Harde schijf vergelijken

(1647)

Een harde schijf is een onmisbaar onderdeel van een computer of laptop. Op een harddisk kun je al jouw documenten zoals muziek, foto's en films bewaren.

Harde schijven kunnen worden ingebouwd in de computer (interne harde schijf) maar ook los worden aangesloten (externe harde schijf). Externe harde schijven zijn makkelijk mee te nemen. Een externe harddisk wordt over het algemeen aangesloten via usb. Interne harddisks voor een desktopcomputer zijn groter van formaat dan harde schijven voor in een notebook. Wil je een harde schijf kopen, of harde schijven met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Western Digital WD10JPVX - door Heutefleut

Ik heb deze HDD gekocht omdat ik reeds een SSD (128 GB) in mijn Macbook Pro Unibody had geïnstalleerd maar systematisch last had van ruimtegebrek. Heb daarom ook een "bracket" gekocht (verkrijgbaar in de fysieke winkels van MyCom), mijn DVD-speler uit mijn Mac gehaald en de Western Digital 1TB HDD er voor in de plaats gezet (in de bracket). Heb nu dus twee HDD's in mijn kleine compacte Macbook Pro 13 inch zitten en ben er zwaar tevreden over! De voordelen van een SSD in combinatie met de opsl..

Alle reviews van Western Digital WD10JPVX
lees meer