Philips Senseo Select CSA240/60 - Koffiepadmachine - Zwart - Espressomachines

Philips Senseo Select CSA240/60 - Koffiepadmachine - Zwart
Philips Senseo Select CSA240/60 - Koffiepadmachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 77,36 Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo Select CSA240/60 - Koffiepadmachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lisette24-12-2021

Senseo select CSA 240

Er zit weer smaak aan de koffie en de crème laag is terug. Onze vorige Senseo had dat niet meer. Schakelt zich zelf uit als de koffie er door is. Fijn apparaat makkelijk in gebruik. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser.
Pluspunten
  • Schakelt zichzelf uit
  • Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser
m*****************@h**********14-12-2021

Goed apparaat

Fijn product. Met een druk op de knop gaat het apparaat opwarmen, geeft het koffie en als het klaar is, wordt de stroom weer uitgeschakeld. Heel gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
  • Gemakkelijk
  • Gebruiksvriendelijk
I.Maas06-12-2021

Fijn apparaat

Fijne machine, makkelijk in gebruik en lekker schuimlaag op de koffie Kortom erg tevreden mee!
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Lekkere koffie
Thea19-11-2021

Mooi apparaat

Geweldig apparaat. Nu enkele maanden in bezit en het is erg fijn dat je de koffiesterkte kunt instellen. Het enige minpunt is dat het reservoir wat lekt als je hem eruit haalt om het water bij te vullen. Dit los ik nu op met een doekje eronder te leggen.
Pluspunten
  • Koffiesterkte in te stellen
  • Ziet er mooi uit
  • Goed warm
Minpunten
  • reservoir lekt bij het uithalen
Arjen11-06-2021

Nieuw apparaat lekt

Nieuw apparaat lekt achter de tuit waardoor koffie langs de behuizing en langs de lekbak naar onder het apparaat stroomt. Na ieder kopje koffie een grotere plas. Lijkt matige bouwkwaliteit. 1e senseo in 20 jaar die helaas lekt.
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Matige kwaliteit