Saake shop
Deze score is gebaseerd op 541 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Saake shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Vrijdagmiddag 15.00 besteld en Zaterdag via TNT om 12.00 uur in huis
Gisteren om 16.15 uur besteld. vandaag om 13.30 uur bezorgd.Prima hoor.
Zondag besteld, maandag een bevestiging gekregen van de verzending en dinsdag in huis. Perfect.
Ik ben zeer tevreden over het vlot en correcte verloop van de aankoop van een Accu NP-FV70 en Reislader voor Sony NP-FV accu serie voor mijn Sony HDR-CX350VE Camcorder bij Saake shop .
Verschillende keren iets besteld, en elke keer
uitstekende constante service.
Vandaag besteld morgen in huis.
Goed en goedkoop, ga zo door.
Mijn slogan is dan ook:
Koop je iets bij Saake shop,
altijd goed en nooit een flop.
Van tevoren: direct antwoord op mijn vraag. Na bestelling: vlotte levering.
Voor het eerst wat besteld, maar was aangenaam verrast door de zeer duidelijke en complete site. Snelle reactie. Vrijdags besteld, Zaterdag met de post in huis. Klasse!
UV filter voor mijn nieuwe camera besteld, werd prima op tijd bezorgd, en veel goedkoper dan in de winkel.
Perfect geregeld, snelle bezorging, ook nadat een product uitverkocht was meteen een bericht dat het wat langer duurde maar toch de volgene dag het bestelde in huis.
Zo moest iedere webshop zijn.
Snel en voordelig,zo moet het eigelijk bij iedereen.
Bijzonder snel, goed verpakt verzonden. Duidelijke verkoopvoorwaarden. Makkelijke navigeerbare website. Groot en voordelig assortiment. Top!
Goede en snelle communicatie.
Snelle levering.
supersnel geleverd, binnen 1 dag
juiste specificaties makkelijk te vinden zodat ik de juiste oplader snel vond op de site
Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. Even zoeken naar leveringsvoorwaarden en kosten / afhaalmogelijkheden, maar ook die waren uiteindelijk duidelijk vermeld.
Perfecte en hele snelle service. Vandaag besteld morgen in huis. Zeer goede klantenservice, alleen jammer dat die per email sneller werkt dan per telefoon.
Had zelf bij de bestelling een stomme fout gemaakt. Werd zonder problemen en razendsnel opgelost! Hulde!
Extreem goede service. Op mijn mail met een vraag naar welk product ik het beste kon kopen kreeg ik prompt een volledig en helder antwoord. Het product dat ik wilde was niet op voorraad maar de shop reserveerde een exemplaar en stuurde een mail toen ik weer kon bestellen. (Dat maakte het weer goed dat ik niet via de website kon reserveren.) Kreeg ook een kortingcode. Levering alle keren meteen de volgende dag.
Zeer snelle levering bij iDeal-betaling. je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Erg prettig om zaken mee te doen.
Goedkoopste prijs. Je wordt via e-mail op de hoogte gebracht van de status van je aankoop. Zeer snelle levering. Saake-shop maakt waar wat ie beloofd. Prima!
overzichtelijke duidelijke site
vlotte levering
interssantproduct (oplader voor panasonic s005e/bcc12 accu)
Prima webshop > goed verzorgd > duidelijke beschrijving > helder > bestelling loopt ook soepel > levertijd echter niet zoals vermeld, er stond de volgende dag bezorgd, dit was echter 3 dagen later, maar goed liever zaken doen met een betrouwbaar adres en dat ietsje later > goed verpakt > kortom SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Ik gebruik deze webshop al lang en beveel het ook iedereen aan. Goede prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Een dikke tien
Makkelijke en overzichtelijke website. Prijzen zijn correct. Kreeg zelfs nog gratis een setje opgeladen oplaadbare AA batterijen erbij. Donderdag besteld, vrijdag geleverd. Geweldig!!!
overzichtelijke webshop met originele en vervangende batterijen. Al meer dan een jaar voldoen de vervangende exemplaren net zo goed als de originelen. Daarnaast heeft de shop een zeer snelle reactie op vragen. Meestal binnen enkele uren heb je antwoord en de levering is conform de afspraken. Voor mij een van de bste shops en ik doe zaken met zowel Nederlandse als Franse webshops.Supershop, uitermate betrouwbaar.
Op de overzichtelijke site gevonden de "Wrap-up compact" een slimme uitvinding: een flap om je compactcamera te beschermen. Uiteraard betaald met iDeal. Om 11.03 u de orderbevestiging, om 13.44 u bericht van verzending en binnen 24 uur in de brievenbus. Vlotter kan niet!Aftersales? Geen idee, nog nooit nodig gehad.
Uitstekende service
Goed advies