dit apparaat. Met een luxe touch screen kun je je drank selecteren (expresso, capucino, etc.).
De koffie en expresso smaakt veel beter. We zijn erg tevreden met dit apparaat.
Een mooi apparaat dat heerlijke koffie serveert. Complimenten van al onze bezoekers over de lekkere koffie
Duurzaamheid kan ik niets over zeggen want ik heb hem pas een week. Gebruiksgemak heel simpel. zelfs m'n jongste dochter van 12 kan koffie maken voor mij. Vele mogelijkheden qua instellingen en zelfs je persoonlijke voorkeur opslaan met je eigen naam
Prima koffie, goede esspresso en mooie vormgeving. Gemakkelij schoon te maken en bij te vullen. Wel goede bonen uitzoeken.
Een geweldig apparaat! heel simpel in gebruik. Allerlei soorten koffie- en smaken zijn te maken. Kortom, een aanrader!
Mooi apparaat. Als je goed de instructie leest is daarna de bediening heel eenvoudig. Koffie heerlijk.
Erg tevreden over ons koffiezetapparaat, zeer veel mogelijkheden en erg gebruiksvriendelijk.Ook schoonhouden is geen langdurige en ingewikkelde bezigheid.
De smaak is voor iedere koffieliefhebber per kopje in te stellen. Een goed idee in een gezin met meerdere koffiedrinkers.
De mogelijkheden voldoen aan de wensen van alle gezinsleden en aanhang.
Groot gebruiksgemak, even wennen aan het programma calc'nclean. Na 1 keer is dat ook duidelijk.
Super lekkere bak zet deze machine. Hiervoor heb ik een simpele bonen machine gehad waar ik meer aan moest onderhouden. Hier hebben ze goed over nagedacht bij Siemens want de machine is erg simpel in onderhoud en in de bediening.
Prachtig apparaat, iedereen Kan dit bedienen en een perfect kopje koffie maken, zelfs een perfecte cappuccino en een echte ristretto.
Koffie zoals koffie moet smaken, wat heerlijk. Nooit eerder een koffiebonenmachine gehad, wat een verrijking. Gemakkelijk in gebruik, echt een plus. In het begin lijkt de machine moeilijk in gebruik, maar het gaat vanzelf, alles is in te stellen naar eigen smaak. Gewoon zalige koffie!
duidelijk en simpel apparaat, makkelijk schoon te houden en heerlijke koffie of koffiespecialiteiten. Ook wel fijn dat je niet lang hoeft te wachten op een heerlijke kop koffie want het apparaat start snel op