Tummers
Deze score is gebaseerd op 868 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede uitleg van de nieuwe wasdroger in de winkel van Tummers Panningen en vriendelijke bezorgers.
lokale leverancier, duidelijke uitleg en advies. snelle service
Goede service sinds jaren. Dan kan het zijn dat een product elders goedkoper is, maar service bij aankoop en later bij eventuele garantie is hier helemaal in orde.
We werden direct goed geholpen in de winkel. De verkoper informeerde ons duidelijk over de mogelijkheden en luisterde naar onze eigen wensen. Hij gaf ook ons ook enkele gebruikerstips, advies over de (verschillen in) garanties geboden door de diverse leveranciers en het onderhoud en de kosten hiervan. Ze hadden de machine niet meer zelf op voorraad maar na 2 dagen werden we gemaild én gebeld dat het vanuit een ander filiaal klaar stond. We hebben het koffiebonenapparaat nu ruim 2 weken en we zijn erg tevreden. Proost!
Wasmachine netjes afgeleverd en aangesloten en korte uitleg ontvangen. Oude wasmachines meegenomen.
de winkel in ECHT is prima wat wij wel jammer vonden dat een moteur onvriendelijk was toen hij op 28-01-2025 een nieuwe deur in de wasm moest zeten maar ik ga geen naam noemen van die monteur een andere monteur is gekomen en was wel vriendelijk
Winkel goed bereikbaar en personeel zeer vakkundig en hulpvaardig. Ook levering en installatie naar tevredenheid.
Na klantvriendelijk en goed advies het beoogde aangeschaft. Aankoop correct geïnstalleerd
Bij de aankoop neemt de verkoper voldoende tijd om je te informeren zonder opdringerig te zijn. Deze mensen komen hun afspraak na en denken met je mee bijvoorbeeld bij het verzilveren van de cash back.
Goed en duidelijk advies gekregen
Snelle levering en uitstekende service van bezorging en installatie van de AEG wasmachine
Wat een teleurstelling dat besteld product niet leverbaar is ondanks dat deze op site aanwezig zou zijn. Na vele omwegen en contacten blijkt product over 7 weken pas leverbaar en werd mij tot 2x belofte gedaan dat er contact opgenomen zou worden voor een alternatief product. Na 2 dagen wachten nog geen contact opgenomen zelf contact gezocht...allerlei smoesjes gehoord, ben dan eerlijk in verwachtingen en doe geen beloften die niet waargemaakt worden...heb bestelling geannuleerd.
Wat een teleurstellende organisatie.
Duidelijke uitleg zonder opdringerig te zijn, adviseren naar de behoefte van de klant, niet andersom .
Goede en snelle levering, oude apparaat meegenomen
Vriendelijk personeel met veel verstand van hetgeen ze verkopen
al jarenlang prettige service in de winkel en bij het thuisbezorgen en de montage. Denken mee en geven eerlijke voorlichting
Mooi bedrijf, waar de klant Koning is.
Perfecte uitleg en behandeling
Heb al meerdere producten gekocht. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en geduldig.
Tevens eens een probleem gehad met een product. Dit werd professioneel opgepakt en hersteld. Tijdens het proces een leenapparaar gekregen en werd op tijd op de hoogte gehouden over de voortgang.
Ik ben dik tevreden en zal bij een volgende aankoop zeker terug gaan.
Mooie overzichtelijke winkel met plezierige bediening en kundige uitleg mbt de producten.
Deskundig en vriendelijk personeel. Overzichtelijke winkel. Aandacht voor de klant, en meedenken in mogelijkheden.
Eens maar NOOIT meer.!!!!
Wasmachine stuk op 2 augustus,monteur gebeld, week wachtijd (dat kan natuurlijk in vakantie tijd)
Wel alvast gemeld dat het slot van de machine stuk was .
Vriendelijke monteur komt op maandag 12 aug. zonder slot,
Misschien een optie voor een leenmachine omdat de levering van het slot wel 1 week kon duren.
Prima maar helaas ,niets meer vernomen van Tummers.na 1 week, maandag de 19 de aug.weer zelf gebeld ,sorry maar het onderdeel is er nog niet.en van de leenmachine hebben we niets meer vernomen.
Aan de telefoon word beloofd om het nu te bestellen duurt ongeveer 2 a 3 dagen)dan is het er woensdag.
Plan alvast de monteur in voor die zelfde woensdag.
Je raad het al Woensdag weer zelf moeten bellen en wat was het antwoord ,sorry maar het slot is nog niet binnen...toen we verder in discussie gingen over hoe en wat en hoe dit kon zei meneer aan de telefoon dat hij hier GEEN ZIN EN TIJD VOOR HAD.,want er waren meer mensen aan de telefoon aan het wachten ,alsof wij geen klant waren.Dus toen maar de auto in en
naar de winkel in Tegelen gegaan waar ze ons vriendelijk probeerde te helpen voor een oplossing .Uiteindelijk kwamen ze daar niet verder en zouden ze ons donderdag terugbellen
Zelf weer moeten bellen ,doorgeschakeld met callcenter waar we te horen kregen dat er nog niets besteld was en dat ze het vandaag dus WEER gingen bestellen want er was dus nog steeds niets besteld.Inmiddels zijn we 3 weken verder en nog steeds geen steek verder gekomen als alleen frustraties en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Met verkopen zijn ze zeer snel maar met service en reparaties zijn volledig niet thuis en houden ze je aan het lijntje met de ene smoes naar de andere smoes.
Om een heel lang verhaal kort te houden .
Vandaag naar de winkel gegaan in ons dorp zelf
Product uit voorraad leverbaar en morgen in huis en word morgen gelijk geplaatst ...
Dit noem ik pas service zonder smoesjes.
Dinsdag bij Tummers Sittard/Geleen geweest, voor de eerste keer. Maar zeer zeker niet de laatste maal. Een laptop gekocht, zeer goed geholpen .👍🏻 Daarna bij de televisie ‘s rond gekeken, en besloten dat we nog wachten op een aanbieding. . Nog een lekker kopje koffie gedronken en daarna konden we de geïnstalleerde laptop in ontvangst nemen. Kortom, zeer tevreden dat we bij Tummers geweest zijn.
wasmachine Samsung, storing gemeld mei 2024 , uiteindelijk fabrieksfout geconstateerd. na second opinion
Moeilijke en zeer onvriendelijke communicatie , geen service en afgewimpeld , jullie hebben geen nieuwe bij ons gekocht , daarom geen tegemoetkomen en of vergoeding oude wasmachine,
Wat een teleurstelling
Goede winkel om te winkelen en geven goed advies en afspraken tot levering goed nagekomen.
geweldige keuze en deskundig personeel, zodat je bij een aankoop een goed gevoel overhoud.
de prijs is ook echt concurerend
Ik heb voor deze winkel gekozen voor de klantvriendelijk, service en goede tekst en uitleg.
De levering is goed gegaan zoals we hadden afgesproken.
Ik zou de winkel iedereen aanbevelen.