Sanitairwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,8 Lees 111 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Sanitairwinkel.nl.

Sanitairwinkel.nl stelt zich voor

Sanitairwinkel is marktleider op het gebied van sanitair online. Sanitairwinkel heeft het grootste online assortiment voor de badkamer en de toilet, met een aanbod van ruim 110.000 producten. Zo vindt u bij ons alle kwaliteitsmerken, zoals Villeroy & Boch, Plieger, Geberit, Grohe en nog veel meer. Naast de webshop kunnen klanten van Sanitairwinkel terecht in showrooms in Nederland en België.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snarf 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sanitairwinkel.nl is een prima shop! Uitstekende service, snelle verzending en vriendelijke medewerkers. Ik had een artikel besteld die bij aankomst was beschadigd (kan altijd gebeuren). Foto's van gemaakt en het is (zonder gezeur) supersnel opgelost. ZO HOORT HET! Erg tevreden. Een voorbeeld voor alle webshops. Ga zo door!

Reageer

willem van rijn 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sanitairwinkel is zo beetje de enige winkel die een toiletpot met middenopening in haar assortiment heeft. Bij geen enkele andere winkel was dit te krijgen. Na telefonisch contact kon ik hem binnen twee dagen ophalen. Daarmee was ik enorm geholpen en het heeft me heel veel extra werk bespaard. Klasse.

Reageer

leo klinkers 05-11-2019

Algemene score

10,0
superwinkel erg behulpzaam, snelle levering kundige mensen.
bestelling dag later al in huis

Reageer

Sander 31-10-2019

Algemene score

1,0
Een douchedeur gekocht, twee dagen na betaling kreeg ik een mailtje dat de levering ruim vier maanden uitgesteld is. Toen ik belde om dan mijn bestelling te annuleren kreeg ik te horen dat de servicemedewerker mij daarbij niet kon helpen en ik dan een e-mail moest sturen, maar daar op krijg ik geen reactie. Nu maar afwachten of ik mijn geld nog terug krijg

Reageer

W.Kalfsvel 22-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijke mensen , luisteren goed naar je wensen en herhalen wat je wilt en voeren het goed uit

Reageer

rene Staalduinen 18-10-2019

Algemene score

1,0
Slechte ervaring !! S’morgens bellen om een kraan te reserveren, wat op de site staat dat dit mogelijk is voor 1 dag, alle gegevens uitgewisseld code gekregen. Dan een uur in de auto en daar aankomen en dan doodleuk zeggen hij is al verkocht. Dit was filiaal Rosmalen leuk 2 uur in de auto voor niks!!
Officiële reactie van Sanitairwinkel 21-10-2019

Beste Rene,

Vervelend hoe dit gelopen is. Inmiddels is er contact met u opgenomen en wordt er naar een passende oplossing gezocht!

Met vriendelijke groet,
Renée - Sanitairwinkel

Rene staalduinen 22-10-2019

Na mijn review heeft de klanten service dit goed opgelost ben helemaal gelukkig hoe ze dit hebben opgelost 10 sterren waard

Reageer

Aeilko Suurbier 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uw medewerkers zijn service gericht . Na een foto gestuurd te hebben wisten ze direct welk product ik zoch . Binnen 1 week had ik het in huis . Top .

Reageer

Govy 05-10-2019

Algemene score

1,0
Ik heb hier privé een toilet gekocht deze heb ik ook gekregen toen ik hem de volgende dag uitpakte en ophing kwam ik er achter dat er een heel kleine scheur inzat. Ik heb toen meteen met hun gebeld en gevraagd voor te retourneren ivm barst de medewerkster zei dat moet schriftelijk ik stuur u meteen een retour bon op! Alleen s’ avonds thuis gekomen en in de mail gekeken kwam ik erachter dat niks was op gestuurd. De andere dag weer opgebeld en sorry sorry ze zouden meteen opsturen s’avonds was hij inderdaad opgestuurd dus alles opgestuurd. Krijg ik dagen later bericht dat ik te laat gereageerd heb En dat ik niks vergoed kan krijgen daarna nog gebeld maar dan wordt je niet serieus genomen en met antwoord dat is het beleid daar kunnen wij niks aan doen

Reageer

AvS 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende ervaring! Op dinsdagavond een outlet douchegoot besteld. Niet in originele verpakking, maar wel compleet en onbeschadigd. Op woensdagavond al bezorgd, maar toen bleek alleen het rooster maar in de doos te zitten. Chat online met medewerker. Deze verzocht om 'service formulier' maar in te vullen. Eerlijk gezegd had ik toe wel mijn twijfels of het wel goed zou komen. De volgende ochtend kreeg ik een mailtje dat ik de verkeerd geleverde goot kon terugsturen naar gratis antwoord nummer. Op mijn vraag of het betaalde bedrag werd teruggestort kreeg ik snel een duidelijk antwoord: Nee hoor, morgen ontvangt u een nieuwe! Op vrijdag ochtend stond de bezorger al aan de deur met een volledig nieuwe. Geweldige service! Ja ik kan sanitairwinkel dus bij iedereen aanbevelen!

Reageer

EM 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch geholpen waardoor levering toch eerder kon dan op de website werd aangegeven! Chapeau!

Reageer

reinders renovatie 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne winkel, ik doe hier voor mijn bedrijf inkopen en heb altijd goed contact.

Reageer

Wilam Bees 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een "fabrieks fout" aan een wastafelkraan .
Namelijk de messing bus waar je de kraan mee vastzet bezat geen binnendraad.
In overleg heb ik hem met een moer vast gezet.
Als ongemak stuurde nen ons een attentie.
Verder is men zeer behulpzaam bij technische vragen, zoeel per mail als telefonisch.
En is de levering snel en correct

Reageer

Wolf 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
L.S., zeer terzake kundige en efficiënte afhandeling van mijn bestelling en zelfs binnen de verwachte levertijd in de showroom aanwezig.

Reageer

Ton 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering perfect maar ook na lange tijd helpen ze je alsof je het gisteren pas gekocht hebt.
Dan ook een perfecte service, goed meedenken en dat alles uitermate beleefd en vriendelijk.
Voor mij geen andere sanitair winkel meer!
Ik hoop dat ze gauw ook andere soorten business opzetten want met deze service en de goede prijzen kunnen ze een aantal markten aardig op zijn kop zetten.

Reageer

Teck 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met deze winkel.
Ouderwetse service! Top!!
Niet het idee dat je online winkelt.
Bijzonder (klant)vriendelijk aan de telefoon!

Reageer

Th. Staats 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was in orde, de gebruiksvriendelijkheid was ook goed.
Inmiddels heb ik andere Geberit klanten attent op uw bedrijf gemaakt.
Graag de volgende keer vermelden dat u de pakketten via Post.nl verstuurt en dat we deze bij een dichtbijzijnde Post.nl moeten afhalen.

Reageer

richard mombarg 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top geholpen en geadviseerd het juiste onderdeel snel ontvangen was er heel blij mee wat moet ik nog meer over zeggen.

Reageer

Andy 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Produkten worden zeer uitgebreid omschreven. Contact via mail en telefoon is helder en klantgericht. Snelle levering ook als er iets nagestuurd of omgeruild moet worden. Terugstortingen vinden ook snel plaats dus kortom een fijne zaak om zaken mee te doen.

Reageer

cor 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
omdat wij een ontkalkingsmiddel nodig hadden, wat door de fabrikant van sanitair geadviseerd was, hebben wij dit bij sanitairwinkel besteld. vooraf hebben wij telefonisch informatie opgevraagd qua levertijd, verzending enz. goede informatie qua betalingswijze en bevestiging van order en levertijd.

Reageer

R.Barendse 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie, snelle en correcte levering. En een goede prijsstelling.
Zeker aan te bevelen bij aankoop van sanitair. T.o.v. een concurrent een verademing in service en afhandeling en zeer zeker de prijsstelling.

Reageer

Martin 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven en snel geleverd. Kortom topwinkel. Ergens anders goedkoper? Zij leveren voor hetzelfde bedrag.

Reageer

F.Reenders 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd waar voor je geld goed kwaliteit/prijs garantie. Staan altijd open voor vragen en wordt bovendien zeer goed en vriendelijk geholpen.

Reageer

Gwendolyn 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke en meedenken geholpen. Goede en betrouwbare levering met snelle service.

Reageer

Evab 25-12-2018

Algemene score

1,0
Drama drama, douche op 24-08 besteld leverdatum is al 5 keer aangepast. Nu zouden we hem krijgen op 13 januari, 6 maanden later... als hij uberhaubt komt.
Officiële reactie van Sanitairwinkel 27-12-2018

Geachte Evab,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de levertijd langer is dan aangegeven.
Excuses hiervoor! Er is inmiddels met u contact gezocht voor een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
Sanitairwinkel.nl

Reageer

J.Gaanderse 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende mondelinge toelichting via telefoon snelle en correcte levering

Reageer

Cor 21-12-2018

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen en de bestelling was ook snel in huis. Was eerst in de winkel geweest en daar adviezen gekregen waar op te letten en toen het juiste artikel besteld via de website.

Reageer

Mirjam 09-12-2018 Via de website gekocht

Gemotiveerd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nav de live chat met een medewerker een bestelling geplaatst. ( door de medewerker ingevoerd ) Nette afhandeling van de order en later gestelde vraag via de chat ook netjes beantwoord.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leah 08-12-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel had mijn gewenste product, schappelijk geprijsd. Omdat ik onbekend was met deze winkel en onzeker over de betaling heb ik telefonisch besteld. Op afspraak werd binnen 15 minuten teruggebeld en nogmaals bevestigd dat mijn betaling was ontvangen en de levering werd voor de week erop aangekondigd. Ook dat is prima verlopen en ik ben uiterst tevreden over de gang van zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 06-12-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee van hetzelfde artikel besteld en kwam snel binnen maar ipv 2 was er maar 1 geleverd. Aangegeven via whatsapp en vervolgens is dat prima opgevolgd door Sanitairwinkel en 2e artikel vervolgens snel nabezorgd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lopez 05-12-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf

Algemene score

8,0
Via de website de plieger bedieningspaneel besteld en zoals afgesproken geleverd ook de communicatie via de mail verliep snel en overzichtelijk een bedrijf om aan te raden

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram van der Weele 04-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Ruim 4 jaar geleden ook al eens bij deze webshop (toen onder de oude naam) besteld en toen tot grote tevredenheid. Ook nu weer grote klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-12-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en soepel, maar bovenal betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische hulp via de telefoon. Goed advies. Wist waar het over ging. In een woord zeer professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim B. 30-11-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelde artikel werd snel en degelijk verpakt verzonden. Zowel de prijs en verzendkosten lagen beneden het gemiddelde aanbod elders.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verkeerde tekening 28-11-2018 In de winkel gekocht

Slechte service St. Pieter Eindhoven!!

Algemene score

1,0
St Pieter in Eindhoven heeft onze badkamer geleverd. Aannemer vroeg naar installatie tekening van wasmeubel, deze is doorgestuurd naar loodgieter, maar was verkeerde tekening! Deze was voor meubel met kranen op meubel ipv kranen uit de muur! Op tekening stond alleen aanvoer van water voor kranen op meubel..... Ze doen niets om het op te lossen!! Laten het je helemaal zelf uitzoeken! Wat een slechte service. Zou hier NOOIT meer iets bestellen, en het ook NIEMAND AANRADEN!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiële reactie van Sanitairwinkel 27-12-2018

Geachte heer/mevrouw,


Bedankt voor uw review. U beoordeeld de verkeerde winkel.
Sanitairwinkel.nl is gevestigd in Rosmalen.
Wellicht bent u bereid de review te verwijderen?

Klantenservice
Sanitairwinkel.nl

Reageer

elisa 11-11-2018 Via de website gekocht

prima opvolging geplaatste orders

Algemene score

9,0
goede prijzen, goede informatie, prima afhandeling order en snelle reactie op gestelde vragen omtrent eventuele deelleveringen van niet voorradige artikelen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-10-2018 Via de website gekocht

Wc fontein

Algemene score

9,0
Artikel is heel mooi. Goede kwaliteit. Is een aanrader. Goed verpakt en snelle levering thuis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 25-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overal gekeken en geinfomeerd en nergens een mooie watertrekker voor de vloer in de douche te vinden, totdat ik jullie winkel zag. Een hele mooie van roestvrijstaal met chroom bekleed, precies wat ik zocht. Gelijk besteld en 2 dagen later al in huis, geweldig wat een service en een uitstekende kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Beemsterboer 22-10-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding en super klanten service! Snelle levering, product goed verpakt en juiste dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-10-2018 Via de website gekocht

Niet leveren zoals beloofd op de website

Algemene score

1,0
wastafel besteld op website, zou dag later geleverd worden, niet dus.
Nu komt loodgieter voor niets en wie kan de kosten betalen ???
Ik bestel hier in ieder geval niets meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jos 07-10-2018 Via de website gekocht

correcte leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alle wat besteld is, is goed verpakt, vervoerd, correct en op tijd geleverd op het afgesproken tijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 02-10-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment , prima levering , top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de prijs laag was , ruim assortiment met prima en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 26-09-2018 Via de website gekocht

Onbetrouwbaar in hun beloftes

Algemene score

2,0
Onbetrouwbaar in hun beloftes.
In juli een product besteld, nadat ik duidelijk via email had aangegeven dat aangegeven leverdatum gehaald moest worden.
Levering inmiddels voor de 3 de keer verzet; nu naar 10 oktober (dit is dan ca. 2,5 maand te laat).
Geen compensatievoorstel, alternatieve oplossing, niets. Enkel excuses.
Voor mij echt nooit meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Peter 17-09-2018 Via de website gekocht

zeer scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met zeer uitgebreide informatie. Staan altijd klaar om vragen snel en duidelijk te beantwoorden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 13-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service veel keuze en heel prijs voordelig goede omschrijving van de producten snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LL 21-08-2018 Via de website gekocht

Order driemaal verkeerd geleverd - service bleef uit

Algemene score

2,0
Helaas is onze order meerdere malen niet correct geleverd. Wanneer hier door de organisatie een klantvriendelijke follow-up aan gegeven wordt, kan ik dit als klant accepteren. Helaas was dit niet het geval. We hebben meermalen moeten bellen en er is niet één keer aangegeven dat het wellicht vervelend voor ons zou kunnen zijn.. Ook omdat je perse zelf thuis dient te zijn bij de levering (en de buren het niet in ontvangst kunnen nemen). Ik ben voor mijn gevoel, met name tijdens het laatste contact met de klantenservice, zeer klantonvriendelijk te woord gestaan. Voor een order van honderden euro's en een fout, die bij de webwinkel ligt, hadden we een zeer beroerde klantervaring. Wellicht voor de prijs een interessante partij, maar wanneer je 1,5 maand later pas je product in huis hebt, lijkt het woord 'duur koop' toch meer van toepassing.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

v.d.Werken 10-07-2018 Via de website gekocht

prijs en kwaliteit goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een goede keuze gedaan om daar een douchebak te kopen alleen de bezorging was niet conform de afspraken zou op vrijdag bezorgd worden werd maandag 3 dagen niet kunnen douchen.jammer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Don 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een in hoogte verstelbaar douchrekje met 4 rekjes besteld. Was de volgende dag al binnen en was precies wat we wilden hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Krijger 02-07-2018 Via de website gekocht

Fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iets niet op voorrraad kwamen meteen met een vergelijkbaar[ zelfs duurder] artikel voor de zelfde prijs.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KB 29-06-2018 In de winkel gekocht
Rosmalen

Alles te laat en schuld bij leverancieren gelegd

Algemene score

1,0
Prettig geholpen in de winkel bij aanvang.
Twee dagen voor de levering worden we gebeld met mededeling dat ALLE producten later geleverd worden. Sommige zelfs meer dan twee weken!! Terwijl onze verbouwing wel gewoon begint. Heel slecht geregeld. Onze kosten lopen daarom enorm op. Ook wordt gezegd dat leveranciers te laat zijn en bij hen de schuld ligt, terwijl de producten bij 4 verschillende leveraciers komen... dus dat lijkt ons sterk.
Sanitairwinkel (Rosmalen) krijgt van ons daarom helaas een dikke onvoldoende!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Anja 28-06-2018 Via de website gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering , mijn produkt was keurig verpakt om schade te voorkomen, contact was vriendelijk, correct.
Via de website besteld, gemakkelijk te doen.
In een woord : perfect, een absolute aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews