Harde schijf vergelijken

(1220)

Een harde schijf is een onmisbaar onderdeel van een computer of laptop. Op een harddisk kun je al jouw documenten zoals muziek, foto's en films bewaren.

Harde schijven kunnen worden ingebouwd in de computer (interne harde schijf) maar ook los worden aangesloten (externe harde schijf). Externe harde schijven zijn makkelijk mee te nemen. Een externe harddisk wordt over het algemeen aangesloten via usb. Interne harddisks voor een desktopcomputer zijn groter van formaat dan harde schijven voor in een notebook. Wil je een harde schijf kopen, of harde schijven met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Seagate Backup Plus Slim - door eReMBee

Intern zit hier een Samsung M9T in, een 3-schijfs HDD van 9,5mm hoog, welke zo intern in elke laptop past. Daarbij zit er een verloop van SATA naar USB3 in en is de behuizing makkelijk met je duimnagel te openen en ook weer te hergebruiken, dus je oude HDD kan dan als externe USB3 schijf gebruikt worden. Uiteraard vervalt wel de garantie bij bovenstaand gebruik, dat spreekt, maar je bent stukken goedkoper uit dan wanneer je de HDD en een externe behuizing los koopt.

Alle reviews van Seagate Backup Plus Slim
lees meer