Oral-B Genius 9000N CrossAction - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Oral-B Genius 9000N CrossAction
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Poetsstand
sensitive, standaard/clean, grondige reiniging, gum care, whitening
Timer
Ja
Laadstation
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yael 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu 2 weken en hij werkt top. Niet alleen ik gebruik hem maar ook mijn vader, moeder en broertje ook. Zelf hadden we wel een elektrische tandenborstel maar die was aan vervanging toe. Wij zijn tot nu toe heel blij!

Pluspunten

  • meerdere standen
  • meerdere mensen kunnen hem bebruiken
  • je telefoon ziet hoe je poest

Minpunten

  • hij is groot en zwaar
  • vaak opladen (wat niet altijd handig is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Serb 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

complete en effectieve tandenborstel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Oral-B Genius 9000N oplaadbare elektrische tandenborstel is een zeer aangename, complete en effectieve tandenborstel met veel mogelijkheden.
Zelfs met de mogelijkheid om via de bluetooth een waarschuwing te krijgen awanneer je te hard poetst.
Steeds wanneer ik mijn tanden poets ervaar ik het gemak van Oral B genius 9000N maar tegelijkertijd het verschil met een gewone tandenborstel zelfs met andere elektrische merken.Zo'n goede tandenborstel is echt een weldaad. het zorgt op een beste manier voor witte schone tanden en uiteraard ook op moeilijk bereikbare plaatsen, De zes standen : CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip,verwijdert effectief de tandplak, beschermt het tandvlees door de 100 % mondhygiëne.
De stand Ortho zorgt voor 100% verwijdering van de tandplak : de poetsdrukcontrole vermindert de poetssnelheid en de SmartRing waarschuwt je als je te hard poetst.. Oral B genius 9000 N is de enige tandenborstel die zorgt dat je geen enkele plek mist.
Iedereen in mijn omgeving is geïnteresseerd en enthousiast door Oral B Genius 9000 N tandenborstel.
Kortom professionaliteit voor thuis, een aanrader voor iedereen die opzoek is naar het beste voor zichzelf.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • vriendelijk voor de tandvlees
  • 100 % efficiëntie
  • verwijder 100% de tandplak
  • 6 standen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YoungUrbanProf 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Geweldige tandenborstel, maar extra feautures vervelen snel

Algemene score

8,0
Ik poets al jaren electrisch (met Oral-B). Het voordeel van de 9000N is de ontzettend goede batterij, met betere poetskracht als gevolg. Mijn initiele verwachtingen waren dat ik veel van de extra functies van de app en de verschillende poetsfuncties zou gaan gebruiken. In de praktijk kwam ik erachter dat deze extra functies (in mijn persoonlijke geval) vrij snel gingen vervelen en dat het iedere keer opstarten van mijn telefoon als ik ging poetsen me onnodig veel tijd kostte.

Het design van de tandenborstel is geweldig en het gaat zelfs zover dat je de kleur licht kunt kiezen die de 9000N uitstraalt. Het laadetui is bijzonder handig, maar een verbeterpunt zou kunnen zijn om in het laadetui ook ruimte voor deoplaadkabel aan te brengen. Die moet je nu (onhandig) los meedragen.

Al met al ben ik erg tevreden over en blij met de 9000N. Als ik het zelf had moeten betalen, was ik waarschijnlik voor een goedkoper model gegaan.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Laadetui
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super tandenborstel, je voelt een daadwerkelijker schoon gebit dan voorheen. Veel opties op de borstel met een leuke en handige app als toevoeging.

Pluspunten

  • Veel poetsopties zoals white,gevoelig en tong
  • Handige en leuke app, ook voor kinderen
  • Ziet er sjiek uit, geen noodzaak wel leuk:-)
  • Etui kan telefoon opladen
  • Prijs

Minpunten

  • De detectie camera is niet altijd even precies
  • Goed afstellen en precies zo blijven staan
  • Door de hoge snelheid spettergevaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vele tandenborstels elektrisch of normaal geprobeerd te hebben en telkens de hoop dat het een topper was steeds een teleurstelling...... tot het moment dat je gast poetsen met deze.
Wat een geweldige tandenborstel.
Door al zijn verschillende programma’s en bijbehorende borsteltjes is het een genot om te gebruiken.
Met aks resultaat een fantastisch stralend wit en schoon gebit. De functie om via een app op de telefoon alles bij te houden is leuk naar geeft mijn inziens niet echt een extra poets demensie

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Lange accu duur
  • Rustig

Minpunten

  • Jammergenoeg geen combiborsteltjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katila 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slimme Tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze tandenborstel geprobeerd voor een maand, moet eerlijk bekennen dat het resultaat ver boven mijn verwachtingen lag. Vaak worden er aanbevelingen gegeven met geweldige reviews over een product, maar wanneer je het zelf probeert, dan is het helemaal niet zoals het werd geclaimd.

Deze tandenborstel hielp mij van mijn ontstoken tandvlees af ( gebruikte na het poetsen van mijn tanden vaak nog de gevoelige stand voor een minuut om mijn tandvlees te reinigen. Mijn tanden lijken witter te zijn geworden, kreeg veel reacties en heb natuurlijk het gebruik van dit product aan familie en vrienden aanbevolen.

Pluspunten

  • Applicatie timer is een motivator
  • Tongreiniging stand werkt uitstekend
  • Batterij gaat voor een week mee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

macari 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oralb genius heeft veel poetsopties die eenvoudig via 1 knop op de handset te regelen zijn. Via Bluetooth kun je de borstel verbinden met je telefoon. Via een speciale app kun je je poetsgedag bijhouden en ook de kleur van de verlichting op de borstel aanpassen. Persoonlijk vond ik het leuk om dat 1 keer te bekijken maar verder gebruik ik het niet. De borstel poetst super en ligt goed in de hand. Er is een reisetui meegeleverd die tevens als oplader kan dienen. Erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LoisK 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige tandenborstel met veel features

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang, lang, lang geleden heb ik nog wel eens een elektrische tandenborstel gebruikt, maar de afgelopen jaren moest ik het doen met een gewone tandenborstel. Ik had eigenlijk nooit echt het gevoel dat ik mijn tanden echt goed schoon kreeg en die twee minuten per keer haalde ik zeker weten niet. Met de Oral-B Genius 9000N merk ik dat mijn tanden veel gladder aanvoelen na het poetsen en is het tandplak echt een stuk minder. Deze elektrische tandenborstel, met app voor op de mobiel, heeft zoveel mogelijkheden dat ik niet weet waar ik moet beginnen met vertellen. Allereerst haal ik nu gemakkelijk de twee minuten, doordat er op de app een timer zit. Dankzij de bijgeleverde telefoonhouder voor op de spiegel kan ik tijdens het poetsen de laatste nieuwsberichten lezen en is het voor ik het weet alweer tijd om – dankzij een herinnering op de app – de tong te poetsen en te flossen en te spoelen. De tandenborstel heeft verschillende standen om bijvoorbeeld de tanden extra schoon te krijgen of voor een tandvleesmassage. Er is ook een reiskoker met ingebouwde oplader bijgeleverd en dat is ideaal voor op reis. De batterij gaat een flinke tijd mee, maar het is ook geen probleem om de tandenborstel na elke poetsbeurt weer op te laden, daar kan het volgens het boekje tegen. Ik zou deze tandenborstel iedereen willen aanraden, want hoe overdreven zo’n app ook lijkt, het zorgt er voor dat ik weer plezier krijg in tandenpoetsen.

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • handige reiskoker met oplader
  • veel features
  • zeer handige app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Othman 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk stukje techniek voor je gebit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn verouderde Oral-B elektrische tandenborstel is dit een zeer aangename verassing, de techniek heeft niet stilgestaan heb ik gemerkt. Product wordt geleverd in een mooie verpakking met veel accessoires en meerdere opzetborstels. Zo heb je ook een handige hardcase opbergdoos die ook tegelijkertijd als oplaadunit fungeert voor je tandenborstel en eventueel je smartphone als deze is aangesloten op de unit. Wat verder opvalt is dat de elektrische borstel een mooie formaat heeft wat prettig in de handen valt en het poetsen plezierig maakt. De vele opties waaruit je kan kiezen vind ik ook geniaal, zo kan ik de optie kiezen voor gevoelig tandvlees wat bij mijn gebit past en de tongfunctie is ook ideaal. De batterij gaat heel lang mee, drie keer langer mee dan mijn oude Oral-B. De Oral-B app lijkt op het eerste gezicht overbodig maar is zeer behulpzaam bij het geven van poetsadvies en zone-detectie tijdens het poetsen. Zeer complete elektrische tandenborstel wat de investering meer dan waard is op de lange termijn.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Prettig formaat en valt goed in de hand
  • Vele poetsopties op de borstel aanwezig
  • Bluetooth verbinding in combinatie Oral- B app

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De Oral B Genius 9000N Crossaction onder de tandenborstels

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze tandenborstel gekozen omdat ik de laatste jaren veel geïnvesteerd heb in mijn gebit. Ik heb twee jaar met een beugel gelopen en wil mijn gebit extra goed onderhouden. Daarom heb ik gekozen voor de Oral B Genius 9000N Crossaction. Ik heb al meerdere tandenborstels van Oral B gebruikt. De Oral B Genius 9000N ervaar ik als de limousine onder de tandenborstels. Het design is erg mooi. Er zitten veel mogelijkheden op, zoals intensieve cleaning, whitening, en reinigen van de tong. De mogelijkheid is aanwezig om gebruik te maken van de Oral B App. Dat heb ik een paar keer gedaan, maar zie voor mij daar geen meerwaarde in. Deze App is vooral leuk om bijvoorbeeld kleine kinderen te stimuleren lang genoeg en op de goede plaatsen te leren poetsen. Ik ben erg tevreden met het gebruik van deze tandenborstel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Schone tanden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik mocht deze mooie tandenborstel testen en wat een genot. Mijn vorige (ook elektrische) tandenborstel stond dag en nacht in de oplader omdat de accu zeer slecht was geworden. Deze nieuwe heb ik nu 2 weken in gebruik en nog niet hoeven opladen, top! Leuk dat je zelf een kleurtje kunt kiezen d.m.v. de Oral B app en deze app is ook nog eens een handige poetshulp. Je kunt hem op timer zetten maar ook met de camera detecteren of je wel goed poetst. Vooral de eerste paar keer handig om te gebruiken en te zien of je je tanden wel zo goed poetst als je denk.

Pluspunten

  • weinig op te laden
  • de App die je kunt gebruiken
  • de borstelkoppen voor verschillende toepassingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

janet86 23-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

electrische tandenborstel goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze borstel is geschikt voor het hele gezin. De Bluetooth en app werken goed vooral stimulerend voor kinderen. Als je te hard drukt geeft de borstel dit aan. Ik raad dit product aan je tanden worden Schoner en de standen op het apparaat zijn multifunctioneel. Oplader zit erbij ook handig voor vakantie !

Pluspunten

  • bleutooth
  • verschillende standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk gladde tanden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorheen poetste ik met een gewone tandenborstel, maar mijn tandarts adviseerde om over te stappen op een elektrische. Dit is een goede zet geweest, want bij mijn laatste bezoek gaf mijn tandarts aan dat mijn tanden er schoon en verzorgd uitzagen!

De borstel beschikt over veel verschillende programma's, handig als je je tong mee poetst of je tanden wilt witten! Echter besteed ik zo min mogelijk tijd aan het poetsen en hou mij daar dan niet echt mee bezig. Een handige functie is dat de borstel van kleur veranderd als je te hard poetst. Dit deed ik eerder te vaak verkeerd.

Daarnaast kan de tandenborstel verbonden worden met je smartphone via bluetooth, handig, maar voor mij geen meerwaarde. In de eerste paar weken poetste ik keurig volgens de begeleiding op mijn telefoon, maar later kwam het een keer voor dat mijn telefoon niet in de buurt lag of leeg was, en dan slaat hij de poetsbeurten niet op. Jammer, want anders was dit een goede stok achter de deur geweest. De applicatie is echter wel goed en duidelijk, en laat tijdens het poetsen het laatste nieuws, het weer en je afspraken zien.

De borstel vind ik persoonlijk aan de dure kant, maar anderzijds heeft deze dus wel veel functies, mooi design, een goede batterij en een handige reise tui. Toch denk ik dat een goedkopere tandenborstel met minder functies voor mij net zo goed zal bevallen.

Pluspunten

  • Design
  • App voor het bijhouden
  • Wordt rood als je te hard drukt

Minpunten

  • Prijs
  • Veel verschillende borstels; onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marcia D 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettige slimme tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik erg gevoelige tanden heb was ik wel benieuwd naar gedetailleerde poetsinformatie. Zelf gebruik ik de zachte borstel voor gevoelige tanden en de zachte setting. Doordat de borstel aangeeft als je te hard drukt ben ik me daar nu bewust van (precies waar ik vaak last heb van gevoeligheid!) en de timer motiveert me om wel even de twee minuten vol te maken. Ik vind de tandenborstel zelf erg gemakkelijk in gebruik en hij ziet er ook nog eens flitsend uit. De borstel poetst echt heel schoon, ik heb het idee dat mijn gebit er stukken beter uit ziet.

De hoes en lader voor op reis zijn absoluut ideaal. Zo kun je stijlvol en praktisch reizen met je tandenborstel. Ik vind sowieso dat de batterij van deze borstel erg lang mee gaat.

De borstel heeft ook een functie om de tong te reinigen, nu vind ik dat persoonlijk niet heel prettig voelen met de borstel en gebruik ik daarvoor liever een losse tongschraper.

De functie met de app er bij is leuk om uit te proberen en ik heb er van geleerd dat ik net iets langer moet poetsen. Dus je kunt er waardevolle info uit halen. Nu ik dat voor mezelf heb geleerd zou ik de app en telefoonhouder niet dagelijks meer gebruiken, ook omdat de borstel al een ingebouwde timerfunctie heeft.

Al met al ben ik erg tevreden en zou ik de borstel absoluut aanraden. Juist ook als je met gevoelige tanden wel elektrisch wilt blijven poetsen.

Pluspunten

  • Timerfunctie
  • Geeft aan als je teveel druk uitoefent
  • Lange batterijduur
  • Maakt super schoon
  • Ook handig met accesoires voor reizen

Minpunten

  • Tongfunctie voelt onprettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitaP 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk gladde tanden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was erg benieuwd naar de eigenschappen van deze tandenborstel.
Wat vooral erg prettig is, is dat de rand van de tandenborstel meteen rood oplicht wanneer je te hard drukt.
Door de verschillende standen kun je goed wisselen in je manier van poetsen.
De app op de mobiel vind ik leuk om een keer te proberen, maar is voor mij jet noodzakelijk.
Voor het poetsen bij kinderen is het echter erg handig. Geeft goed aan wat je moet doen en de tijd hiervoor.
De batterij gaat lang mee.
De tandenborstel voldoet zeer zeker aan mijn verwachtingen. Heb hem nu getest, maar zou hem graag willen kopen.

Pluspunten

  • Waarschuwing wanneer je te hard poets
  • Verschillende standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superhandig, met app

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd als ik bij de tandarts komt kreeg ik hetzelfde verhaal. Je moet toch beter je tanden gaan poetsen, om gaatjes te voorkomen. Dus om hier vanaf te zijn heb ik de oralB 9000N aangeschaft. De app die je kunt downloaden is superhandig en houdt precies bij hoeveel je poetst en hoeveel tijd je hieraan besteed. Nooit geweten dat 2 minuten zo snel voorbij kunnen zijn. Via de app kun je verschillende poets modus kiezen. Bijvoorbeeld wittere tanden. De app assisteert je hierbij. Als je met de tandenborstel op vakantie gaat kun je de borstel in de speciaal daarvoor bestemde koker doen. Met deze koker kun je de tandenborstel, en zelfs je telefoon opladen. Thuis kun je de tandenborstel op de lader zetten met daarnaast plaats voor vier verschillende opzetborstels.
De verschillende poetsstanden kun je op de tandenborstel instellen. Van zacht naar hard. Zoals je het zelf het prettigst vindt. De duur van de batterij in de tandenborstel is goed. Ik doe er ongeveer 5 dagen mee. En dan poets ik twee keer per dag. Wil je dus een goede tandenborstel waarmee je de tandarts versteld doet staan. Neem deze!!!!!

Pluspunten

  • Poetsen met app
  • Poets cyclus wordt bijgehouden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maaijke 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

super tandenborstel

Algemene score

9,0
Wat een poetservaring ! De tandenborstel Oral-B Genius is echt helemaal compleet. De keuzemogelijkheid tussen verschillende programma's ( dagelijkse poetsbeurt, polijsten, licht. tandvleesmassage en zelfs tong-poetsen) maken dat je altijd in elke omstandigheid van je mond aangenaam kunt poetsen. Het opberg etui met oplader voor je telefoon en je tandenborstel is echt superhandig. De app is heel uitgebreid met veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je meekijken in je mond terwijl je poets en aanwijzingen krijgen over welk vlak je gaat poetsen. Heb je daar even geen zin in dan poets je alleen met timer en leest ondertussen onder in het beeldscherm de laatste headlines van het nieuws. IK ben er er=cht heel blij mee!

Pluspunten

  • opbergcase met oplaadmogelijkheid
  • drukindicatie
  • ondersteuning via de App
  • eenvoudige bediening
  • timer

Minpunten

  • beetje prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tandenpoetser 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Slimme tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Genius 9 9000N nu 2 weken in gebruik en tot op heden heeft deze elektrische tandenborstel mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb zelf gevoelig tandvlees en om eerlijk te zijn poetste ik mijn tanden vaak te kort.
Door de poetsdetectie en de handige app van Oral-B heb ik nu goed inzicht in welke gebieden van mijn gebit ik nog niet goed heb gepoetst. Ik moet zeggen dat het tanden poetsen met een app in het begin behoorlijk wennen was. De eerste dagen vergat ik vaak om mijn bluetooth aan te zetten of pakte ik überhaupt mijn telefoon er niet bij. Het fijne is dan wel weer dat de tandenborstel je poetsbeurten op slaat, dus op het moment dat de app weer met de tandenborstel verbonden wordt alsnog alles in de app geregistreerd. Maar ook zonder dat de tandenborstel verbonden is met de app, geeft hij aan of je lang genoeg hebt gepoetst of dat je te hard poetst.
Ondertussen ben ik eraan gewend geraakt en vergeet ik niet meer om mijn telefoon erbij te pakken als ik mijn tanden ga poetsen. Handig voor in de ochtend is de nieuwsmeldingen en tips die je krijgt als je de timer/poetsdetectie in de app aan hebt staan.
De batterij gaat lang mee, zeker een dag of 6 a 7. Het zijn niet de 12 dagen die Oral-B beloofd, maar misschien komt dit ook doordat wij hem thuis met 4 personen gebruiken. Overall ben ik tot nu toe heel tevreden met deze elektrische tandenborstel en zie ik nu al verbetering aan mijn tandvlees.

Pluspunten

  • Hele fijne app als je weet hoe het werkt
  • spiegelhouder voor telefoon
  • poetsdetectie en timer

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

LizaO 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Poetst schoon en fris, wel aan de prijs

Algemene score

7,0
Inmiddels poets ik bijna 2 weken met de N9000. Ik merk zeker verschil met mijn al wat oudere elektrische tandenborstel van Oral-B. Daarvan werd de accu minder en de rotatiesnelheid was lager dan van deze N9000.

Allereerst het uitpakken van de tandenborstel is een cadeautje. Hij zit zeer mooi ingepakt. In de doos vind je meerdere borsteltjes, de tandenborstel zelf natuurlijk, een zeer luxe reisetui, oplader en houder voor de verschillende borsteltjes en een telefoonhouder voor op je spiegel. Ik moet zeggen dan ik de telefoonhouder niet gebruik, ik zet mijn telefoon in het badkamerkastje ergens tegenaan en ook dan werkt de poetsdetectie prima. Het feit dat je met 1 stekker zowel je telefoon via usb als de tandenborstel via de stekker kunt opladen in de reisetui is een leuke gadget, maar zeker niet noodzakelijk en door mij nu nog niet gebruikt. Wellicht bij lange reizen in het buitenland dat dit een uitkomst is.

Het instellen en connecten van je tandenborstel is zo gepiept, het is leuk dat je een kleur kunt kiezen voor het lampje op de tandenborstel, maar ook dit is weer ‘leuk’ maar niet noodzakelijk. De tandenborstel zorgt wel voor een enorm fris gevoel in je mond na het poetsen, doordat de rotatiesnelheid van het borsteltje erg hoog ligt. Ik heb echt het idee dat deze schonen poetst dan mijn oude borstel. Poetsdetectie gebruik ik niet zo vaak, omdat ik niet altijd mijn telefoon mee heb wanneer ik mijn tanden poets. In de app wordt bijgehouden hoe vaak je poetst op een dag en hoe lang (en of je te hard drukt tijdens het poetsen). In het begin stond ik wel eens in de badkamer zonder telefoon en liep dan naar beneden om mijn telefoon eerst op te halen, later las ik pas dat je tandenborstel 20 of 30 poetssessies onthoud en ze ook later kunt synchroniseren met je app. Zeer handig dus! De accu houdt het bij mij niet de aangegeven 12 dagen vol, bij mij zei hij na 10 dagen dat de accu weer geladen moest worden.

Wat ik een nadeel vind is dat je de tandenborstel niet kunt delen met je partner/huisgenoot (uiteraard allemaal een ander borsteltje), omdat de tandenborstel geen profielen/gebruikers kent en alle poetssessies op een hoop gooit.

Conclusie; de tandenborstel poetst erg schoon en fris, de extra’s zijn ‘leuke gadgets’ maar niet noodzakelijk voor een tandenborstel. Voor alleen een tandenborstel is ie toch echt te duur.

Pluspunten

  • poets schoon
  • inzicht in je poetssessies
  • mooi design
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • prijzig
  • niet door meerdere mensen te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ayla 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De installatie van de app was erg makkelijk alles werd duidelijk aangegeven wat je moest doen.
Je kan een kleur code aangeven de tandenborstel krijgt dan die kleur.
De app houd via de tandenborstel precies bij hoe vaak je poetst en hoelang je poetst je kan ook extra poetst gebieden instellen de app laat dan zien wanneer je die extra gebieden moet poetsen.
Met positie detectie kun je goed zien waar je op het moment poetst enige nadeel daarvan is dat de detectie de boven en onder voortanden tegelijk detecteert.
Er zitten verschillende functies op de tandenborstel pro clean whitening gevoelige tanden tongreiniging massage.
Na het poetsen laat de app zien dat je moet flossen en je tong moet reinigen alles word opgeslagen in de app je kan alles terug zien super handig zo weet je precies wanneer je beter moet poetsen of wanneer je alles goed doet.
Op de tandenborstel zelf zit ook een batterij indicator zodat je nooit met een lege tandenborstel zit.
De tandenborstel ligt goed en fijn in de hand is niet zwaar super fijn om mee te poetsen

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Overzicht via de app

Minpunten

  • Voor tanden detecteert de app te gelijk

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews