De'Longhi PrimaDonna ECAM610.55.SB metallic - Reviews

  • Best Reviewed sep 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna ECAM610.55.SB metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jwvangestel@ziggo.nl 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze heeft mijn zus ook en hij heeft vele mogelijkheden en de koffie die je gebruikt komt goed tot smaak dus vindt ik de machine een uitkomst voor ons gezin

Pluspunten

  • Geeft alles aan in display

Minpunten

  • Zou geen minpunt kunnen bedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**s@v**m.org 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat, zorgt voor geweldig koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Via via hoorden wij van De 'Longhi. Een heerlijk apparaat, maar vooral de koffie is geweldig.

Een aanrader!

Pluspunten

  • Comfort en smaak
  • Geruisloos
  • Gemak

Minpunten

  • Niet zo goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie uit een fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht na veel andere Delonghi koffiemachines hiervoor. Maar deze is echt wel de mooiste en fijnste machine. Hij heeft de looks met zijn kleurendisplay maar nog veel belangrijker, de koffie uit deze machine smaakt nog veel beter, ondanks dat we exact dezelfde boon gebruiken. Deze machine perst door zijn hogere druk meer smaak uit de boon en dat proef je terug in je kopje. Wat we ook super handig vinden is het melkreservoir. Ook onze dochters zijn hier erg blij mee :)

Pluspunten

  • Design
  • Kleuren touchscreen
  • Heerlijke koffie
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajesh 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader voor de echte koffieliefhebber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat die voldoet aan de prijs/kwaliteit verhouding. Het is een behoorlijke uitgave, maar dan heb je een mooi, trendy en goed werkende volautomatische espressomachine die zorgt dat je koffiebonen goed op smaak komen voor steeds een perfecte kop koffie, of een van de andere variaties.
Door de heldere en duidelijke kleurendisplay is het zeer gebruiksvriendelijk en geeft het apparaat zelf aan wanneer welke onderhoud uitgevoerd moet worden.
Goed om te weten: de metalen plaat aan de bovenzijde suggereert dat het warmhoudplaat is. Dat is het echter niet.
De app-functie werkt niet zoals het hoort. Voortdurende verbindingsfouten. Hopelijk zal dit veranderen met een upgrade.

Pluspunten

  • mooie, strakke vormgeving
  • heldere kleurendisplay
  • gebruiksvriendelijk
  • weinig ouderhoud
  • veel koffievariaties met persoonlijke voorkeuren

Minpunten

  • geen warmhoudplaat
  • app functioneert niet naar behoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dre 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak apparaat en doet wat ie hoort te doen 👍
Instellingen en bediening lekker duidelijk, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Gebruik
  • Gemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**l@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig lekkere koffie en uitstekend naar persoonlijke smaak in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**n@j**n.nl 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, stiller dan de vorige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden een Delonghi Ecam automaat die het bijna 10 jaar heeft volgehouden, deze machine kwam bij de Consumentenbondtest uit 2021 prima uit de test waardoor we weer voor dit merk hebben gekozen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede temperatuur

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**y@g**l.com 18-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie drinken met veel plezier!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DēLonghi Koffiemachine type ECAM610.55.SB aangeschaft, wat een fantastisch apparaat. Bediening zeer eenvoudig en zet heerlijke koffie die naar ieder zijn eigenwens in het geheugen is vast teleggen!
Jaren lang gewerkt met een Siemens maar deze kan lang niet vergeleken worden met deze DēLonghi.
Ook het onderhoud van de DēLonghi is een wereld van verschil. Top Klasse!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie naar smaak in testellen.
  • Makkelijk in onderhoud.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekkere koffie 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een siemens espresso machine die ging stuk. een nieuwe gekocht delonghi en die bevalt veel beter. geluid is wel harder maar de machine geeft warmer drankjes af. maakt makkelijk schoon. en het voornaamste hij geeft heerlijke koffie enz.
tot zo ver zeer tevreden.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • goed warm
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koffiedrinker 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat voldoet aan onze verwachtingen. Gemakkelijk te bedienen. Heldere instructies.
Bij sommige variaties mag de koffie iets warmer zijn.

Pluspunten

  • voldoende variatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

mdk000 03-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie automaat met lekkere melkopschuimer en koffie. Zeker een aanrader voor iedereen die graag goede koffie drinkt. Dit is echt een A klasse machine!

Pluspunten

  • Goede melkopschuimer
  • melkopschuimer kan in de koelkast
  • mooi uiterlijk
  • past goed in keuken

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e**k@h**l.nl 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blije klant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling/design, veel keuzes wat je kunt maken, overzichtelijk en daardoor makkelijk te bedienen, fijne gebruiksaanwijzing, goede temperatuur. Nu nog even leren kennen in alles wat mogelijk is. Geluidproductie vindt ik ontzettend meevallen. Op dit moment super blij en heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel keuzes
  • Goede instructies

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch Koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na zorgvuldig onderzoek online en gedegen advies in de speciaalzaak deze fantastische machine aangeschaft. Het melkopschuimsysteem werkt feilloos. De koffie smaakt echt zeer goed. De keuze via het eenvoudige menu van alle recepten is echt een verrijking van de keuken. De app werkt nog niet zo goed, helaas maar dat zal hopelijk met een update worden verholpen. Pas op door deze machine is koffie elders vaak niet meer te drinken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe mooi apparaat makkelijk in gebruik echt top de eerste 2 bakjes koffie mee gezet en deze waren al top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tjapje 21-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden , en ja ,zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben hem nu een maande in bezit ,heerlijke koffie en fantastische cappuccino , de melkschuim is ook zeer goed en zeer goede temperatuur, mijn vriendin is dolgelukkig met haar "dirty chai tea latte" die ze met alle plezier nu klaarmaak
veelzijdig apparaat en we zijn nog bezig met meerdere verschillende koffies te proberen

mvg

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer goed warm
  • makkelijk in onderhoud
  • veel variatie

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie machine waaruit heerlijke koffie komt. Na het 'overlijden' van mijn Siemens EQ6 zijn we opzoek gegaan naar een vervanger. Na vele reviews te hebben bekeken hebben we gekozen voor de Delonghi Primadonna Soul. We hebben het apparaat nog maar net maar de eerste indrukken zijn zeer positief. Mooie en duidelijke touchscreen en veel voorgeprogrammeerde koffiesmaken, voor ieder zit er wel iets tussen. Ook zijn de koffiesoorten nog aan te passen naar eigenwens in de app. Met de Bean Adapt functie haal je het maximale uit je bonen. Geef aan welke boon je gebruikt en de Delonghi past de maalgraad en temperatuur automatisch aan. Zo kan je via de app ook meerdere boonsoorten opslaan in het geheugen. Ben je met meerdere mensen in huis dan kan een ieder ook zijn eigen profiel aanmaken zodat ieder zijn koffie drinkt zoals hij/zij dit graag wil drinken. Wel maakt de Delonghi iets meer geluid dan de Siemens maar hier storen we ons niet aan. Super blij met onze nieuwe aanwinst! We hebben hem nog maar net dus we testen en proberen lekker door.....

Pluspunten

  • Mooi display
  • Koffie op medium temperatuur al goed warm
  • Mooie Crema laag
  • Makkelijk te gebruiken melktankje
  • Reinigen super eenvoudig

Minpunten

  • maal geluid
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 02-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een top apparaat, met veel koffie keuzes, warme opgeschuimde melk en warm water voor thee

Pluspunten

  • Veel koffie keuzes
  • Opgeschuimde melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**s@x**l.nl 01-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk menu, onderdelen eenvoudig te verwijderen voor schoonmaak.
De koffie is erg lekker.
Apparaat net gekocht dus we gaan alle mogelijkheden uittesten.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • lekkere koffie
  • veel koffie varianten
  • Los melk reservoir
  • na inschakeling wordt het apparaat doorgespoeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Primadonna vs Dynamica

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Waarom de Primadonna en niet de dynamica?

Zelfde apparaten volgens de specs.
Echter de Primadonna geeft een vertrouwder gevoel.
Zeker vanwege de 3 jaar onsite garantie actie.

Gebruik:
- Mooie duidelijke installatie via het menu van de display.
- Makkelijk schoon te houden door afneembaar melkreservoir. Tevens de CLEAN functie erop na elke afgifte (je kutn dit ook skippen, maar gewoon doen...)
- Vele koffie mogelijkheden.
- app ook makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • garantie onsite

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en voldoet aan al mijn eisen. De koffie en theewater is goed heet. Het instellen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid melk is makkelijk.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Instellen van de apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews