Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

L.J.20-08-2019
Duidelijke en overzichtelijke site. Goede prijzen. Snelle levering. Goed verpakt. Zeer tevreden.
Nicole Slijkhuis van Loo20-08-2019
Betaalbare en kwaliteit producten ..ook snelle verzending. Ik raad deze zeker aan.
Agnes20-08-2019
Duidelijk en overzichtelijke site. Snelle levering en interessante prijzen! Helemaal blij mee 👍

Hilma19-08-2019
Zeer overzichtelijk en eerlijke prijzen. En bezorgd in een mooie doos!! Snelle service, "vandaag besteld, morgen bezorgd" Klopt helemaal!
DDWeerd19-08-2019
Snelle service en netjes verpakt aangeleverd . Fijn dat je achteraf mag betalen dat geeft vertrouwen .
Eric19-08-2019
Product conform verwachtingen. Een snelle en duidelijke aankoopprocedure, snelle verzending. Een goede prijs. Prima winkel!
Marja18-08-2019
Duidelijke website, veel keus en concurrerende prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie
Jan Joost Ooms18-08-2019
Na wat zoeken leek deze webwinkel de goedkoopste. En, wat ik ook belangrijk vind, ze stunten niet met supersnelle levering. Ik wil niet dat mensen ‘s avonds of ‘s nachts met mijn bestelling van tandenborstels of tandenragertjes bezig zijn. Dat kan rustig een dag of wat langer wachten.
Havode18-08-2019
Ruime keuze met duidelijke foto's. De overgang van de fotootjes naar een bestelling is wat abrupt. Bestelling was keurig verpakt en snel ter platse.
Nella18-08-2019
Perfecte levering, goed verpakt en op de aangegeven tijd. Ook nog eens voor de beste prijs
elsa17-08-2019
TandenBorstel krijgt van mij bijna een 10 ! ik heb twee keer hier een bestelling geplaats en alle twee waren met de correcte items de volgende dag gekomen, zorgvuldig ingepakt en voor de laagste prijs! Bovendien ze hebben een uitgebreid assortiment . ik ben zeer tevreden
Sonja17-08-2019
Makkelijk kiezen , je kan de bezorgdatum kiezen en word perfect volgens afspraak bezorgd
Sylvia17-08-2019
Ik ben zeer tevreden over het winkelen online, over de snelle levering. Ze verkopen goede producten en voor een hele goede prijs.
Aafke15-08-2019
De 1e keer dat ik bestel via deze site en ik kreeg netjes een mail van ontvangst bestelling en ook later dat het verzonden was en kreeg het netjes op de genoemde datum en keurig verpakt, het geen wat ik besteld had zat ook in de doos. Ik ben erg tevreden over deze site, ik ga zeker vaker bestellen!!
Th.Melenhorst15-08-2019
Ik heb eigenlijk maar één woord nodig: perfect. Een paar maanden geleden een Sonicare tandenborstel. Nu vier borsteltjes en tandpasta. Levering exact op tijd en zonder mankeren. Producten prima.
Jean15-08-2019
De bestelling werd op een correcte en snel uitgevoerd. Het bestelde beantwoordde echt aan de verwachtingen
Marise14-08-2019
Zeer vlotte service ! Ze leveren wat ze beloven. Het product zelf moeten we nog uitproberen, maar is wat we gevraagd hebben.
Reinald de Zwart14-08-2019
Het product was snel gevonden en snel bezorgd. De artikelen zijn goed van prijs alleen jammer dat je vaak tot een x bedrag dient te bestellen omdat je anders verzendkosten krijgt.
M.D. te R.13-08-2019
Goed geregeld, op tijd aangekomen, keurig verpakt. Product voldoet prima aan de verwachting. Ga zo door Tandenborstel.com
Jean13-08-2019
Uitgebreid assortiment. Van bestellen tot levering snel en correct en dat tegen zeer redelijke prijzen. Een aanbeveler.
anne13-08-2019
Mooie overzichtelijke website. Producten duidelijk omschreven. Snelle levering, keurig verpakt. En je kunt de zending zelf volgen. Ook krijg je bericht wanneer het product verzonden is.
Sjaak van den Heuvel13-08-2019
Niets op aan te merken. Had net zo goed een 10 kunnen geven maar het kan altijd beter..... Bestellen ging vlot, evenals betalen en leveren. En netjes verpakt. Het artikel functioneert ook nog eens naar wens.
Marjan13-08-2019
Door de overzichtelijk site kon ik snel de juiste tandenborstel vinden. De bestelling werd snel afgehandeld, mede doordat je meteen bericht krijgt over de afhandeling van de verzending. De volgende dag werd de bestelling keurig verpakt afgeleverd. Door de scherpe prijzen is het zeker een aanrader om vaker bij deze webshop producten te bestellen.
Annemarie12-08-2019
Geweldig goed advies betreffende een kind douche. Ik ben geholpen met het bestelen en de volgende dag werd het pakje keurig geleverd. Super!
Anneke12-08-2019
Nette afhandeling van bestelling, snelle levering, en super netjes verpakt.