Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

staafmixers


Informatie over staafmixers

Nog even snel een dipsausje maken voor bij de borrel? Of enkele ingredi├źnten mixen en mengen voor een soepje of voor babyvoeding? De staafmixer (ook handblender genoemd) heeft dit binnen enkele minuten gedaan. Een onmisbaar attribuut voor in de keuken. Eigenlijk is dit een keukenmachine in miniformaat.
handmixerFuncties
Hoofdfunctie van elke staafmixer is pureren. Ook de alle kleinste hoeveelheden kunnen door staafmixers heel fijn gepureerd worden. Staafmixers kunnen eenvoudig gemonteerd en in gebruik genomen worden. Een staafmixer kan en doet veel: kloppen, mengen, roeren, vermalen, mixen, pureren, hakken en snijden. Maar ook het vacu├╝mtrekken van voedsel behoort (optioneel) tot de mogelijkheden. Ideaal om voedsel langer vers te houden. Of wat dacht je van het crushen van ijsklontjes? Met deze (optionele) mogelijkheid is een milkshake in een handomdraai gemaakt. Kortom: een perfecte hulp voor het voorbereiden en bewaren van voedsel.

Snoerloze staafmixers
Snoerloze staafmixers
Snoerloze staafmixers
Tegenwoordig bestaan er staafmixers die draadloos kunnen functioneren. Doordat deze staafmixers geen snoer hebben, heb je de vrijheid om overal voedsel te bereiden. Draadloze staafmixers worden met een oplader geleverd. Deze oplader kun je ook als een houder gebruiken om de staafmixer in te zetten.

Multifunctionele staafmixers
Sommige staafmixers worden met meerdere accessoires geleverd. Deze accessoires maken van een staafmixer een minikeukenmachine, praktisch en onmisbaar in de keuken. Door de veelzijdigheid van de accessoires worden de staafmixers in staat gesteld om bijvoorbeeld heel fijn te snijden, te mengen, te pureren, te versnipperen, te hakken en zelfs ijsblokjes te maken. Denk hierbij ook aan een mengbeker, hakmolen, spatel en wandhouder die bij de staafmixer geleverd worden.
staafmixer
Multifunctionele staafmixer
Turbofunctie
Naast variabele snelheidfuncties zijn sommige staafmixers voorzien van een turbofunctie. De turbofunctie is erg handig. Deze functie kun je gebruiken om sneller te mixen.

Vermogen
Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de staafmixer kan presteren.

Staafmixervoet
Het materiaal van de voet kan verschillen. Een voet kan van kunststof of van RVS zijn. Een RVS-voet is duurzamer maar daar staat wel weer een kostenplaatje tegenover.

Afneembare voet
De meeste staafmixers beschikken over een afneembare voet. Dit maakt het reinigen een stuk eenvoudiger.

Anti-spat voet
Anti-spat voet
Anti-spat voet
Een anti-spatvoet zegt het al, geen geknoei tijdens het mixen. Een anti-spatvoet (in RVS of kunststof) voorkomt spetteren van voedsel. Hierdoor kun je met minimale rommel maximale resultaten met je staafmixer bereiken. De meeste moderne staafmixers zijn voorzien van een anti-spatvoetje.

Keuze
Om te komen tot jouw juiste keus, biedt Kieskeurig een aantal mogelijkheden:
  • Reviews van de producten, voor en door de consument. Hier staat alles te lezen over de positieve en negatieve ervaringen van de consumenten. Met de mogelijkheid van vraag en antwoord over de producten, verzorgd door de consument zelf. Na aankoop kun je ook jouw review plaatsen.
  • Productinformatie, met de meest actuele informatie op een rij.
  • Prijsinformatie, tevens staat hier vermeld bij wie je deze producten online kunt kopen.
  • Winkelvergelijk, reviews van de consument over een online winkel. Alle winkels in de winkelvergelijker worden beoordeeld en kunnen maximaal 5 sterren verdienen. De Kieskeurig Mysteryshopper is verantwoordelijk voor de helft van de totale beoordeling van een winkel, de bezoekers van Kieskeurig.nl verzorgen de andere helft van de winkel beoordeling.
  • Kopen op internet, informatie over wat er komt kijken bij een aankoop online.
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.