Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik
Top Babyfoon
Eerst vonden we een babyfoon met scherm onnodig en ze zijn allemaal aardig aan de prijs.
Toen de kleine er eemaal was vonden we het toch fijn om haar te kunnen zien ipv 37383x naar haar kamertje te lopen.
Opzoek naar een babyfoon met camera dus. We kwamen op deze uit met een mooie prijs. We hebben er geen moment spijt van. Wat een fijne babyfoon. Je hoort alles (zelfs de kleine ademen) en het beeld is goed!
Pluspunten
- Goed beeld
- Goed geluid
- Makkelijk te gebruiken
- Terugspreekfunctie
- 3 muziek liedjes
Makkelijk in gebruik, goed geluid, goed beeldscherm
De Essential is een verademing. Met onze eerste babyfoon van een andere merk was eigenlijk altijd wat. Heel irritant want je wil graag zeker weten dat je kindje rustig ligt te slapen. De Essential werkt echt top. Beeldscherm is heel duidelijk en geluid echt prima. Het is alsof je naast het bedje zit. Een aanrader!
Pluspunten
- geluid
- beeldscherm
- accuduur
Super babyfoon
Hele fijne babyfoon. Erg makkelijk in gebruik en precies wat wij nodig hebben. Hiervoor hadden wij een babyfoon van een ander merk dat niet naar verwachting werkte. Wij kunnen onze baby nu dag en nacht goed zien. Vooral de VOX functie werkt goed. De babyfoon springt aan zodra onze baby geluid maakt. Wij raden deze babyfoon zeker aan iedereen aan.
Pluspunten
- Beeld
- Gebruiksvriendelijk
- VOX
- Meerdere camera's mogelijk
Goed beeld en geluid
Goed en duidelijk beeld. Goed geluid. Makkelijke en duidelijke opties. Speelt muziek af en heeft een handig nachtlampje.
Voldoet aan al mijn wensen
Deze babyfoon heeft alle functies die ik nodig acht voor een babyfoon (en nog een paar meer). Zeker als je een stopcontact hebt in de buurt van waar je de camera wilt plaatsen en waar je naar het beeldscherm wilt kijken (eerste is noodzakelijk, tweede erg handig omdat de accu het niet eeuwig volhoudt).
Pluspunten
- beeldkwaliteit, zeker overdag
- vele functies
- makkelijk te installeren
Minpunten
- accuduur (geen minpunt met stopcontact nabij)
Luvion babyfoon met mooi beeld en goed geluid
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Ook in het huis van de buren geeft hij tot in ons huis een goed signaal zonder te storen
terugspreekfunctie is ook leuk
Goede beeldbabyfoon
Goede beeldbabyfoon. Geeft een duidelijk beeld weer, zowel overdag als in het donker.
Makkelijk te bedienen en in gebruik te nemen, ook handig voor de opa's en oma's :).
Is eventueel ook aan te sluiten met meerdere camera's.
Erg tevreden over het product!
Pluspunten
- Helderheid beeld
- Stoort niet
- Zowel dag- als nachtbeeld duidelijk
- Makkelijk in gebruik
Top Babyfoon!
Fijne babyfoon! Erg makkelijk te installeren, stelt echt werkelijk niets voor.
De bediening is erg eenvoudig.
Veel zaken in te stellen, zonder dat er teveel bij komt kijken.
Ondanks de slaapkamer erg donker is, is op het scherm alles duidelijk te zien.
Vrienden van ons hebben de Luvion Easy, maar persoonlijk vinden wij een groter scherm fijner. Iets duidelijker te zien, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Verder is ons kindje nog niet geboren, dus we zijn nog geen experts ;-)
Ik zou deze zeker aanraden!
Pluspunten
- Lange voedingskabel
- Eenvoudige bediening
- Eenvoudig te installeren
- Scherp beeld
Minpunten
- Camera moet altijd aan de voeding
Top babyfoon
Na veel beoordelingen te hebben gelezen ben ik bij deze uitgekomen. En ben zeer tevreden!
Door het duidelijke beeld kan ik gemakkelijk mijn kind bekijken, wat een prettig gevoel geeft.
Pluspunten
- Duidelijk beeld
- Makkelijk te installeren
Groot scherm
Makkelijke babyfoon. Je kunt je baby goed in de gaten houden. Zelfs in het donker! Het geluid is ook prima, jammer dat je zelf het muziekje blijft horen als het aanstaat.
Groot scherm
Fijn apparaat en erg gebruiksvriendelijk door het overzichtelijke menu. Door het grote scherm kan je alles duidelijk, zonder er met je neus bovenop te zitten zien.
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange voedingskabel
1e indruk is redelijk
De Luvion Essential heb ik nu een aantal dagen in gebruik. De keuze is op deze babyfoon gevallen omdat ik een babyfoon met camera wilde en de meeste reviews positief waren. Direct een 2e camera mee besteld i.v.m. de tweede die op komst is. Installeren (ook van de 2e camera) en bediening is heel eenvoudig, het beeld is scherp en het geluid is goed. Wat direct opviel was dat hij regelmatig aangeeft geen bereik te hebben. Dit terwijl de camera slechts 1 verdieping hoger staat en ons huis een normale tweekapper is. Even afwachten hoe dit in de komende tijd verloopt. Als dit zo blijft ga ik contact opnemen met Luvion.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Goed geluid
- Eenvoudige bediening
- Eenvoudig te installeren
Minpunten
- Bereik
Zeer tevreden over deze babyfoon
Nu 3,5 maand in gebruik en nog steeds geen enkel moment spijt van deze aankoop gehad. Beeld is duidelijk en scherp en je ziet dus precies hoe de kleine erbij ligt. Echt een aanrader.
Pluspunten
- Prima bereik
- Duidelijk beeld
- Muziek functie in bepaalde gevallen handig
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Precies wat je nodig hebt. Niets meer, niets minder. Makkelijk te bedienen. Geen overbodige opties. De afmetingen van het scherm zijn ook prettig zodat niet direct de hele tafel volstaat.
Duidelijk scherm en makkelijk in gebruik
Dit product is makkelijk in gebruik te nemen. De handleiding is duidelijk.
Het beeld is ook goed en de opties zijn ook handig.
Het is wel jammer dat je de camera niet op afstand kan draaien maar verder zeker een aanrader.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- groot beeld
- terugspreekfunctie
- slaapliedjes
Minpunten
- geen draaibare camera op afstand
babyfoon met twee camera's
Ik heb deze babyfoon aangeschaft met een extra (dus tweede) camera erbij. Het syteem is makkelijk te installeren en werkt fantastisch. Dus dit is absoluut een aanrader als er een tweede (of meer) kindje bij komt.
Het enige minpunt is dat de batterij naar mijn idee snel leeg is.
Pluspunten
- Mogelijkheid van meerdere camera's
- Makkelijke installatie
- Goed bereik (ook in ruim huis)
- Duidelijk beeld
Minpunten
- Batterij snel leeg
Goed beeld
Product enkele weken in gebruik.
Installatie was erg makkelijk. Camera neergezet en aan de stroom, moederstation aan en alles werkt. We zijn ook meteen met het moederstation de achtertuin in gelopen en ook daar is nog voldoende bereik.
Het beeld van de camera is super. Enige minpunt is de batterijduur van het moederstation. Deze gaat nog niet een nacht mee (ook niet als je het scherm 'uitzet')
Geluid heeft kleine vertraging, maar voor ons geen probleem. Het terugpraten geeft een 'krakend' geluid.
Wij zijn blij met de keuze voor dit apparaat.
Pluspunten
- Plug & play
- Goede beeldkwaliteit
- Goed bereik
Minpunten
- Batterijduur moederstation
Luvion Essential
Na veel zoeken en vergelijken hebben wij gekozen voor de Luvion Essential. Makkelijk te bedienen en door plug & play kun je gelijk aan de slag. Het is ideaal je kleine altijd in de gaten te kunnen houden ook in het donker. Voor ons een perfecte match!
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Plug & play
- Mooi beeld
Gebruiksvriendelijke babyfoon!
Zeer tevreden over deze babyfoon! Eenvoudig in gebruik en super blij dat we gekozen hebben voor een babyfoon met camera. Scheelt heen en weer lopen om te kijken hoe ons kindje erbij ligt! Pluspunten: temperatuur babykamer wordt aangegeven en er zit een stand op waarbij het beeld automatisch aanspringt zodra onze baby geluid maakt.
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Heldere display
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Batterij snel leeg
Ideale, makkelijke, gebruiksvriendelijke babyfoon.
De babyfoon is makkelijk in gebruik en geeft een duidelijk beeld, ook in het donker. Je hoort je kindje ook heel goed. De babyfoon heeft makkelijk en helder menu waardoor je de babyfoon kunt gebruiken zoals je graag zou willen. De babyfoon is ideaal en zou hem zeker aanraden. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Groot/helder scherm
- Gebruiksvriendelijk
Perfecte babyfoon
Ik ben zeer tevreden over deze babyfoon. Camera is goed zowel overdag als 's nachts. Makkelijk te installeren. Echt waar voor je geld.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Muziekjes klinken goed
- Meerdere cameras mogelijk
- Vox is ideaal
Minpunten
- Lengte van snoer
Goede babyfoon
Nadat we eerst de Luvion Easy hebben gehad, toch besloten deze terug te doen omdat we niet tevreden zijn over de geluidskwaliteit. Met de Essential is dit een forse verbetering. Het belangrijkste uiteindelijk waar het voor moet dienen. Verder is het in aanschaf iets duurder dan de Easy, maar dat zie je ook! Betere beeldkwaliteit zowel overdag als 's nachts. Stand-by-tijd kan beter.
Slaapliedjes lopen oneindig door als je ze eenmaal aan hebt gezet.
Indien je door de babyfoon wil praten maakt de camera een kort krakend geluidje.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Geluidskwaliteit
Minpunten
- Korte stand-by-tijd
Gemakkelijk in gebruik
Eenvoudig in gebruik en duidelijk beeld. De camera is eenvoudig ergens op de slaapkamer neer te zetten en de babyfoon is snel en gemakkelijk te gebruiken.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Scherp beeld
Minpunten
- Redelijk duur
Ideale Babyfoon
Onze dochter heeft ook deze babyfoon waardoor wij hem zelf in de praktijk konden testen voordat wij tot aanschaf zijn over gegaan. De Babyfoon wordt compleet geleverd met bevestiging materiaal voor zowel de camera als voor het snoer. Aansluiten is neerzetten of ophangen, snoertje erin en in stopcontact doen en aanzetten Monitor aanzetten en er is beeld. Ook in de tuin is beeld nog goed.
Kernwoorden zijn voor mij: eenvoudig aansluiten, duidelijk scherm en uitbreiden met meerdere camera's mogelijk.
Wat ik jammer vind is dat de camera nu (nog) niet te koop is met 2 camera's.
Pluspunten
- eenvoudig aansluiten
- duidelijk beeld
- uitbreiden mogelijk
Minpunten
- slechts1 camera standaard
Fijne babyfoon!
Makkelijk in gebruik, helder beeld. In ecomodus springt hij bij geluid en of beweging aan en de gevoeligheid daarvan is af te stellen. In huis goed bereik helaas in de tuin niet. Geheel storingsvrij.
Pluspunten
- Helder beeld
- Gevoeligheid
Minpunten
- Accu
- Geen bereik in de tuin