Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Karadurmus22-07-2025
Oliedop besteld, na bestelling kreeg ik een mail om de kenteken door te geven omdat ze extra wilden checken of ik de goede dop had besteld, wat dus niet zo was en hebben ze de bestelling voor mij aangepast wat ik heel netjes vond
Ton21-07-2025
Netjes op de hoogte gehouden van het order verloop. Mooi op tijd. Goed verpakt. Helemaal goed
Theo Witjes21-07-2025
Goede keuze, van OEM tot aftermarket. Super snel in huis. Daar heb je wat aan !

Edwin21-07-2025
Op de site aangeven vandaag besteld dan morgen bezorgd, werd uiteindelijk 4 dagen later een poging gedaan maar werd meteen retour gestuurd door PostNL punt. Geven ze zelf aan dat het kan gebeuren omdat het pakket te groot is !!! Haal deze optie dan uit de verzending als je dit als bedrijf weet! Heel erg slecht en nu maar afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg.
MartijnH21-07-2025
Goede service bij retouren. Levering is ook vlot.
G van Hest 21-07-2025
Ik ben zeer tevreden over de nieuwe ruitenwisser. Doet het heel goed, maakt ook geen lawaai.
Ed21-07-2025
Snelle en prima service, fa. Winparts.nl is een aanrader !
Ruudcvl21-07-2025
alles heel goed en snel geleverd volgens bestelling
de Jong21-07-2025
Groot assortiment, site is gebruiksvriendelijk, zoeken met behulp van je kenteken dan weet je zeker dat het klopt.
Meinolf 20-07-2025
Goede service en verzending
ongewenstemail19-07-2025
Beetje jammer. Eén bestelling werd in twee delen geleverd twee dagen na elkaar, dus twee keer verpakking en twee keer bezorgdienst. Weinig milieubewust. Ook jammer dat op de websites 10% korting wordt beloofd bij inschrijven nieuwsbrief, maar nergens wordt je emailadres geaccepteerd. Na contact met de klantenservice kreeg je na een week antwoord in de orde van 'jammer dan. Kunnen we niets aan doen' Dus 'slechts' een 7 als waardering
Jack19-07-2025
Alles goed ontvangen.
Drost 19-07-2025
2.0
slechte service als je iets terug stuurt moet je de verzendkosten betalen je krijgt niet het volledige bedrag terug
Fred19-07-2025
5.0
5.0
Waar jullie mee adverteren voor 21::00 besteld volgende dag in huis heb ik niet mogen ervaren.
Petra 18-07-2025
Voor de aanschaf van een achterruitwisser was het ideaal dat je je kenteken invoert waarbij de juiste ruitenwissers verschijnen. Het verder verfijnen gaat ook makkelijk. Bestellen wordt een eitje. Eerder bezorgd dan aangegeven, ook altijd fijn, waarbij de bezorgkosten (4,95) prima zijn.
Dick .K18-07-2025
Juiste artikel wat ik nodig heb voor mijn auto
Rob18-07-2025
Onderdeel snel gevonden, besteld en binnen twee dagen thuis gekregen. Daar kunnen andere autosites een voorbeeld aan nemen. Zeer tevreden dus.
A18-07-2025
Ten 1e verkeerde bestelling binnen gekregen. Moet ik zelf alles regelen voor het terugsturen en moet ik een nieuwe bestelling plaatsen om alsnog mijn onderdelen te krijgen. , dit niet gedaan heb het ergens anders besteld. Nu meer dan een week later en heb alsnog mijn geld niet terug.
Jan18-07-2025
Na mijn bestelling kreeg ik een mail terug met de vraag of ik het bouwjaar nog even door wilde geven. Voor de zekerheid. Wat een top-service ! Volgende dag mijn bestelling ontvangen. Helemaal tevreden.
Stephan 18-07-2025
De service/contact via WhatsApp is slecht,. Vandaag besteld morgen in huis gaat ze niet lukken want ze doen zaken met Post.nl. Verder kloppen bestellingen altijd en zo niet,retour of omruilen is geen enkel probleem
JWD18-07-2025
De website is erg gebruiksvriendelijk. Je typt het kenteken in en krijgt de producten te zien die geschikt zijn voor de auto. Heel handig voor een leek zoals ik. Het assortiment is uitgebreid en overzichtelijk. En de levering is snel en optijd. Ik ben tevreden!
Erik17-07-2025
Handig dat er een check op je bestelling wordt uitgevoerd. Dit geeft een gevoel van zekerheid dat het bestelde in jouw auto past. Een punt van kritiek is de wijze van verpakken. Ik heb tweemaal hetzelfde onderdeel besteld, een airco condenser. In het eerste geval heb ik het part terug moeten sturen vanwege beschadiging. In het tweede geval heb ik de beschadiging kunnen herstellen. In beide gevallen droeg de wijze van verpakken bij aan het ontstaan van die beschadigingen. Wel alle lof voor het gemak waarmee parts kunnen worden geretourneerd.
JB17-07-2025
2.0
Bij Winparts besteld omdat het op voorraad was en dan in 2 dagen hier zou zijn. We zijn nu een week verder en niemand weet waar het pakket is, terwijl mijn auto stilstaat. Hopeloos
Luciën 17-07-2025
Goede hulp met het kiezen van de juiste accu, ook over de bezorging voor zaterdag, maar de vervoerder is niet gekomen op zaterdag maar op maandag.
Reinold 17-07-2025
Past perfect . Gewoon op kenteken, en alles klopt . Snelle levering