Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Willem12-12-2020
Voor ons de eerst keer dat we wat besteld hebben bij Tandeborstel.com en zijn daar zeer tevreden over. Vooral de prijs van het door ons bestelde artikel is zéér scherp, houden zo!! Levering was een dag vertraagd, maar kwam door Postnl. i.v.m. decembermaand en Corona. Voor ons geen probleem. Willem.
Anna12-12-2020
Razendsnelle levering van mijn elektrische tandenborstel (meteen de volgende ochtend), zeer tevreden.
Jacqueline11-12-2020
Prima producten en goede prijs kwaliteit verhouding . Snelle levering en problemen worden snel opgelost . Schrijf je ze aan krijg je gelijk een reactie terug .

Nabuurs11-12-2020
Goede site en de bestelde tandenborstels waren snel binnen, tegen een goede prijs.
Dieke10-12-2020
Goede tandenborstel. Lichtgewicht en zacht geluid. Poetst fijn met een cross action borstel.
Bertie09-12-2020
Beste prijs voor de originele cross action opzetborstels. Gratis levering door de brievenbus. Duurde enkele dagen langer na Black Friday, maar nog wel acceptabel.
Anne06-12-2020
Producten zijn goedkoper dan op andere sites, er werd snel geleverd. Kon door de brievenbus, geen overbodige dozen, waardoor een bezorging niet nodig was.
Hein Oerlemans06-12-2020
Bestelde artikel in goede staat ontvangen en werkt naar behoren. Extra mail ontvangen met excuses voor de late levering ivm drukte en Corona.
Ozlem05-12-2020
Fantastische site, goedkoop, snelle levering.. ik raad deze site absoluut aan!
John05-12-2020
Handig om wat je zoekt hier te vinden,bestellen,betalen, klaar is Kees.Daarom zal ik hier altijd mijn bestelling doen en raad iedereen mij te volgen.
Michel05-12-2020
Op zich prima, alleen pakje had meer als de helft kleiner gekund. Drie tubes tandpasta in een pakje waar een groot dik boek in kan.
Cool04-12-2020
Gemakkelijke site Aantallen waren correct Levering was iets langen dan normaal
Jacques Vossen04-12-2020
Goeie webshop en vooral leuke deal! Prima trandenborstel. Zoveel beter dan de oude van Braun. Uitstekende service en follow-up en supersnelle afhandeling. Aan te bevelen (:-)
De enige echte Klaas03-12-2020
Het bedrijf is makkelijk te vinden en het bestelproces verloopt makkelijk. Wij komen zeker nog een keer terug.
Katja03-12-2020
Makkelijk bestellen, ruime keuze, goede prijs en snel geleverd! Ik zal een volgende keer zeker weer bestellen!
Anne03-12-2020
Prima en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering. Uitgebreid assortiment en voordelige prijzen.
Raph03-12-2020
Ik heb mijn mondverzorgingsbenodigdheden weer in huis! Tandenborstel.com heeft die mij weer tijdig geleverd. Het was even zweten, omdat door de Black Friday drukte de post niet zo snel als gewoonlijk kon leveren. Maar ik heb ze weer in huis voordat de oude voorraad op is. Femke heeft zelfs nog even de moeite genomen om mij op zondag een geruststellende e-mail met uitleg te sturen. Veel dank dat het allemaal weer op z'n pootjes terecht is gekomen.
Marcel03-12-2020
Prima en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering. Uitgebreid assortiment en voordelig geprijst
Prijs!?!?03-12-2020
De prijs deed het hem. Veel voordeliger dan de concurrenten, dus niet twijfelen en bestellen.
Bert02-12-2020
Snelle levering. 2 verschillende elektrische tandenborstels besteld, de volgende dag al bezorgd. Top!
Wilma Van Wezel02-12-2020
De levering kwam zoals afgesproken De Kwaliteit is wat ze vertelde ( UMC Utrecht ) Ik ben er blij mee ! De Kwaliteit voor zoveel minder euros als op vele andere sites is geweldig !
Aafke02-12-2020
Site met veel keuze en prijs voor de producten die ik bestel echt top!! Bezorgen volgens afspraak, alles gaat volgens afspraak dus maken waar wat ze doen!!! Top site
Anja02-12-2020
Op de site terecht gekomen door eerst de reviews te raadplegen.....zeer tevreden,goede aanbieding, snelle en perfecte bezorging! Ik ga, wannneer weer nodig, zeker weer bij dit bedrijf een bestelling plaatsen.
Marie-José02-12-2020
Voor Tandenborstel.com gekozen vanwege de vele positieve reviews. De mijne sluit daar bij aan. Duidelijke webshop, betaling achteraf verliep prima, levering op beloofde datum en tijdstip, netjes verpakt. Tandenborstel werkt prima.
Henrie J.02-12-2020
Bij Tandenborstel.com zijn ze accuraat, denken mee, zoeken uit voor zover het in hun vermogen ligt en proberen het/de bestelde artikel(en) zo snel als mogelijk te verzenden en zij zijn uiterst vriendelijk (als je het zelf ook bent). De website zit goed in elkaar. Bij e-mail contact reageren zij zo snel als mogelijk is. Product(en) wordt/worden goed verpakt afgeleverd.