De'Longhi ECAM610.55.SB - Espressomachines
De'Longhi ECAM610.55.SB - Espressomachines
Bevalt erg goed
Het apparaat voldoet aan onze verwachtingen. Gemakkelijk te bedienen. Heldere instructies.
Bij sommige variaties mag de koffie iets warmer zijn.
Pluspunten
- voldoende variatie
Super automaat
Super mooie automaat met lekkere melkopschuimer en koffie. Zeker een aanrader voor iedereen die graag goede koffie drinkt. Dit is echt een A klasse machine!
Pluspunten
- Goede melkopschuimer
- melkopschuimer kan in de koelkast
- mooi uiterlijk
- past goed in keuken
Minpunten
- geen minpunt
- geen minpunt
Super blije klant
Mooie uitstraling/design, veel keuzes wat je kunt maken, overzichtelijk en daardoor makkelijk te bedienen, fijne gebruiksaanwijzing, goede temperatuur. Nu nog even leren kennen in alles wat mogelijk is. Geluidproductie vindt ik ontzettend meevallen. Op dit moment super blij en heel erg tevreden.
Pluspunten
- Mooi design
- Veel keuzes
- Goede instructies
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Fantastisch Koffie apparaat
Na zorgvuldig onderzoek online en gedegen advies in de speciaalzaak deze fantastische machine aangeschaft. Het melkopschuimsysteem werkt feilloos. De koffie smaakt echt zeer goed. De keuze via het eenvoudige menu van alle recepten is echt een verrijking van de keuken. De app werkt nog niet zo goed, helaas maar dat zal hopelijk met een update worden verholpen. Pas op door deze machine is koffie elders vaak niet meer te drinken
Tot nu toe mooi apparaat makkelijk in gebruik echt top de eerste 2 bakjes koffie mee gezet en deze waren al top
zeer tevreden , en ja ,zeer zeker een aanrader
we hebben hem nu een maande in bezit ,heerlijke koffie en fantastische cappuccino , de melkschuim is ook zeer goed en zeer goede temperatuur, mijn vriendin is dolgelukkig met haar "dirty chai tea latte" die ze met alle plezier nu klaarmaak
veelzijdig apparaat en we zijn nog bezig met meerdere verschillende koffies te proberen
mvg
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- zeer goed warm
- makkelijk in onderhoud
- veel variatie
Minpunten
- tot nu toe geen
Geweldige machine, heerlijke koffie
Wat een mooie machine waaruit heerlijke koffie komt. Na het 'overlijden' van mijn Siemens EQ6 zijn we opzoek gegaan naar een vervanger. Na vele reviews te hebben bekeken hebben we gekozen voor de Delonghi Primadonna Soul. We hebben het apparaat nog maar net maar de eerste indrukken zijn zeer positief. Mooie en duidelijke touchscreen en veel voorgeprogrammeerde koffiesmaken, voor ieder zit er wel iets tussen. Ook zijn de koffiesoorten nog aan te passen naar eigenwens in de app. Met de Bean Adapt functie haal je het maximale uit je bonen. Geef aan welke boon je gebruikt en de Delonghi past de maalgraad en temperatuur automatisch aan. Zo kan je via de app ook meerdere boonsoorten opslaan in het geheugen. Ben je met meerdere mensen in huis dan kan een ieder ook zijn eigen profiel aanmaken zodat ieder zijn koffie drinkt zoals hij/zij dit graag wil drinken. Wel maakt de Delonghi iets meer geluid dan de Siemens maar hier storen we ons niet aan. Super blij met onze nieuwe aanwinst! We hebben hem nog maar net dus we testen en proberen lekker door.....
Pluspunten
- Mooi display
- Koffie op medium temperatuur al goed warm
- Mooie Crema laag
- Makkelijk te gebruiken melktankje
- Reinigen super eenvoudig
Minpunten
- maal geluid
- prijs
Zeker een aanrader
Een top apparaat, met veel koffie keuzes, warme opgeschuimde melk en warm water voor thee
Pluspunten
- Veel koffie keuzes
- Opgeschuimde melk
koffiezet apparaat
Overzichtelijk menu, onderdelen eenvoudig te verwijderen voor schoonmaak.
De koffie is erg lekker.
Apparaat net gekocht dus we gaan alle mogelijkheden uittesten.
Pluspunten
- makkelijke bediening
- lekkere koffie
- veel koffie varianten
- Los melk reservoir
- na inschakeling wordt het apparaat doorgespoeld
Primadonna vs Dynamica
Waarom de Primadonna en niet de dynamica?
Zelfde apparaten volgens de specs.
Echter de Primadonna geeft een vertrouwder gevoel.
Zeker vanwege de 3 jaar onsite garantie actie.
Gebruik:
- Mooie duidelijke installatie via het menu van de display.
- Makkelijk schoon te houden door afneembaar melkreservoir. Tevens de CLEAN functie erop na elke afgifte (je kutn dit ook skippen, maar gewoon doen...)
- Vele koffie mogelijkheden.
- app ook makkelijk te gebruiken.
Pluspunten
- Kwaliteit
- garantie onsite
Bevalt goed
Mooi apparaat en voldoet aan al mijn eisen. De koffie en theewater is goed heet. Het instellen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid melk is makkelijk.
Pluspunten
- Uitstraling
- Instellen van de apparaat
Een aanrader
Prachtig apparaat waarmee echt heel veel verschillende soorten koffie en warme dranken te bereiden zijn, koffie is ook echt heet.Maakt in vergeijking met mijn vorige apparaat weinig herrie, ik ben er heel blij mee.
Aanrader voor de koffie liefhebbers en tech lovers
Vandaag mijn primadonna soul aangeschaft bij de makro!
En ik ben echt blij ermee
Mooie uitstraling
Gebruikersvriendelijk
En veel keuze!!!
Het instellen van de app was ietsjes aan de vervelende kant maar als het ingesteld is draait het als een zonnetje!
En een leuke gimmick is het koffie zetten op afstand alleen niet vergeten je beker eronder te zetten
Pluspunten
- Gebruikers vriendelijke bediening
- Veel keuze van koffie
- Helemaal naar eigen smaak in te stellen
- App is erg handig en ook een leuke gimmick
Minpunten
- Geen google assistent ondersteuning
- App kan wat vervelend zijn om in te stellen
Veelzijdig koffieapparaat
Deze machine is fijn in de bediening en ziet er ook nog eens mooi uit. Iets meer geluid dan verwacht, maar het geluid is minder storend dan mijn vorige koffieapparaat. Veel keuzes in soorten koffie, maar ook thee en warme melk. In dat opzicht veelzijdig en voor elk wat wils. Erg handig ook dat veel onderdelen mee de vaatwasser in kunnen.
De app heb ik nog niet geprobeerd en kan ik nog niets over zeggen.
Pluspunten
- App
- Fijne melkopschuimer
- Onderhoudsvriendelijk
- Veel koffiekeuzes
Minpunten
- Geluidsvolume
bevalt goed, is een aanrader.
Ik heb mij laten leiden door consumentengids. Ik heb bepaalde wensen en aan hand daar van ben ik bij DeLonghi uit gekomen. De laatste jaren van ons leven willen een heerlijke kopje koffie drinken en daar doet DeLonghi volledig aan .
Mooi apparaat staat mooi in de keuken.
Pluspunten
- is compleet.
- eenvoudige bediening
- overal makkelijk schoon te maken.
- top.
Minpunten
- beetje zwaar.
- het geluid ?! ik weet niet wat normaal is.
Prima koffie apparaat
Eerste dagen gebruikt om het apparaat goed te leren kennen. Er is een duidelijke handleiding aanwezig. De eerste koppen koffie zijn heerlijk en niet te vergelijken met een regulier koffiezetapparaat. Grote variatie in soorten koffie. De eerste indrukken zijn geweldig. Zeker een aanvulling voor ons als fervente koffiedrinkers.
Pluspunten
- Variatie in koffiesoorten
- Makkelijk bedienbaar
Minpunten
- Geen
Zeker een aanrader
Ik zocht een volautomatische koffiemachine met melkopschuimer. Dit apparaat voldoet uitstekend. Lekkere koffie en prima opgeschuimde melk. Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Prima opgeschuimde melk
Topmachine!
Geweldige machine, volop koffiekeuze en makkelijk in de bediening. Opvallend is dat je via de app je soort koffiebonen kan invoeren en de machine alles erop aanpast, waardoor je de optimale smaak krijgt.
Pluspunten
- Vele koffiesoorten
- Gebruik van de app
Topper
Heb hem net in huis mooie stille machine alleen wifi verbinden is een ramp maakt verbinding en kan opeens niets meer vinden klantenservice geprobeerd te bellen maar zijn slecht te bereiken alleen in de ochtend vandaar een 8
Pluspunten
- Mooi
- Stil
- Veel variatie
Minpunten
- Wifi
Makkelijk en fantastisch apparaat
Fantastisch apparaat.
Hiermee kun je alles maken.
Eens een keer een ander kopje koffie
Pluspunten
- Makkelijk
- Eenvoudig in gebruik
Perfecte machine, slechte app
Mooi apparaat dat perfecte koffie, espresso, cappucino etc. zet. Makkelijk in het gebruik. De app heeft nog wat serieuze liefde nodig, die is nog zwaar onder de maat, maar gelukkig heb je die niet dagelijks nodig.
Pluspunten
- De koffie!
- Gebruiksgemak
- Uiterlijk van de machine
Minpunten
- De app
Bevalt goed, is een aanrader
Het is een gebruiksvriendelijke machine met zeer veel mogelijkheden en goede reviews.
De koffie smaakt erg lekker en het apparaat is simpel te bedienen.
Pluspunten
- Bediening
- Smaak
Minpunten
- tot nu toe geen minpunten
Mooie machine om te zien, pronkstuk in de keuken. Super eenvoudige installatie en een heerlijk bakkie koffie, goed heet en perfect melkschuim op de cappucino.
Pluspunten
- eenvoudige installatie
- hete koffie
- perfect melkschuim
Minpunten
- tot nu toe geen
Ga voor de Longhi PrimaDonna Ecam610.55.sb
Wat een geweldige latte en cappuccino krijg je over de Lobghi Prima Donna Ecam610.55.sb. Heerlijk opgeschuimde melk welke heet gepresenteerd wordt en heerlijk weg drinkt. Konden voor de aankoop eerst volop proeven welke mogelijkheden deze koffie machine aan biedt. Dolblij met onze aankoop. Dikke aanrader.
Pluspunten
- Heerlijk opgeschuimde melk
- Na hitte instelbaar
- Heerlijke latte en cappuccino
Beste volautomaat deze deLonghi !
Heb hem op het moment van schrijven nog maar een dag maar ben nu al razend enthousiast.
Wat een verbetering weer. Geweldige duizendpoot deze ECAM610.55SB van deLonghi als vervanger van mijn 11 jaar oude deLonghi ECAM23.420SB die het ook nog steeds na 30000 koppen geweldig doet !
Wat een mogelijkheden biedt dit apparaat op het gebied van keuzemogelijkheden maar ook qua koffiekwaliteit (afhankelijk van je bonen natuurlijk...) smaak, temperatuur is hij een topper!
Het is even een uitgave maar als je dit afschrijft over 10 jaar dan kost hij je €0,34 per dag dus dat valt alles mee.
Daar krijg je iets voor terug waar je 10 jaar lang dag in, dag uit plezier van gaat beleven.
Maar ook je gasten en jij wilt nooit meer ergens anders koffie drinken.
Gewoon doen !
Pluspunten
- Ontelbare variaties in 3 op te slaan profielen
- Online BeanAdapt instelling via de app
- Goed te reinigen
- Koffie zoals koffie hoort te zijn
Minpunten
- none