De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB - Espressomachine - 2.5L - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik vind het een fijne machine. Zoals elk nieuw apparaat is het wennen aan de instellingen en hoe ik de lekkerste koffie krijg voor mezelf.
Erg blij met de extra tools en de workshop die aangeboden is.
Lastig vind ik wel het aankrijgen van de bonenmaler. De ene keer is het klik en go en andere keer ben ik meerdere keren bezig met in en uit halen van de piston om de maler aan het werk te krijgen.
Verder is het vooral veel doen en experimenteren en dan genieten van de lekkere zelfgemaakte koffies!
De De’Longhi EC9155.MB is een betaalbaar model voor de echte of experimenterende thuis barista. De look. De feel. De knopjes. Alles oogt professioneel en je gaat merken dat je na meerdere kopjes jezelf en anderen kunt blijven verbazen over de smaak en kwaliteit. Een perfect instapmodel waar de prijs naar is.
Compleet ontvangen waarbij je meteen van start kunt gaan als je de quick guide volgt. We hebben meteen een lekkere cappucino kunnen maken na het instellen van de maling. Top apparaat!
Het is een mooie machine waar lekkere koffie uit komt. Het is even zoeken en testen om de juiste instellingen te vinden van maaldichtheid en extractietijd, maar dat is met iedere espressomachine.
De machine wordt heel compleet geleverd met een tamping station, inclusief tamper en onderhoudsmiddelen.
Wat mij heel erg goed bevalt is de manchet die je op de filterhouder kunt zetten bij het malen van de koffie. Deze voorkomt een hoop geknoei.