Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Natasja06-09-2019
Nette en snelle levering. Product voldoet volledig aan de verwachting en communicatie over de bestelling is erg netje.
Klaas06-09-2019
de shop is prima goed overzichtelijk en veel assortiment . goede service en op tijd geleverd kortom zeer tevreden.
Wim06-09-2019
Prima levering en op tijd. Het artikel voldoet volledig aan de verwachting.

Luc Deneire06-09-2019
Door toedoen van mijn broer bij jullie terecht gekomen ! En inderdaad zeer tevreden Correcte prijs / kwaliteit Een snelle levering zo dat alles naar wens verlopen is !
Murigia06-09-2019
Alles is perfect snelle levering en handige tips op de doos de verpakking geen bijzonderheden
Roos05-09-2019
Snelle levering en de reactie op mijn vraag was adequaat en nuttig. Prima service en zeer tevreden over de Philips Sonicare
Albert05-09-2019
Dit vond ik een duidelijke site ,goed uitgelegd ik had al een oude elektrische tandenborstel maar deze is een hele verbetering ben er blij mee
Marcel04-09-2019
Aanbevolen door de mondhygiënist voor Tepe ragers. Bestelling volgende dag volledig geleverd, ondanks dat 1 van de typen aangegeven stond als niet op voorraad. Met het niet actueel zijn van de website, kan dit natuuurlijk ook andersom voorkomen. Verbeterpunt!
Joke04-09-2019
Heldere en gebruiksvriendelijke site, snelle levering en goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Niets op aan te merken.
Annie04-09-2019
Goede overzichtelijke site, super snelle levering! Artikel goed verpakt met duidelijke gebruiksaanwijzing. Toppie
Rob01-09-2019
Snelle en complete levering, opnieuw een positieve ervaring met Tandenborstel.com
Ilse31-08-2019
Duidelijke site, via de bekende winkels was niet alles voorradig, bij tandenborstel.com wel en nog goedkoper ook! Snel en correct, ga zeker de volgende x weer bestellen!
Betty30-08-2019
Duidelijke website, ik was verbaast over de zeer snelle levering en voor de fijne electrische tandenborstelset van Oral B, ook nog eens een lagere prijs dan bij Kruidvat, terwijl die daar in de aanbieding was. Top!
Dhr SEW Oosterhuis30-08-2019
Prima, duidelijke website. Snel, daadkrachtig en keurig mailcontact na verandering in bestelling! Zo hoort het.
Anna30-08-2019
Prima geregeld, alles volgens afspraak. Alleen kreeg ik eerst bericht dat het pakje door de brievenbus kon wat later niet het geval bleek te zijn. Gelukkig waren de buren thuis.
Leon27-08-2019
Snelle en foutloze levering van de artikelen. Lage prijs om in aanmerking te komen voor gratis levering.
Theo27-08-2019
De levering van het product geschiedde snel en correct alsmede voor een goede prijs.
Marike25-08-2019
Doen wat ze beloven. Snelle levering. Gebruiksvriendelijke site. Goed geprijsd.
Hans.N24-08-2019
duidelijke site.gekozen om de prijs van product. snelle levering. netjes verpakt. geleverd wad gevraagd werd.
Marianne24-08-2019
Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Zeer duidelijk alles omschreven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel afgeleverd en zonder verzendkosten.
Geert, Ninove23-08-2019
Gebruiksvriendelijke webshop met veel filters, vlotte afhandeling en snelle levering!
Wim Burki22-08-2019
Prima aanbieding voor a merk product en snelle levering, gewoon prima! Zeker een aanbeveling dit bedrijf.
ans21-08-2019
Producten besteld bevestigd en snelle levering en goed verpakt dus goede service. Niets op aan te merken.
Floris21-08-2019
Snelle levering , een mail gekregen dat het artikel niet op voorraad was en of er een (duurder) alternatief verzonden mocht worden Super Service!
Rory G.20-08-2019
Leuke hippe communicatie en snelle levering. Heb ook het idee dat het hier over originele Oral B borsteltjes gaat. Vaak kom je bij sites toch al gauw in aanraking met namaak-rommel. Hier dus niet (althans, dat denk ik :-))