Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Disney09-02-2021
De prijs was het meest voordeligst en het artikel perfekt en snel geleverd.
Ans09-02-2021
Keurig verzorgd, besteld en volgende dag in al in huis en goed verpakt. Ben zeer tevreden.
Maria09-02-2021
Prima service, de ene dag besteld, de volgende dag ontvangen. Als brievenbuspakket, gelukkig geen grote doos met veel lucht erin die ik weer aan de andere kant van de stad op kan gaan halen. Dat zouden meer bedrijven moeten doen!

Greetje08-02-2021
Snelle levering, prima en leuk verpakt én óók niet onbelangrijk: prima kwaliteit en prijs. Top!
Frana08-02-2021
Altijd snelle en complete levering. Goed en zorgvuldig verpakt in een gezellige doos.
Paul van de Groep08-02-2021
Snelle levering en keurig verpakt. Jammer, dat er geen Nederlandse handleiding bij zit.
Maaike07-02-2021
Fijne site waarop hetgeen je zoekt makkelijk te vinden is. Ze hanteren goede prijzen en de artikelen worden snel geleverd.
l.hoitinga07-02-2021
prima site. Redelijke prijzen en een vlotte levering. Keurig verpakt samen met een "klein" cadeautje. Kom hier zeker weer terug voor de volgende bestelling.
Nettie06-02-2021
Ik kreeg mijn bestelling super snel geleverd heel goed verzorgd.ik ga zeker nog meer bij hun bestellen.
LOTTE06-02-2021
Overzichtelijke website en een goede prijs kwaliteits verhouding. En wat ook prettig is vandaag besteld morgen in huis!
C. Brouwers06-02-2021
Goede webshop, snelle levering, complete levering, relevant cadeautje erbij, brievenbus pakketje, niet overdreven veel verpakkingsmateriaal. Hoeft niet beter, vooral zo blijven.
Gerben06-02-2021
Financieel zeer aantrekkelijk, snel geleverd. Verrast door kleine cadeautjes. Blij met aanschaf voldoet geheel.
joop06-02-2021
Gewoon goede site makkelijk te vinden wat je wil hebben en je krijgt wat je besteld en snel
Marlieke06-02-2021
Snelle levering, kleine tand-kadootjes erbij. Goed verpakt en bovenal goede prijs
Diana05-02-2021
Makkelijke site, goede duidelijke beschrijvingen en verrassend leuke verzenddoos. Ook nog extra kadootjes bij de bestelling. En natuurlijk goede aanbiedingen! Top!
AamE02-02-2021
Snelle levering van mijn tandenborstel en dragers. Overzichtelijke site die ook aangeeft voor welk bedrag je nog moet bestellen voor gratis verzending.
Me@02-02-2021
Overzichtelijk site, prima prijzen, snelle levering, netjes verpakt. Kortom, zeker aan te bevelen!
Mariëtta02-02-2021
Duidelijke site, was de goedkoopste voor het product wat ik wilde hebben. Snelle levering
GV01-02-2021
Duidelijke site, snelle levering goede prijs, kortom een aanrader. Zal het zeker aanbevelen.
S01-02-2021
Top service! Wat een snelle levering. En het assortiment is reuze uitgebreid. Ik ben alvast overtuigd!
F.01-02-2021
Goede prijs kwaliteit. Word snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachtingen.
Fanatieke poetser01-02-2021
Goed assortiment en concurrente prijzen. Hun service is zeegroen, vragen worden snel beantwoord en artikelen worden vlot verstuurd. Ik ben zeer tevreden en bestel zeker opnieuw.
Astrid Kamp01-02-2021
site werkt top; duidelijke omschrijving, veel keus, ruim assortiment; snelle levering; goede prijzen
AlWil01-02-2021
Prima service. Email lag eruit, maar de dame die telefoon opnam, zocht meteen op of de bestelling was doorgekomen (ja dus). De tandenborstels op de beloofde dag afgeleverd.
mart01-02-2021
overzichtelijke site ,en een goede en snelle levering, tevreden over bestelde producten