Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Roos25-09-2019
Een duidelijke website! Ruim assortiment tegen een redelijke prijs en een snelle levering. Het plaatsen van de bestelling ging niet goed, na een telefoontje met de klantenservice was het probleem in no time opgelost.
Marie-Louise25-09-2019
Duidelijke, klantvriendelijke webshop. Geen account aanmaken is mogelijk dus je hoeft geen wachtwoord te gebruiken/vergeten. Je kunt ook "ouderwets" betalen met een bankoverschrijving. Over de levering, die snel is, word je goed geïnformeerd. De verpakking is heel goed.
Twan24-09-2019
Alles geleverd volgens bestelling en daarbij veel sneller dan aangegeven op site. 1 Artikel wat een levertijd had van 14+ dagen was er al bij binnen 4 werkdagen. Blij met zo'n snelle levering

Richard23-09-2019
Overzichtelijke website, keurig verpakt, komen afspraken na, kortom, heel erg tevreden!!
Christine23-09-2019
Uitstekende shop: absoluut niet duur, snelle levering (in leuke doos!) en klantvriendelijk. Doen!!!
Sonjadm23-09-2019
Tandenborstel.com heeft een overzichtelijke website waar je snel al de nodige info vindt. Uitstekende service! De klantendienst is goed bereikbaar en reageert snel. Prima levering , niets op aan te merken. Ik beveel tandenborstel.com aan !
Sandra23-09-2019
Snelle levering. Geen verzendkosten vanaf bepaald bedrag. Goede aanbieding. Ik kende dit bedrijf nog niet maar het was allemaal uitstekend geregeld. Makkelijke site.
Andrea22-09-2019
Duidelijke website, goede prijs én snelle levering, geheel volgens afspraak!
Marijke22-09-2019
Snelle beantwoording van per mail gestelde vraag. Levering conform afspraken; dus helemaal goed.
Ellen22-09-2019
Levering was snel en accuraat. Scherp geprijsd. Ik ga zeker vaker gebruik maken van tandenborstel.com.
Richard Schuurmans21-09-2019
Duikdelijke site met goede uitleg van de producten, de levering gaat snel met keuze voor thuis of op locatie te laten bezorgen
Rob Lageveen19-09-2019
Goedkoper kon ik het niet vinden, en voor € 35 gratis snelle levering. Zeer tevreden dus.
Patty uit Uden18-09-2019
Geweldige service van tandenborstel.com! 3 dagen voordat de garantietermijn van 2 jaar verviel op mijn Oral B Cross Action Pro 2 2500, begon deze te haperen en vertoonde kuren voor wat betreft opladen van accu. Opgebeld naar tandenborstel.com en per mail instructies gekregen wat te doen. De tandenborstel gratis verstuurd en 2 weken later ontving ik een compleet nieuwe borstel Oral B pro 4 4000. Helemaal gratis!!! Mijn cijfer is een 9 en niet 10 omdat ik eerst een zwarte borstel had en die mooier vond.Ik heb nu een een witte teruggekregen maar zelfs daarover kon ik nog contact opnemen om eventueel te ruilen. Dat heb ik achterwege gelaten. Echt een geweldige service!
Dick Krukkert18-09-2019
prima ze weren netjes verpakt en ze zijn snel geleverd ze doen wat ze beloven
Ed17-09-2019
De website is duidelijk, en de tandenborstels zijn goed omschreven. een klein min puntje: De bijgeleverde handleiding was allesbehalve in het Nederlands. De levering was 1 dag, en de prijzen zijn ook in orde.
Eddy17-09-2019
Het was gemakkelijk om te bestellen. De bestelling is perfect aangekomen. Ook de prijs was perfect. Heel erg blij met me bestelling.
Birgit16-09-2019
Ik ben ronduit tevreden zowel met het bestelde product als ook met de keurige en snelle levering.
Patrick H15-09-2019
Levering binnen 24u, kwalitatieve merk(top)producten, gamma met grote diversiteit, competitieve prijzen, overzichtelijke webshop en vooral een uitstekende en spoedige dienstverlening. Als gevolg v/e defect (garantie periode) werd na Franco retourverzending en vaststelling door de hersteldienst van "tandenborstel.com" mijn defect toestel omgeruild en binnen de 2 werkdagen door een nieuw toestel vervangen.
Koos15-09-2019
Tandenborstel helpt doelmatig dat voor elkaar te krijgen wat je wilt dat er gebeurt. Snel retour en geld terug, snel besteld en geleverd.
Khalid13-09-2019
Voordat ik de oral b genius 9000 duo besteld had, goed telefonisch geholpen aan info. Super snelle levering. Ik had om 17uur de tandenborstels besteld en de volgende dag om 19uur waren ze al bezorgd aan huis. Super goed product!
Rinus12-09-2019
Snelle levering, ze doen wat ze beloven en na een vraag over de smarte guide die niet werkte kreeg ik een mail met de te volgen stappen toen dit ook niet lukte telefonische hulp perfect een uitstekende service
Ron Tuijnman11-09-2019
Doen wat je er van mag verwachten: leveren snel en goed voor een aangename prijs.
Fred S11-09-2019
Ik was in het bezit van de Pro 2000, maar deze Pro 2900 is echt wel een verschil. Ik bn zuinig op mijn gebit en deze verdient dan ook de beste betaalbare borstel Nu 2 stuks voor iets meer dan de prijs van 1. Ik ben er zó gelukkig mee !! Ja, ik kan iedereen deze borstel, maar zeker ook deze winkel aanbevelen.
Ulus11-09-2019
3.0
3.0
Het is heel snel bestellen site reageerdt goed Maar als het om de product gaat ben ik niet te vreden heb een andere borstel gekregen met andere wattage heb gekozen voor 8500 tot 9000 Kreeg ik een borstel met 7500/8000 Voor zo'n dure borstel zo fout ben ik niet te vreden Volgende keer hoop ik dat de juiste product binnen komt
Rita07-09-2019
Levering sneller dan snel! Grote keuze aan goede producten aan de beste prijzen. Het was mijn 2de bestelling en opnieuw zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar!