Saake shop

Deze score is gebaseerd op 541 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Saake shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

dick baarsen19-01-2011
Zaterdag besteld, dinsdag afgeleverd! Prima toch?
strijboc15-01-2011
Snelle levering en uitermate scherp geprijsd artikel.
anthroopos14-01-2011
zeer snelle en correcte levering, geleverde goederen exellente kwaliteit, zeer tevreden, een aanrader

M.Sandee12-01-2011
Gisteren bestelling geplaatst en vandaag geleverd ! Prima site en top qua bezorging. Kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Bij een volgende bestelling zou ik direct weer naar de site gaan. Ga zo door.
close-up11-01-2011
Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer snelle levering.
Annelie_S06-01-2011
Snelle levering, prima service.
bakker27025905-01-2011
snel,goed en perfect afgeleverd ga zo vooral door bedankt en tot de volgende keer
eagle1905-01-2011
Zeer snelle en zeer goed verpakte bestelling van mijn Panasonic VW-ACK180 Starters Kit. Deze kit ,bestemd voor mijn Panasonic SD60 camcorder, was bij Saake-shop.nl veruit de goedkoopste. Extra accu + accu oplader + hele mooie tas voor een heel super prijsje. Bij Saake-shop kom ik terug..zeker weten !!
telescon05-01-2011
Als fotograaf op lokatie kan ik bij Saake op de meest rare momenten een bestelling doen en zeker weten dat het op voorraad is.Dat ik binnen 24 uur mijn spullen binnen heb en bij spoed het zelfs kan ophalen in Haarlem. Meestal gaat het om accu's, batt van GP filters en remotes, Geheugenkaarten zijn ook goed geprijst. Ook producten die niet op de site staan zoals bijzondere filters kan hij soms wel leveren. Een aanrader!
Jan van Zetten04-01-2011
snel in huis en niet duur,en dat is in deze tijd wel zo prettig.
marge03-01-2011
De website is duidelijk en overzichtelijk. De bereikbaarheid is voor onbekenden met deze internet winkel en zijn producten nog niet zo gemakkelijk op internet te vinden. De bestelling en afhandeling is prima.Er word snel gereageerd op een vraag over een artikel en ook op een bestelling.De datum van levering aan de pakket bezorgende instantie word doorgegeven aan de klant dit is zeer attent,maar dat het artikel op dezelde dag verstuurd word als de bijschrijving op de bankrekening van saake shop gestort is klopte in de oude jaars week van 2010 niet.Wij hebben op maandag 27 dec een overschrijving gepost.Op 29 dec was het op het rekeningnummer van Saakeshop gestort en 31 dec. emailde saakeshop dat het bestelde artikel verstuurd was aan TNT.
fifi02-01-2011
Alles is heel vlug gegaan , zelfs tijdens die drukke eindejaarsdagen ! Waarvoor mijn dank aan Saake shop .
D.J.Groot31-12-2010
Gewoon een perfecte webshop snel en vakkundig.
jadegraaff31-12-2010
snelle levering en goede service!
Rene van der Veen30-12-2010
Ik had in juli een batterij gekocht. Deze is in december defect geraakt binnen de ganartie-periode. Saake shop heeft dit uitstekend afgehandeld. Geen gedoe en snel een nieuwe batterij. Als ik de factuur niet meer had, zouden ze die zelfs nog toesturen.
Marc Moolenaar29-12-2010
Zeer prettige webshop waar alles makkelijk te vinden is. Levering en persoonlijk contact over bestelling is ongekend goed! Een echte aanrader, zeker voor mensen die nog niet zo met webshops bekend zijn.
lurio28-12-2010
Producten die besteld zijn waren binnen de afgesproken tijd binnen t.w. een dag.
Godt-Art28-12-2010
Snelle levering, goede en goedkope producten. Een aanrader!
Michel Hardeman28-12-2010
Website eb afhandeling dik in orde. Moet alleen nog de levering en gebruik later beoordelen, maar tot nu toe ziet alles er top uit!
Leopold4128-12-2010
Heb voor het eerst kennis gemaakt met betreffende shop. Zondag dd.26 dec.2010 en op de disdag 28 dec.2010 de bestelling ontvangen. Voor deze snelle afwikkeling krijgt betreffende shop een dikke TIEN.
Jan van der Stap27-12-2010
De vooraf gevraagde productinfo per e-mail werd snel, duidelijk en klantvriendelijk beantwoord. Vlak voor de kerstdagen de microfoon besteld. De bestelling via de website verliep duidelijk en zonder problemen. Direct na de bestelling, bevestiging en factuur per e-mail ontvangen. Binnen 2 werkdagen werd de microfoon bezorgd. Na deze eerste kennismaking, niets dan lof voor de Saake-shop. Al met al: een betrouwbare internetwinkel.
pcmklein25-12-2010
Ook in kerstperiode een snelle levering. en er zat ook nog een gratis presentje (Columbus reis magazine) nij.
pako193625-12-2010
De Kerstbestelling was punktueel en accuraat. Houden zo! Ook de veiligheid van betalen is oké!!
Anoniem23-12-2010
Het juiste product en zeer snelle levering. Bovendien aantrekkelijke prijzen.
Strandfotograaf19-12-2010
Uitstekend produkt, snelle levering, prima verpakking. Alles 100%. Is aan te bevelen.