Meest populaire keuze
Bekijk productOral-B Genius X - Witte Elektrische Tandenborstel - Ontworpen door Braun
De perfecte tandenborstel voor schonere tanden
Ik gebruik al langere tijd een electrische tandenborstel maar sinds ik de Oral B Genius aan het testen ben, merk ik toch zeker een groot verschil.
In eerste instantie leek het gebruik van de app me een heel gedoe. Echter, nu ik er aan gewend ben en dagelijks bij houdt hoeveel ik poets en hoe goed, merk ik dat mijn tanden een stuk schoner aanvoelen en er witter uit zien.
Wat mij betreft is deze tandenborstel daardoor de wat hogere aanschafprijs meer dan waard.
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Nauwkeurig
Minpunten
- App was wennen
Mooi fijn apparaat
Na een aantal weken testen van mijn oral-b , ben ik nog zeer tevreden. U hoeft niet perse de app te gebruiken. Mensen schrikken hier misschien van en beslissen hem dan niet te kopen. Hij is zeer vriendelijk in gebruik. Ook voor kinderen is het een plezier om te poetsen. Mijn dochter gebruikt wel de app, ze kan dan zelfs het lichtje veranderen net als je een kleur tandenborstel kiest zeg maar, en op haar app ziet ze precies welke tanden of kiezen nog gepoetst moeten worden. Hoe? Dat is de techniek die ik ook niet kan uitleggen maar het werkt echt. Mijn gezin is dan ook zeer tevreden met dit apparaat en ik adviseer het iedereen. Het is prettig poetsen voor iedereen, met verschillende standen. Het lampje word rood als je te hard poetst, ook handig. U begrijpt het al ik ben tevreden.
Ik gebruik de tandenborstel nu een tijdje en ik ben er heel tevreden over. In het begin was het even zoeken welke stand van de borstel het fijnst is, maar daar ben ik nu wel uit. Ik heb altijd snel last gehad van mijn tandvlees, maar met de tandvlees massage functie die er op zit gaat het nu de laatste tijd heel goed. Kortom zeer fijn product.
Pluspunten
- Verschillende standen