Philips SHAVER Series 7000 SensoTouch RQ1155 - Blauw - Nat en Droog Scheren

Philips SHAVER Series 7000 SensoTouch RQ1155 - Blauw - Nat en Droog Scheren - Elektrische foliescheerapparaten

7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 7000 SensoTouch RQ1155 - Blauw - Nat en Droog Scheren op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JosEhv02-01-2013
Prima scheerapparaat, goed alternatief voor scheren met mesje Scheerapparaat scheert uitermate glad. Dit resultaat is bij mij beter als je nat scheert dan als je droog scheert. Allebei is comfortabel, alleen bij droogscheren kreeg ik kleine huidirritatie. Bij natscheren absoluut niet en heeft als groot voordeel boven mesjes dat je niet in de huid kunt snijden. Tondeuse voor de bakkebaarden werkt prima. Batterij is niet snel leeg zodat je voor langere tijd scheergemak hebt.
RemcoJan8325-12-2012
Het product scheert glad en er ontstaan geen huidirritaties. Daarnaast is het scheer apparaat prettig in gebruik door de goede vormgeving en lichte gewicht. Bij normaal scheren hoef je het product maar eens in de 2 weken op te laden.
jowopi23-12-2012
Ik keek altijd enorm op tegen die momenten in de week wanneer het weer tijd was om te scheren. Ik heb namelijk een erg gevoelige huid en scheren betekent irritatie, wondjes, branderig gevoel, enz... En een baard laten staan is gewoonweg geen optie. Tot nu toe scheerde ik me altijd enkel en alleen met mesjes, maar dat is nu (grotendeels) verleden tijd. Ik kan me nu scheren met dit fantastische apparaat en ik ervaar geen enkele irritatie meer. Geen wondjes meer en geen gevoelige branderige huid !