Tummers

Deze score is gebaseerd op 868 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Twan16-01-2024
Aangenaam Goed en netjes geholpen bij aankoop inductie kookplaat Ook bij installatie vriendelijke en rustige medewerker
E.Moonen13-01-2024
Kwam langs de winkel en zag dat je voor de winkel vrij parkeren kon. Ik ging naar binnen en werd vriendelijk begroet, had toevallig wat nodig.De verkoper kon goed de uitleggen welk apparaat het beste was.De winkel was overzichtelijk en proper.De verkoper was netjes en behulpzaam.
Thea05-01-2024
Mooie overzichtelijke winkel. Deskundig en eerlijk advies van vriendelijke verkoper. Zeer tevreden!

Hans04-01-2024
Vakkundig, vriendelijk, klantgericht en goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi per merk aparte sectie
Boebie04-01-2024
Vakkundig personeel, en komt afspraken na. Het aanbod is ruim en van goede kwaliteit
Peter31-12-2023
Keurig geholpen in de winkel met het uitzoeken van diverse huishoudelijke apparaten. Advies op maat en prettige service bij de levering.
carla verhagen30-12-2023
uitstekende winkel vriendelijke verkopers uitstekende service geef de winkel een10 kan iedereen de winkel aanbevelen
Ron Bouwmeester25-12-2023
Bijzondere mooie winkel. We waren een week in Limburg en was mijn DulceGusto koffiezetter vergeten. Ik werd op een zeer gastvrije en professionele wijze geholpen door een enthousiaste verkoper. Deze winkel weet hoe het hoort. Echt een aanrader!
Cor moerkens24-12-2023
De winkel is klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Daarbij voorzien ze je van een goed advies en ze zeggen ook wat de voor en nadelen van een apparaat zijn. Echt een winkel waar ik terug ga
Paul11-12-2023
Vakkundige uitleg in de winkel. Snelle levering, Vakkundige plaatsing en uitleg van de tv.
Maurice07-12-2023
Zeer klantvriendelijk technisch hele goede uitleg pakken alle tijd voor je een woord super tevreden
M. van Mierlo-Coopmens04-12-2023
Omdat er kortgeleden een wasmachine gekocht hebt en zeer goed geholpen werd Toen mijn koelkast stuk ging ben ik gelijk naar Tummers gereden
EP Tummers16-11-2023
Ben in meerdere EP winkels geweest, maar Tummers springt er bovenuit! Correct, snelle levering, vakkundig, komen afspraken na,
Har Schreurs15-11-2023
Ep Tummers is synoniem aan betrouwbaarheid, vakmanschap, service en klantvriendelijkheid. Chapeau.
Jura onderdelen15-11-2023
alles prima in orde, goede service ,vriendelijke verkopers en zeer attent Ook de na-service is goed geregeld
Jjc verheijen09-11-2023
Je wordt goed ontvangen krijgt goede adviezen over het gene wat je wil aanschaffen, en vond ik heel belangrijk kwam er niet precies uit hoe of wat maar werdt telefonisch perfect geholpen zeer tevreden
Gerben huberts07-11-2023
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Men neemt uitgebreid de tijd om de voor- en nadelen van bepaalde artikelen naar voren te brengen. Helpen mee om tot een goede aankoop te komen.
K.de Klijn30-10-2023
Bij EP Tummers zijn uiterst correct en vakkundig geholpen. De verschillende wasmachines zijn goed uitgelegd zodat de keuze makkelijk is geworden. De plaatsing was dezelfde week al zodat wij gelijk weer konden wassen.
Vicky23-10-2023
Mooie grote zaak en veel keus. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Niet opdringerig. Geven goed advies.
Zoeken naar een goede TV15-10-2023
Ruime winkel, goede ontvangst en prima adviezen. Goed prijzen te vergelijken. Beste artikelen van de Consumentenbond te koop voor aanbevolen prijs.
Verheijen11-10-2023
Fijne gevestigde winkel met eerlijke prijzen en goede service. Blij dat zulke echte winkels nog bestaan, koesteren
Annemie02-10-2023
Een winkel die goed deskundige personeel heeft altijd goed geholpen. Ook bezorging hartstikke goed. Kopen kun je overal maar het komt op de service aan en die is heel goed.
Bas Pluijmen28-09-2023
Eerst goed geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg. Daarna een datum geprikt en binnen 2 werkdagen en nieuwe wasmachine geleverd. Monteurs waren op tijd en de oude mee genomen.
Mevrouw Breij27-09-2023
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en geven goede uitleg over artikel en zullen zeker Tummers aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Rob Vaneker23-09-2023
EP Tummers is een shop met deskundig-aardig personeel, die goede en deskundige informatie verstrekt over het aan te schaffen product en smeert de klant niets aan! En een goede service vergezeld van een lekkere kop koffie tijdens aankoop-bezoek van filiaal Geleen.