Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

harde schijf

Selecteer alleen:

Informatie over harde schijven

Een harde schijf is een onmisbaar onderdeel van een computer of laptop. Op een harddisk kun je al jouw documenten zoals muziek, foto's en films bewaren. Harde schijven kunnen worden ingebouwd in de computer (interne harde schijf) maar ook los worden aangesloten (externe harde schijf). Externe harde schijven zijn makkelijk mee te nemen. Een externe harddisk wordt over het algemeen aangesloten via usb. Interne harddisks voor een desktopcomputer zijn groter van formaat dan harde schijven voor in een notebook. Wil je een harde schijf kopen, of harde schijven met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van harde schijven

Laatste review

Seagate Expansion Desktop

Ik heb deze externe harde schijf nu een paar dagen. Hij heeft lekker veel geheugen (van de 2TB kan ik er 1.81TB gebruiken). Hij is ook best wel snel tot nu toe voor een redelijke prijs. En wat er wordt gezegd over een irritant geluid heb ik geen problemen mee. Hij wordt ook niet warm. Dus al met al een prima harde schijf voor een prima prijs. Absoluut een aanrader.
Mycom reviewer

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.