Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

harde schijf

Selecteer alleen:

Informatie over harde schijven

Een harde schijf is een onmisbaar onderdeel van een computer of laptop. Op een harddisk kun je al jouw documenten zoals muziek, foto's en films bewaren. Harde schijven kunnen worden ingebouwd in de computer (interne harde schijf) maar ook los worden aangesloten (externe harde schijf). Externe harde schijven zijn makkelijk mee te nemen. Een externe harddisk wordt over het algemeen aangesloten via usb. Interne harddisks voor een desktopcomputer zijn groter van formaat dan harde schijven voor in een notebook. Wil je een harde schijf kopen, of harde schijven met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van harde schijven

Laatste review

Apple AirPort Time Capsule 2TB

Goedemiddag,

Onze ervaring is overigens zeer goed betreffende de Time Capsule. Na meerdere routers te hebben geprobeerd in onze nieuwbouw woning waaronder het paradepaardje van Asus, kunnen wij concluderen dat de Apple Airport voldoet aan onze verwachtingen.

Het signaal komt nu absoluut verder en is tevens ook stabiel / constant wat eigenlijk nog belangrijker is. Meerdere metingen hebben uitgewezen dat dit de beste router is die wij tot nu toe hebben aangeschaft. Natuurlijk is deze prijzig maar aan de andere kant we hebben nu geen zorgen meer over een wegvallende Wifi verbinding met onze apparaten waaronder een thermostaat.

Groet Robert,
Roberthaaglanden

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.