Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik

Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik

7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 138 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Michelle20-02-2016
Sinds een paar weken de luvion essential in gebruik. Kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben met deze babyfoon. Bereik is goed en het beeld is heel scherp zelfs in het donker. Zou iedereen deze babyfoon aanbevelen.
mirjam04-02-2016
Ik ben erg tevreden over de babyfoon, met name de beeldkwaliteit en dat er meerdere camera's op aangesloten kunnen worden. De batterij red het geen hele nacht, die moet wel aan de oplader blijven. Het bereik had ook wat verder gemogen, maar al bij al een goede keus. Hiervoor hadden we een ander merk, maar hebben we weg gedaan vanwege de slechte beeldkwaliteit.
Vetskie01-02-2016
Bij ons eerste zoontje hebben we een babyfoon met alleen maar geluid gebruikt. Bij ons tweede zoontje kregen we deze babyfoon. Wat is het fijn om je kindje te kunnen zien! Het geeft je veel meer rust als je niet bij een geluidje naar boven moet om te kijken wat er aan de hand is. Je kijkt gewoon op het beeldscherm. Zowel voor jou als ouder, als voor je kindje, heel rustig!! Beeldkwaliteit is fantastisch. Niet verwacht dat het zo helder zou zijn.
Debbie13-01-2016
Fijne gebruiksvriendelijke babyfoon. Duidelijk beeld, fijn dat temperatuur ook weergegeven wordt. De spreekfunctie klinkt wat blikkerig en de batterij zou iets langer meekunnen.
HT10-12-2015
Binnen een paar minuten geinstalleerd. Tot nu toe tevreden. Makkelijk in gebruik. Beeld en geluid kwaliteit goed. Bereik bij grotere afstand nog niet getest.
Robertorava26-11-2015
Goede Babyfoon, beeld is scherp en ook in het donker goed zichtbaar. verder makkelijk in gebruik en voldoende instelmogelijkheden.
K.17-11-2015
Pas in gebruik. Maar tot nu toe al erg tevreden. vele opties en helder beeld! raad deze dan ook zeker aan aan andere ouders.
JoostjeH14-11-2015
Erg makkelijk in gebruik en zeer goed beeld. Ook in de nacht een erg scherp en duidelijk beeld! Heel erg blij met deze aankoop!
Chantal03-11-2015
Zeer tevreden over deze babyfoon. Nu inmiddels bijna 2 maanden in gebruik. Reden van aanschaf: temperatuur indicatie slaapkamer, mogelijkheid camera welke zeer goed werken.
Reinders123401-03-2015
Zeer tevreden over de babyfoon met camera. Wij hebben hem nu een paar dagen en hij bevalt ons erg goed. Duidelijk beeld, inzoomfunctie, de terugspreekfunctie is erg handig en ook de temperatuuraanduiding is een pluspunt.
striemstra0728-02-2015
Een mooie babyfoon met camera. Nu een paar dagen in bezit, getest bij onze hond (aangezien de kleine nog in aantocht is). Erg fijn dat je kunt terugpraten, ook registreert de babyfoon direct beweging of geluid. Goed nachtzicht en ook de temperatuurindicator is een groot pluspunt! eer tevreden.
PS892327-01-2015
Op zoek naar een nieuwe babyfoon met beeldfunctie die niet zou storen met ons wifi, hebben wij de Alecto DVM 70, Motorola MBP 36S digital en de Philips Avent SCD610 geprobeerd. Al gauw hebben we deze drie babyfoons teruggestuurd. Philips gaf binnen een kwartier een out of range melding, Alecto had geen lampjes die het geluid weergaven en bij Motorola misten we de mogelijkheid dat het beeldscherm bij geluid aan zou gaan. Vervolgens hebben we de Luvion Essential besteld. Deze babyfoon heeft wel de VOX functie en alle functies van de voorgaande babyfoons, behalve de op afstand bedienbare camera. Ook was deze babyfoon goedkoper. Inmiddels hebben we de Luvion Essential een paar dagen gebruikt, werkt ons wifi nog steeds en daarmee hebben we de babyfoon gevonden die we zochten.
Inkiepinkie12316-11-2014
Het is een erg fijne videofoon. Een goed bereik, goed beeld (zelfs 's nachts). Verder zitten er leuke liedjes op. De camera kan alle kanten op worden gedraaid, waardoor je vanuit (bijna) elke hoek goed zicht hebt. Kortom een fijn apparaat.