Sneltoner - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 153 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Sneltoner.

Sneltoner stelt zich voor

Sneltoner.nl is op weg om de beste online winkel van Nederland te worden voor toner- en inktcartridges. Waarom Sneltoner? 1. Online cartridge bestellingen worden gratis bezorgd via Post NL Pakketpost (vanaf 25,-) 2. Sneltoner heeft combipacks: de kortingsbundels. Handig en goedkoper 3. Het eigen huismerk Q-Nomic: de compatible voordelige cartridges 4. Voor 23.00 uur besteld? Volgende werkdag in huis. 5. Sneltoner richt zich op 100% klanttevredenheid Kortom: snel goedkope cartridges Sneltoner is winnaar van de THUISWINKEL AWARD PUBLIEKSPRIJS 2014, 2015, 2016 én 2017 in de categorie computer hard/software xs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 75 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Dirne 21-01-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijke cartridgeleverancier!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer cartridges gekocht en weer uiterst tevreden!!
Er zat zelfs een presentje bij de bestelling,helemaal top!!
Sneltoner doet er alles aan om tevreden klanten te hebben en te houden.
Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 16-01-2018 Via de website gekocht

inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwam Sneltoner tegen op internet en verre weg de goedkoopste voor de epson xp 245, de xl cartridges dus gauw besteld

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Klijn Uitvaartzorg 19-12-2017 Via de website gekocht

goed advies prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na mijn bestelling ben ik gebeld dat er ook een even goede maar goedkopere variant is. Een toner paste niet deze kon ik zo omruilen. prima advies en nog beter service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 12-12-2017 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

6,0
Binnen 2 uren na bestelling werd ik gebeld of ik niet hun eigen merk cartridges wilde proberen in plaats van de door mij bestelde canon cartridges. Koste mij 3 duidelijke overtuigingen dat ik geen eigen merk wilde maar de originele. Prijs is volgens mij goed, service is goed, alleen jammer van hun bel"service".

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joh.Kuiper 11-12-2017 Via de website gekocht

Correct en snel geleverd , super !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden ook bestellingen gedaan bij Sneltoner en nu op zondagavond twee toners besteld . Kom ik op maandigmiddag thuis zijn de toners al afgeleverd . Kijk dat is doen wat ze beloven .Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 05-12-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Algemene score

9,0
Ik had een probleem met een toner voor Canon. Door Sneltoner een snelle en klantgerichte oplossing aangeboden. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Mulderij Torgensen 05-12-2017 Via de website gekocht

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is duidelijk en alles wat je in vullen voor de bestelling zijn erg duidelijk en zou een ander iemand aan bevelen dat heb ik ook gedaan en die zeiden het zelfde
met vriendelijke groet M.Muldertij Torgensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 02-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Ben al jaren lang een zeer tevreden klant van Sneltoner. Vandaag bestelt, morgen in huis. De eigenmerk cartridges zijn gewoon goed en goedkoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan van Voskuilen 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel in service met een goed product.
Vanmiddag half zes kom ik erachter dat mijn inktpatroon leeg.
Gegarandeerd morgen netjes is huis.
Dus een heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-11-2017 Via de website gekocht

Echt goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Huismerk inkt werkte niet goed bij mijn printer. Met bijbetaling kon merk inkt geleverd worden en de oude kosteloos teruggestuurd worden. Vind ik prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 22-11-2017 Via de website gekocht

Onduidelijke communicatie

Algemene score

4,0
Toner snel ontvangen. Nog niet getest omdat de huidige toner nog niet volledig op is.

De toner blijkt afkomstig uit een duo-pak - wat kan worden opgemaakt uit de typenummers - en is door Sneltoner.nl los verkocht en verzonden in een zogenaamde milieuverpakking. Op de productpagina wordt de toner echter met originele doos getoond. Er wordt bij de aankoop ook niet gesproken over een milieuverpakking; misleidend dus.

De toner is (voor zover ik kan zien) wel origineel. Door de onduidelijke communicatie over de staat/verpakking van het product - en de lakse reactie van de klantenservice per e-mail - is Sneltoner.nl voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

jo 20-11-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het was er meteen na het weekend al (in het weekend besteld) en de inktcartridge geeft mooie afdrukken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.L Tazelaar 15-11-2017 Via de website gekocht

goede en snelle , en netjes de volgende dag afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een nette en snelle levering en gemakkelijk aanschaffen van sneltoner producten en veel keus uit verschillende producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.M. Peltenburg 10-11-2017 Via de website gekocht

De naam zegt al genoeg.! Sneller kan niet.! Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt goed voorgelicht. Ook telefonisch zeer goed adviserende medewerker/ster. Je kan de gehele dag het bedrijf oproepen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service dag na bestelling inkt bezorgd.
Eigen merk inkt van uitstekende kwaliteit en stuk goedkoper zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 04-11-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had klacht (per e-mail)over kwaliteit geleverde cartridge . Op verzoek van Sneltoner ,cartridge opgestuurd ter beoordeling. Per omgaande is er een nieuwe geleverd voor €0,00.Geweldige service !!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

migr 31-10-2017 Via de website gekocht

Advies om je wachtwoord en te printen en op te hangen?!?!?!

Algemene score

1,0
Vandaag eerste bestelling gedaan en kreeg tot mijn verbazing een mail met het advies om gebruikersnaam en wachtwoord uit te printen en op de printers te plakken! En dat in deze tijd waarin ICT beveiliging centraal moet staan! Reactie vanuit de klantenservice kwam niet verder dan 'u hoeft het niet te doen, beslissing is aan u. Het betreft een automatisch mail, dan kunnen we niet uitzetten.'. Helaas wilde niemand met een inhoudelijke reactie geven en/of dit doorzetten naar een leidinggevende...

Was ook meteen mijn laatste bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

ger 26-10-2017 Via de website gekocht

sneltoner belt me voor voordeliger aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon goed spontaan bellen met een een goede tip.geweldig
ga zo door heel goede service eerste keer dat ik dit meemaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-10-2017 Via de website gekocht

Geen verantwoording nemen

Algemene score

2,0
De HP toner cartridge werd snel geleverd. Bij herhaald verzoek om de lege cartridge te retourneren voor hergebruik geeft Sneltoner niet thuis. Ik krijg ook niet de indruk dat zij hier serieus werk van willen maken. Kijk eens wat je weggooit voor een beetje inkt gebruik. Sneltoner neemt in deze geen enkele verantwoording voor een schonere en duurzame wereld. Laten wij consumenten niet alleen op kwaliteit en prijs beoordelen , maar ook op duurzaamheid.

Reageer

PW 25-10-2017 Via de website gekocht

Prima site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige site waar je snel je eerder bestelde producten ziet en makkelijk opnieuw bestelt. Goedkoop. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha sturm 24-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede prijs en geen verzendkosten. Correcte en supersnelle levering.Zal in de toekomst zeker nog bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 30-09-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al jaren bij sneltoner nooit geen problemen. De site is gemakkelijk. Volgende dag bestelling in huis geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamamia 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, volgende dag al in huis! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruim assortiment. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 27-09-2017 Via de website gekocht

Fijn geholpen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze printer ging kapot maar we hadden nog toners voor deze printer op voorraad. Deze paste echter niet in de nieuwe printer.
Na overleg via de chat konden we de toners voor de oude printer omruilen voor die van de nieuwe. Zowel het terug sturenvan de oude en opsturen van de nieuwe toners werd kosteloos door Sneltoner geregeld.
Bedankt, Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey3110 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 19-9 heb ik voor de 2e keer cartridges besteld (nu zowel zwart als kleur) de volgende dag netjes geleverd! (leuk presentje =markeerstift erbij) Ik heb gekozen voor het huismerk Q-NOMIC dit omdat het zeer voordelig is t.o.v. de originele. Mijn 1e bestelling was een test dit om te kijken of mijn printer de cartridge zou herkennen dit was gelukkig ook het geval en is me goed bevallen, indien het niet zo zou wezen dan had Sneltoner.nl dit ook netjes opgelost zoals telefonisch is besproken. De reden dat ik mijn cartridges bij Sneltoner.nl heb besteld is dat zei toch goedkoper zijn en dat het huismerk product gezien word door mijn apparaat t.o.v. de andere inkt leveranciers. Mijn volgende aankoop zou zeker weer bij Sneltoner.nl zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janus 19-09-2017 Via de website gekocht

Bestel een originele HP cartridge, krijg een oude geleverd

Algemene score

1,0
Had originele HP cartridge (60 euro) besteld. Wordt gebeld door Sneltoner.nl: we hebben 'm op voorraad bij de leverancier maar de doos is beschadigd, is dat een probleem? Nee uiteraard, geen probleem zolang ie maar werkt. Uiteindelijk krijg ik een HP cartridge die niet in de originele doos en verpakking zit. Na 2 dagen, dus niet voor 23:00 besteld = volgende dag in huis. Tevens werkt ie niet. Gemaild dat ie het niet doet. Inmiddels ergens andere een nieuwe gekocht (in originele doos en verpakking) en die doet het meteen. Van Sneltoner.nl moest ik allemaal testjes gaan doen etc. Uiteindelijk mocht ik 'm retour sturen en heb ik er een in de originele verpakking gekregen en die werkt warempel direct. Koop er nooit meer iets, verkopen gewoon cartridges die over de datum zijn en dat kan je niet zien als ze uit de verpakking zijn getrokken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Henny 13-09-2017 Via de website gekocht

super bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super service en snelle bezorging,bellen zelfs om advies te geven over de cartridges die ik besteld had...super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 12-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd het originele merk gebruikt. Nu dacht ik voor voordeel te gaan en huismerk aan te schaffen.
De kleuren cartridge werd geaccepteerd, maar de zwarte niet. Na een mailtje kreeg ik een nieuwe huismerk cartridge toegestuurd zonder kosten, met het verzoek de defecte terug te sturen. De nieuwe blijkt nu wel te werken.
Dank voor de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

matthijs m 11-09-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed (ongevraagd) advies ontving ik telefonisch op mijn online bestelling: voor 6 euro meer had ik 3x zoveel inkt met het huismerk. Ik hoefde na de verbeterde zending niets bij te betalen, maar kreeg het prijsverschil als extra korting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r weijmer 08-09-2017 Via de website gekocht

prima,toko.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte bezorging,prima kwaliteit huismerk cartridge's,overzichtelijke site met goede keuze en vergelijkings mogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Gielis 08-09-2017 Via de website gekocht

Bijzonder snelle hulp en advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde graag hulp en die kreeg ik heel vriendelijk. Kon zonder zelf op te zoeken mijn bestelling maken. Leveringen zijn altijd de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijers 26-08-2017 Via de website gekocht

super snel bezorgd en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is overzichtelijk en er is duidelijk te vinden wat je zoekt.
de keuze is groot genoeg en de prijzen zijn betaalbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik maak al ruim 1,5 jaar gebruik van Sneltoner. Prima service, via website bestellen en betalen, volgende dag levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Makkelijk account aan te maken. Voordelige prijzen. Mijn eerste bestelling verliep vanzelf, was enkele dagen later geleverd. Prima webwinkel !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-08-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service heeft Sneltoner.

Algemene score

10,0
1 dag was mijn garantie afgelopen, met HP toner, nog niet gebruikt in deze twee jaar, helaas slechts 4 A4 kunnen printen. Aan klantenservice uitgelegd, geen probleem er werd gelijk een nieuwe HP 21 opgestuurd. Zonder enige kosten. Dit is een zeer goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kappol 02-08-2017 Via de website gekocht

UITSTEKEND !

Algemene score

10,0
Kocht hier meermaals en ben tot op heden zeer tevreden.
Snelle levering, goede informatie, voordelige prijzen, geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien van der Meer 01-08-2017 Via de website gekocht

Sneltoner, ...................fijne zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd: Goed-snel en goedkoop. Ik koop al jaren met volle tevredenheid bij Sneltoner. Ook hebben zij altijd wel 'iets extra's' als je besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-06-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen op internet en zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als senior 77 jaar vind ik het bestellen op internet bijzonder snel kunnen. Daarnaast is de snelle le vering heel prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 16-06-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren klant en zeer tevreden goedkoop en goede service.
Ik raad het iedereen aan om sneltonen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleurrijk 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk vinden wat je nodig hebt, afrekenen gaat makkelijk, geen verplichting om een account aan te maken, netjes email bevestiging van de bestelling, en voortgang van de levering, op zondag besteld en op dinsdag in huis.
En de cartridge normaal geprijsd en normale verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. R. 03-06-2017 Via de website gekocht

Prima service! Kapotte cartridge kosteloos vervangen

Algemene score

9,0
De printer werkte niet meer. De kleuren cartridge was de veroorzaker.
Na een paar keer heen en weer gemaild te hebben hoe te handelen met de cartridge is deze opgestuurd en onderzocht. Daarna vrij vlot een nieuwe toegestuurd gekregen in de printer gestopt en die doet het weer als vanouds. Dus prima service van sneltoner!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Bosma 30-05-2017 Via de website gekocht

vakkundig advies en geweldige dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een probleem met een cartridge van eigen (sneltoner) merk. In telefonisch contact kreeg ik een vakkundig advies m.b.t. reinigen. Het werkte echter niet dus er was iets niet goed met de cartridge. Zonder problemen en zonder kosten kreeg ik de dag erna een nieuwe. De oude kon ik kosteloos retourneren. Uitstekende service van sneltoner waar ik al jaren tot volle tevredenheid mijn cartridges bestel. Complimenten voor de winkel en het personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.E.van Katwijk 25-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Q-Nomic geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als er iets niet goed is krijg je een nieuwe ik kan alleen maar zeggen koop gerust het gaat perfect binnen 24 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP Toner 18-05-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mijn bestelling was heel snel zonder problemen geleverd. Echter na 2 weken ging de toner kapot. heb gemaild met de klantenservice zij hebben binnen 1 geantwoord en mij een nieuwe toner gestuurd! Echter top gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 08-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier maak ik al jaren gebruik van , perfecte levering en service. Hoef niet lang te zoeken alles precies zoals gewenst, levering en betaling correct . Ook bij problemen goede en snelle afhandeling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Kemper 03-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service, tijdig reclamemail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbiedingen. Ze weten precies wat ik nodig heb. De belofte van uiterlijk volgende dag wordt nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Wittebrood van Gijn 02-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant van Sneltoner

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang zijn we zeer tevreden klant bij Sneltoner. Ruime keuze. Zeer voordelig en goed huismerk. Zeer snelle levering. Leuke aanbiedingen en kortingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

venbergen 29-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service en omruiling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service bij cartridges,goedkope producten en snelle levering bij problemen.
Kortom een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.M. 24-04-2017 Via de website gekocht

Service, een drama

Algemene score

1,0
Goedkoop maar na een jaar bewaren is het product leeg, m.a.w. indrogen.
De shop wil daar niet aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

RJ Grunfeld 19-04-2017 Via de website gekocht

Snel en helder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop, heldere site, snelle afhandeling en wordt goed op de hoogte gehouden middels mail. Product lijkt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews