VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sandra de Jong08-06-2020
Oude vriezer stuk en met spoed een nieuwe nodig, op het moment dat ik wilde bestellen veranderde de prijs van de gekozen vriezer naar een duurdere prijs. Na telefoontje en mailtje werd dit door een uiterst keurige heer perfect opgelost en kreeg ik de vriezer voor het bedrag waarvoor ik hem wilde kopen voordat de prijs veranderde. En wat stond er al de volgende dag in de ochtend bij ons voor de deur ? De nieuwe vriezer !!! Top ! Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn ! :-)
P. Schenk order VK86510708-06-2020
Hier een AEG wasmachine gekocht. Helaas was de bestelde machine niet leverbaar, maar we ontvingen een iets duurdere machine zonder te hoeven bijbetalen. Zeer goed op de hoogte gehouden over de status van de bestellen en het leveringstijdstip. En ook nog netjes geplaatst en de oude machine meegenomen. Als de op de site vermeldde betalingsmogelijkheid PIN inderdaad had gewerkt, dan was het cijfer een 10 geweest.
JvdO08-06-2020
Prima website die al beveiligd is en bedrijf werkt met certificaat. De gegevens zijn dus versleuteld. De producten hebben een overzichtelijke omschrijving van de productinformatie! Door aanbieding met 50 euro korting dus zeer aantrekkelijk. Levering ook geheel volgens afspraak.

M.welman07-06-2020
Vriendelijk veilig en op tijd,alles heel duidelijk te volgen,mooie producten.volgende apparaat zeker weer bestellen bij veilig kopen
Peter07-06-2020
Naar aanleiding van de reviews en de prijs voor deze webshop gekozen. Het bestelde was niet meer voorradig en kon ook niet meer worden geleverd. Voor dezelfde prijs de duurdere opvolger gekregen. Binnen een dag geleverd, goede service.
Yvette07-06-2020
Na veel zoeken op internet naar wasmachines en drogers, stuitte ik op veiligkopen.nu. Zij verkochten het merk dat ik zocht en het was nog een goede deal ook. Ik belde de klantenservice ('s avonds) en werd snel een goed geholpen. De bestelling ging vlot en alles werd op de door mij gewenste dag goed geleverd en geïnstalleerd. Tevreden dus!
Karel06-06-2020
Geweldig bedrijf met super service. Prima prijs/kwaliteit. En hele snelle levering. En prettige klantenservice.
Patrick06-06-2020
Vaatwasser besteld. Goedkoop en snel gratis geleverd op de gewenste dag. De oude werd netjes meegenomen. Bij de bestelling krijg je een track and trace zodat je precies weet wanneer het pakket geleverd wordt. Binnen een uurtje zelf ingebouwd en de vaat wordt weer netjes schoon gewassen.
Kazanova07506-06-2020
Deze product was elders niet leverbaar gelukkig bij veiligkopen wel en prijsmatig was hij ook de goedkoopste dus echt een aanrader goede service dank je wel
Rene06-06-2020
Bij deze webwinkel een wasmachine gekocht en deze werd een dag later al geleverd. Wel een extra aansluit pakketje erbij besteld. Maar met het bezorgen ging het mis, de machine was niet waterpas gezet en de vervoersbeveiligingen waren niet verwijderd (onkunde bezorgers). Met het proefdraaien kregen we in de gaten dat er iets niet klopte, en de machine uit gezet. Zelf alles opnieuw moeten doen en mail met dit verhaal naar Veiligkopen.nu gedaan. Na ongeveer 5 minuten (!) belde de verkopende partij al op, met excuses en de melding dat het geld voor het aansluiten werd teruggestort, dit gebeurde ook heel snel. Fijne webwinkel met zeer goede service en scherpe prijzen. Zeker geen spijt van..
Kees van Alfen05-06-2020
Gebruiksvriendelijke site. Zeer goede prijs verhouding. Ga hier zeker vaker kijken als ik iets nodig heb.
Marionne05-06-2020
Duidelijke, overzichtelijke webshop. Correcte levering binnen 24 uur! Klantenservice nog gebeld voor definitieve bestelling omtrent verschil in typenummer, vriendelijk te woord gestaan!
Gurp05-06-2020
Duidelijke site en omschrijving. Snelle levering en produkten is naar wens!
Ayke05-06-2020
Levering vlgs afspraak. Drie keer bericht gekregen hoe laat ze komen bezorgen. De eerste keer de dag, de tweede keer met een indicatie tussen 4 uur en de laatste keer tot 25 minuten van te voren. Dat is nog eens service. Ik hoef niet de hele dag thuis te blijven.
Henk05-06-2020
`Prima stofzuiger, voor nette prijs. Bezorging en communicatie super geregeld.
Gerd Rebig05-06-2020
Perfekte Abwicklung, präzise Absprachen, sehr freundlich, schnell, Bestellabwicklung optimal und vertrauenswürdig. Eine absolute Empfehlung einschließlich der Einbauabwicklung.
Rudolf04-06-2020
met de bestelling op internet ging de betaling mis doch was alles heel snel opgelost levering en communicatie ging heel prettig en natuurlijk een goeie prijs met extra garantie uitbreiding dus een aanrader !!!
Edwin03-06-2020
Uitstekende ervaring gehad met het kopen via veiligkopen.nu. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de levering, zelfs toen er problemen waren met de track en trace werd ik hiervan op de hoogte gesteld per mail. Levering wordt aangeduid met een tijdvak van 3 uur. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te zijn. Verder een snelle levering en keurige bezorging. Het oude apparaat werd meegenomen zoals afgesproken. De bezorgers dweilden zelfs even het water op dat door het verplaatsen van het oude apparaat op de vloer terecht kwam.
Dina van den Biggelaar-Nieuwenburg03-06-2020
De koelkast hier het goedkoopste gevonden. Ook is de bezorging snel gedaan zoals beloofd. Netjes afgeleverd door vriendelijk personeel en alle verpakkingen meegenomen.
M.v.Oosterhout03-06-2020
Na verbouwing keuken kwamen we erachter dat wij het verkeerde model afzuigkap besteld hadden. Telefonisch contact gehad met de verkoopafdeling en zonder enige moeite of kosten kon ons model omgeruild worden. 1 dag later kwam de nieuwe kap al en nam de bezorger het te ruilen model mee retour. Niets dan lof!!
Theo Van Manen03-06-2020
SUPER tevreden over de snelle en levering! Daarnaast ook groot prijsvoordeel t.o.v. andere aanbieders. Na plotselinge uitval van onze Amerikaanse koelkast (op 1e pinksterdag ‘20) waren we genoodzaakt te gaan shoppen om nieuwe aan te schaffen, gelukkig waren er veel winkels open op 2e pinksterdag, na verschillende winkels gehad te hebben konden we nergens slagen. Of niet voorradig of levertijd te lang.. en minimaal 5 tot 7 dagen zonder koel/vries combinatie gaat het niet worden!! Na thuiskomst even op internet/kieskeurig gekeken en wat schets mijn verbazing bij VEILIGKOPEN.NU “voorradig en € 200,00 voordeliger” meteen besteld s’middags om 16:00 uur en 3e pinksterdag om 11:00 uur netjes afgeleverd. Chapeau... is echt aanrader om hier te kopen!
Lukas03-06-2020
Ik kocht een diepvrieskast Liebherr GP 1213-20 bij veilig kopen. Ik koos voor dit bedrijf omdat zij in vergelijking met veel andere bedrijven de beste prijs aanboden en bovendien nog gratis leverden in België. Ik werd keurig op de hoogte gehouden hoe mijn betaling verliep en zodra deze was toegekomen bij VeiligKopen werd de levering in gang gezet. Elke stap werd correct gecommuniceerd via e-mail en het tijdslot van de levering vernauwde zich totdat ik het correcte leveringsuur toegezonden kreeg. Laatste pluspunt : het defecte apparaat dat moest vervangen worden, werd ook gratis meegenomen. Perfecte service, nog nooit meegemaakt!!! Chapeau!!!
Jeffrey02-06-2020
Erg fijne omgang, Je besteld en wordt goed op de hoogte gehouden, we hebben ondanks de pinksterdagen toch onze nieuwe vaatwasser. Want zeg nou eerlijk zonder vaatwasser is best wel but. We zijn erg blij met de snelle en zeer vriendelijke manier van leveren en mail voering. Wij zullen zeker weer bij veilig kopen.nu kopen
BJ01-06-2020
Zeer goede service! Wij Hadden een product besteld wat later niet meer leverbaar bleek. Hebben een verbeterde versie gekregen van het product voor hetzelfde geld. Kortom erg klantvriendelijk!
Ricardo31-05-2020
Top service en apparaat keurig geleverd. Oorspronkelijk besteld artikel bleek niet leverbaar te zijn, artikel werd keurig voor een duurder en vaatwasser van betere kwaliteit vervangen. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.