De'Longhi ECAM610.55.SB - Espressomachines
De'Longhi ECAM610.55.SB - Espressomachines
Een echte aanrader
We hebben de DeLonghi ECAM610.55.SB nu een paar dagen en zijn erg tevreden.
Keuze uit meerdere koffie smaken, bij de cappuccino krijg je een mooie volle schuimkraag en geeft heerlijke koffie.
voor mij een echte aanrader.
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Makkelijke bediening
- Stevige melkschuim bij cappuccino
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Prijs
Een tevreden koffiegenieter
Al jaren tevreden met een Delonghi machine, nu weer een upgrade. Hopelijk kunnen we er weer zo van genieten.
Pluspunten
- Altijd de juiste smaak
- Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
- Met de app wat gestruggle
Delonghi belladonna soul
Geweldige koffie maar niet met de standaard instellingen gelukkig is het instellen heel makkelijk.
Gewone koffie is geweldig lekker
Het opschuimen van melk is super en werkt net zo eenvoudig als de machine zelf .
De aanschafprijs is behoorlijk.
Maar dan heb je wel een uitgebreide scala aan koffiesmaken
De cappuccino is heel lekker als de sterkte van de koffie 1 standje hoger staat
Geen spijt van aankoop
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Goede melkschuim
- Koffie is heerlijk
- App
Minpunten
- Prijzig
Zeer goed
Machine doet wat die moet doen.
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in onderhoud
Alle soorten koffie zijn buitengewoon lekker en goed op temperatuur. Aan te raden!
Prachtig apparaat
Het is een heel fijne machine. Het is een aanwinst in de keuken. Elke morgen een heerlijke verse kop koffie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen de app is niet altijd te gebruiken. De ene keer krijg je makkelijk verbinding. Maar ook regelmatig lukt het niet. Maar de machine is ook zonder app heel prettig in het gebruik.
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Veel mogelijkheden
- Mooi ontwerp
- Makkelijk in gebruik en onderhoud
Minpunten
- De verbinding met de app werkt niet altijd
Aanrader
Na het eerste gebruik, is dit apparaat makkelijk in gebruik, schoonmaken is simpel en het maken van lekkere koffie is heel duidelijk en goed.
Pluspunten
- Makkelijk
- Mooi
Aanrader
Super makkelijk in het gebruik en de reiniging werkt fantastisch. Heerlijke koffie zoals die hoort te smaken.
Aanrader!
Superblij met de koffieapparaat. Alles wijst voor zich.Heel makkelijk te bedienen
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
Topper, prima apparaat
Nadat de vorige Prima Donna na 8 jaar en meer dan 15.000 kopjes koffie er mee ophield hebben we weer een Delonghi gekocht. Weer een PrimaDonna, de mogelijkheden zijn prima, het apparaat is relatief stil en zet, het belangrijkste, prima koffie.
Bij deze versie is via het touch-screen scherm alles in te stellen, hoeveelheid koffie, sterkte etc. Via de app kan dit ook, ik vind het zelf via het scherm op het apparaat zelf makkelijker. De hoeveelheid water en koffiebonen is prima, je hoeft niet na 4 koppen weer alles bij te vullen.
Het is en blijft een prijzige aanschaf, maar elke ochtend beginnen met een goede bak koffie is het meer dan waard!
Pluspunten
- mogelijkheden voor het instellen van de koffie
- verschillende variaties
- stil
- Gewoon een bak prima koffie, espresso etc.
Minpunten
- blijft een stevige prijs
Terug naar de delonghi machine
Na even een ander merk te hebben gehad toch weer terug naar een de longhi wat een genot even een probleem om de machine te verbinden op netwerk maar hij werkt ook zonder dit gewoon een mooie makelijker machine met veel mogelijkheden en makkelijk in onderhoud en lekker stil.
Pluspunten
- Stil
- Veel optie,s
- Goed te regelen
- Meerdere gebruikers profielen
Minpunten
- De app
Topper
De machine is niet de goedkoopste die te verkrijgen is, maar het oog wil ook wat. Mooie touchscreen, lekkere koffie en het malen van de bonen maakt niet al te veel geluid.
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Geluid valt mee
- Iets smaller dan andere machines
- Mooi design + touchscreen
Minpunten
- Verbinden met WiFi lukt (nog) niet
Mooie koffiemachine
Beste uit test. Mooi vormgeving. Touchscreen. Bedieningsgemak. Groot water en koffiereservoir. Mooie uitstraling
super fijn
Super fijn apparaat. Precies naar onze wens , en duidelijk hoe we het apparaat moeten bedienen.
Geweldig koffiezetapparaat
Geweldig product. We herontdekken koffiedrinken. Ik raad aan.
Plus:
- zeer goede kwaliteit van waterfiltratie - zelfs een schaduw van sediment op glazen met zeer hard water
- mogelijkheid om uit veel verschillende dranken te kiezen (koffie, heet water, warme melk)
- de mogelijkheid om de drankjes aan te passen (grootte en intensiteit van smaak)
- handig gebruik en bijvullen van melk-/waterreservoirs
- Waterreservoir van 2,2 l - af en toe bijvullen is niet nodig
- ZEER BELANGRIJK: er is geen kortademigheid bij het nemen van meerdere drankjes tegelijk (zonder buiten adem te zijn zal het snel minstens 5-6 drankjes achter elkaar bereiden)
- het is vrij stil op het werk (zelfs bij het malen van koffie)
- een aparte dispenser voor gemalen koffie
- telescopische buis bij de melkdispenser
- beweegbare kop van de koffie-/heetwaterdispenser (max. hoogte van het glas 12 cm)
Een echte aanrader voor een Lattemachiatto en Cappuccino Fan
Mooi en Goedwerkende Koffiemachine.
Een Koffiemachine met zoveel keuze's en gemakkelijk in gebruik.
Wat ik een hele grote pluspunt vind dat ongeacht wat voor melk je gebruik de melk onwijs goed opschuimd, ik ben een echte Latte Macchiato Fan dus ben hier heel blij mee .
Nog een pluspunt de koffie is Heet.
Een mooie app die je kan gebruiken waar vele opties op zitten.
Kortom een echte Aanrader niet de Goedkoopste maar wat mij betreft wel de Beste!!
Pluspunten
- Hete koffie
- Dikke melkschuim ongeachte welke melk je gebruikt
- Mooi design
- Leuke app die je kan gebruiken
Minpunten
- Geen
Bevalt goed
Mooi apparaat, veel functies, makkelijk schoon te houden.
Meerdere profielen in te stellen waardoor je favoriete koffie wordt opgeslagen.
Pluspunten
- Veel functies
- Lekkere koffie
- Slaat favoriete koffie op
- Makkelijk schoon te houden
Een waar genot!
Ik heb de PrimaDonna nu bijna een maand.
Hoewel ik de PD voornamelijk gebruik om een Latte te maken in de ochtend, middag en/ of avond, heb ik ook alle andere opties proberen uit te testen. Ik moet zeggen; het bevalt me zeker! Met de melkfunctie heb ik chocomelk proberen te maken voor de kinderen en de thee of waterfunctie voor mijn man, die geen koffie drinkt. Hoewel ik de thee en waterfunctie nog niet helemaal begrijp. Een ander punt wat ik fijn vind is dat je kunt aangeven hoe sterk jij je koffie wil hebben. Zeker een plus waard. Je kan net zo lang experimenteren, totdat je de perfecte kop hebt.
De overige koffie's smaken net zo goed als de Latte. Ik ben heel blij met mijn keuze!
Wat ik minder vind is dat ik na elke beurt een spoelbeurt krijg. Ik weet niet of dat gebruikelijk is. Hoewel handig - especially voor de melk, moet ik hierdoor het water vaak/ snel weer vullen. Ook moet ik eraan denken nog een kopje te plaatsen, zodat het water wordt opgevangen.
pluspunten:
-diversiteit/ aanpassing op eigen voorkeur.
- 3 accounts, waarbij de voorkeur wordt opgeslagen.
- Heerlijke koffie.
-spoelbeurt
-groot apparaat
Pluspunten
- onthoud voorkeur
- Keuzemogelijkheid
- aanpassing van sterkte
Minpunten
- Groot apparaat
- Spoelt vaak
Wij vinden het een geweldig apparaat de koffie specialiteiten zijn top ook de informatie die we kregen was goed blij verrast met het gemak van gebruiken is goed zullen er een hoop plezier aan beleven
Lekkere koffie en mooi
Ik heb net de eerste latte op. Smaakte goed. Vandaag pas gekocht en uitgepakt. Dus benieuwd hoe lekker de andere koffie varianten zijn. Om te zien is het een plaatje.
Pluspunten
- Nog te kort in bezit
Minpunten
- Nog niet gevonden
Bevalt goed
Fijn en prachtig apparaat. Heerlijke koffie en eenvoudige bediening. Niet goedkoop maar de prijs kwaliteit is erg goed.
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Mooi design
Goede koffiemachine
Goede machine die heerlijke koffies maakt met een heel gebruikers vriendelijk menu. App aan de praat krijgen was iets moeilijker maar uiteindelijk gelukt. Klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk.
Pluspunten
- Alles via de voorkant bereikbaar
- Gebruikers vriendelijk
Minpunten
- (Nog) niet ontdekt
toppertje
nooit gedacht dat ik de dolce gusto zou vervangen maar nadat ik deze aankoop van de delonghi ECAM610.55.SB had aangekocht ronde de plastic cupjes de prullenbak in oftewel nooit meer in .
Heerlijke bonen bijgekocht en nu volop aan het genieten kan hem iedereen aanraden de Longhi voor longtime senstaione smaak
.....
Pluspunten
- smaak
- schoonmaak
Beste uit de test in zijn prijsklasse
Machine werkt snel en is gemakkelijk schoon te maken.
De app werkt prima al duurt het even voordat die is opgestart.
De bean adapt werkt tot nu toe goed maar zal zelf nog wat dingen gaan proberen om te kijken of ik de koffie lekkerder kan maken dan dat die al is.
De machine is wel groot maar in deze prijsklasse kwam de Primadonna Soul het beste uit de test dus heb ik deze machine op basis van dit gekocht.
Als u krups koffie geprobeerd hebt en je drinkt daarna een expresso van deze machine dan proef je duidelijk het verschil.
Pluspunten
- Makkelijk schoon te maken
- Automatische bean adapt
- Goedkoper dan kupjes
- Snelle bediening
- Bediening via app
Minpunten
- Groot
- Geen vaste aansluiting voor water
- Wel wat duurder dan de instap modellen
Bevalt goed een aanrader dus
In een woord geweldig had ik eerder moeten kopen na wat oefenen met de instellingen en natuurlijk de goede koffie er bij is het werkelijk genieten van de koffie