Tandenborstel.com
9.1
Deze score is gebaseerd op 3362 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima site, zeer snel geleverd en prima verpakt. Zat zelfs nog een klein cadeautje bij. Super hoor!!
Duidelijke site, snelle levering in degelijke verpakking, bij telefonisch contact goede uitleg.
Zoals beloofd, snelle levering via de brievenbus.
Twee dagen na de besteldatum werd het pakketje met de tandenborstels geleverd. Goed product!
Tandenborstel.com zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen, heel betrouwbaar en snel.
Goede website en snel geleverd, zelfs als bij het product staat dat de levering later zou zijn!
Alle soorten riggers beschikbaar, snelle levering en goedkoper dan de lokale drogist
Duidelijk en makkelijk te bestellen
Goede produkten en alles prima verzorgd!
Een geweldige site die ik iedereen zou aanbevelen !!!
Voor 15.00 uur besteld is morgen geleverd gaat niet op, wordt pas 3 dagen later verstuurd en geleverd!
Met vriendelijke lach, Was het voor mij niet ik had 2 set borstel van 4 stuks besteld dus 8 borsteltjes ik kreeg
Er 2x 2 stuks dus 4 borstel te weinig gebeld dame aan de tel was vriendelijk een 10 en ik kreeg een paar dagen later restant de @ die ik had gekregen stond dat ik de niet ontvangen borstels kreeg zonder sorry
Dus in pak dienst van tandeborstel beter lezen een 0
Al eerder bestelling gehad. Ook nu weer vol en netjes geleverd.
Site is overzichtelijk ingedeeld en verzendkosten zijn in alle redelijkheid.
Ben ontzettend enthousiast, ging allemaal zo snel en perfect. Helemaal goed en uitstekend. Ben er zeer over te spreken, wou dat ik het eerder had ontdekt.
Tandenborstel.com is een prima site. Prima kwaliteit/prijsverhouding. Enig minpuntje was dat ik bestelde voor 15:00u. Maar mijn nieuwe borstel werd niet dezelfde dag verstuurd zo als op de site vermeld stond.
Snelle levering, precies wat nodig was.
Verpakking kan nog wel een stuk kleiner, scheelt vervoer van lucht
Groot assortiment, relatief lagere prijzen dan in de winkel. Snelle en vriendelijke service, je wordt goed op de hoogte gehouden. Bestelling snel en compleet in huis. En wat ik ook heel belangrijk vind en niet vaak tegenkom; er is zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt. Zo klein mogelijke doosjes die zeer vakkundig worden ingepakt...daar is over nagedacht! Al jaren klant en altijd tevreden.
Goede beschrijvingen, fijne prijzen, snelle levering en goede communicatie. Kortom, voor herhaling vatbaar.
De prijzen zijn lager dan bij andere sites. De tandenborstels zijn volgens afspraak geleverd. Ik beveel deze winkel aan.
Prima site. Ik was op zoek naar een sonische tandenborstel en ik vond deze vrij voordelig op de site. Snelle bezorging, goede tandenborstel.
duidelijke site, zeer scherpe aanbiedingen, bestelling keurig op tijd geleverd en alles keurig in een doos verpakt. Heb al meerdere keren besteld bij tandenborstel.com. Als je meerdere producten ineen keer besteld, dan hoef je ook geen bezorgkosten te betalen en heb je echt alle prijsvoordeel binnen. Ben zeer tevreden klant.
Keurig op tijd het bestelde product ontvangen via PostNL Ik miste alleen het retour etiket mocht ik het moeten terugsturen.
Goedkoper dan Bol.com en vlotte levering in verpakking die in brievenbus past.
Artikel gezocht en beeld aantrekkelijk geprijsd bij Tandenborstel.com.
Bestellen, betalen en na 2 dagen ontvangen. Wat wil je nog meer?
Onthouden dus!
Goede web side. Snelle en correcte levering . Product zoals omschreven op de web side
duidelijkheid op website over de product informatie en keurige levering .Ook de gekochte artikelen zijn van goede kwaliteit. Goede prijs.
Fijne website. Snel gevonden wat ik zocht. Ben wel benieuwd hoe retourneringen gaan. Want ik heb per abuis verkeerde opzetborstels besteld. Deze heb ik inmiddels geretourneerd. Nieuwe besteld en die heb ik reeds binnen.
Eens zien hoe snel ik iets hoor van de retourzending.
Prima website. Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis. Tevens heel goed telefonisch bereikbaar waar je heel prettig te woord wordt gestaan. Ik raad Tandenborstel van harte aan.