Smits Arnhem

9.5

Deze score is gebaseerd op 630 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Smits Arnhem zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Marting16-12-2020
Prettig zaken doen. Correct in de afwikkeling en snel tot zaken komend. Bestelling, spelers, nog dezelfde dag verzonden. En twee dagen later in huis.
Ed15-12-2020
Afgelopen zaterdag bij deze winkel een lg oled 65gx6la gekocht en opgehaald alhoewel de tv nog in de doos staat be ik super professioneel geholpen .De winkel ziet er zeer goed uit en de mensen zijn aardig en hulpvaardig.Dit toestel was overal uitverkocht iedereen kon hem nog leveren maar niet meer in de cashback actie omdat hij niet op voorraad was bij Smits in Arnhem was het zo geregeld 10 december via internet besteld en gelijk reactie ontvangen dat de tv op voorraad was en er ook nog een cashback actie op zat van 200 € .12 december opgehaald in Arnhem alles klopte.Deze firma is zeker de moeite waard om zaken mee te doen.Ben super tevreden met hun handelswijze , zeker een aanrader.
Maurice13-12-2020
Nieuwe LG OLED TV gekocht met black Friday. Zowel telefonisch als via mail zeer goed bereikbaar en heldere communicatie. Had een dode pixel, netjes en adequaat opgelost. Daarnaast gewoon de goedkoopste, dat gaat niet vaak samen met goede service 😊

Wander Postma12-12-2020
Via marktplaats een bod uitgebracht op een 2e kans product. Item was reeds verkocht, maar kreeg een erg goede korting aangeboden als ik het product alsnog nieuw bij hen zou kopen. Erg goede service en klantgericht! Netjes op de hoogte gehouden van de status van m’n bestelling en eerder geleverd dan verwacht.
Jeroen10-12-2020
Goede service en het juiste advies gekregen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe subwoofer. Ook scherpe prijs incl de aangeboden accessoires. Ik kom hier zeker terug in de toekomst.
Sander Loderus09-12-2020
Professionele medewerkers die je gevraagd en ongevraagd advies geven. Experts in optima forma. Snelle leveringen in verzenden en de afhandeling van retourzendingen. Zeer goede kwaliteit/prijs verhoudingen. Zonder twijfel in mijn favorieten webshoplinks.
John Luppens07-12-2020
Fijne en deskundige mensen op audiovisueel gebied. Goed advies en dat voor een scherpe prijs.
Justin06-12-2020
Netjes geprijsd, Verstand van zaken. Vlot en vriendelijk. Deal snel gesloten.
kat06-12-2020
heel vriendelijk en reageert snel. de spullen waren goed verpakt en mooi op tijd.
AD03-12-2020
Maandag een Audio Receiver besteld via Smits webshop en binnen 48 uur thuisbezorgd. Geweldige prijs, service en communicatie. Sterk aanbevolen.
Brian01-12-2020
TOP zaak ! Goede uitleg , scherpe prijzen en zeer hoge klantenservice. Gisteren een nieuwe tv via de site besteld en erbij aan gegeven dat ik hem snel mogelijk nodig had, kreeg ik binnen 10 minuten een telefoontje dat hij onderweg was en binnen 2 uur stond hij bij mij in de woonkamer te draaien. Kijk dat is service en klantenbinding !
Marcel G30-11-2020
De gemotiveerde medewerkers hebben veel verstand van de details van hun aanbod en weten deze met de specifieke vraag van de klant te combineren. Ik heb dan ook een goed en duidelijk advies gehad voor een concurrerende prijs. Top !!
Kenneth D.29-11-2020
Prettig contact gehad via marktplaats, gelijk een scherpe prijs ontvangen voor een set speakers. Daarnaast ook eerlijke feedback dat mijn reeds aanwezige receiver en speakerkabels nog prima waren om deze speakers aan te sturen (waar ze bij andere winkels zeer fanatiek en onnodig aan het upsellen waren). Gezien de prettige ervaring de winkel ook aanbevolen bij een collega die op het punt stond iets te kopen, en die kreeg ook direct een scherpe prijs aangeboden en heeft bestelling geplaatst. Dus tot nu toe zeer tevreden, soeakers komen volgende week binnen maar heb er jet volste vertrouwen in!
Julia Hoekstra27-11-2020
Bijzonder fijne service dienst. Helaas werkte mijn gekochte artikel niet vlekkeloos. Er werd meegedacht naar een oplossing. Het mocht kosteloos gemaakt worden of het artikel mocht terug. Ik koos voor het laatste. Retour verzending werd perfect geregeld. Ik had een verloopstekker perongeluk laten zitten na het terug sturen. Die kreeg ik een aantal dagen later per post retour gestuurd. Zeer attent!
Harry Winters27-11-2020
Ik zocht nieuwe speakers en ging voor de Dali Oberon 5. Die vond ik overal eigenlijk te duur en bij Smits boden ze het overjarige model aan tegen een veel lagere prijs. Dat leek mij ook wel wat, echter was ik net te laat en bleken ze te zijn uitverkocht. “We kunnen u wel het nieuwe model aanbieden?”, met 25% korting! Zo goedkoop vond ik ze nergens. Ik woon niet in de buurt, maar binnen drie werkdagen werden ze keurig bij mij thuis afgeleverd, Top klasse!
Thijs26-11-2020
Kennis van zaken, goede service, vriendelijk personeel en scherpe prijs. Voldoet aan al mijn verwachtingen.
Martin25-11-2020
Een leuk gesprek gehad via Marktplaats, en ze hebben mij een mooi aanbod gedaan van een NAD receiver. Maar liefst 20% korting incl bezorging!!! Heb ze later ook telefonish gesproken, en dat gesprek verliep ook plezierig. Dus tot nu toe alleen maar positief over dit bedrijf!
JGvH24-11-2020
Altijd een goede prijs, perfecte service, inruil mogelijkheden, vriendelijke behulpzame medewerkers
Arjan23-11-2020
Goed contact met Smits medewerkers online. Duidelijk en snelle reactie op vragen mbt de producten. Prettig dat er gevraagd werd of ik een tijd kon aangeven voor het ophalen van mijn aankoop zodat zij er rekening mee konden houden ivm de maatregelen rondom Corona. In de winkel een stond alles klaar op aangegeven tijdstip en was het snel geregeld. Prima service..
Friso23-11-2020
Smits Arnhem heeft mij zeer goed geholpen met de aanschaf van Dali speakers. Het model dat ik had uitgezocht bleek niet voorradig, waarna ik een zeer scherpe aanbieding kreeg voor een alternatief. Snel geleverd en de speakers zijn fantastisch!
Mike21-11-2020
Vriendelijk en snel contact gehad via de mail. Artikel hadden ze niet meer en kwamen met een alternatief. In de winkel zelf waren er drie verkopers binnen (zichtbaar) toch duurde het vrij lang voordat ik geholpen werd. Twee zaten er achter een tafel achter de pc en die won van mij. Uiteindelijk geholpen door een medewerker die duidelijk nog niet heel lang in dienst was. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam. Verder prima geholpen en over het product zeer tevreden.
Rutger20-11-2020
Met afstand de beste prijs die ik kon vinden, nette aflevering op afspraak en goede service.
HWF19-11-2020
Prima prijzen, duidelijke en snelle communicatie. Correcte levering. Een winkel zoals je het eigenlijk wilt.
Roel lenaers18-11-2020
Plezierige winkel met top service. Breed aanbod van goede merken. Tegenwoordig hebben meerdere winkels hetzelfde aanbod maar maak je verschil op service. Dat doet Smits. Helpen je bij de juiste keuze, goed bereikbaar voor vragen en snelle verzending. Aanbevolen dus!
Jeroen15-11-2020
Ik heb bij Smits een nieuwe 65” Sony TV gekocht voor een zeer scherpe prijs. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en goed geholpen. Vooraf de maten van de doos doorgekregen, en toen bleek dat deze niet in mijn auto paste afgesproken dat de TV verzonden zou worden met hun eigen koerier. Binnen 2 dagen in huis, perfect afgeleverd. Er zat ook nog een cash back op de tv, en ook dat verliep vlekkeloos. Al met al een dikke aanrader!