Ringfotofocus.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 56 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Ringfotofocus.nl.

Ringfotofocus.nl stelt zich voor

Ringfotofocus.nl is de webwinkel van Ringfoto Focus, de betere foto- en videospeciaalzaak in West-Nederland. Door veel specialistische kennis van digitale fotografie, verrekijkers en telescopen en tal van accessoires zijn we "the place to be” voor fotografen, natuurliefhebbers en vogelaars. Ringfoto Focus maakt deel uit van Ringfoto, Europa’s grootste organisatie in fotoretail. Foto apparatuur wordt geleverd met gratis 5 jaar garantie!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fides Media Group 02-02-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag een de zeldzame Fujifilm X100V besteld, twee dagen later al in België ontvangen. Héél tevreden over jullie service. Dikke merci!

Reageer

Ronald 22-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne winkel. Ik reserveerde een Canon Eos R7 en die arriveerde op heel redelijke termijn. Ik ontving een eerlijke prijs voor de camera die ik inruilde en vertrok met een zeer tevreden gevoel. De ontvangst in de winkel is uitermate prettig en de informatie uitgebreid en juist. Echt een winkel om naar terug te gaan. Zeker geen dozenschuivers.

Reageer

Han 09-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
M’n oude nikon fototoestel voldeed niet meer...... heeft me super geadviseerd betreffende een nieuwe Nikon. Deze moest besteld worden en ik werd op de hoogte gehouden via de mail. Ik ben heel erg tevreden met m’n aankoop.

Reageer

Siebe 06-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel geeft je gelijk een vertrouwd gevoel. Goed advies en een eerlijke inruilprijs. Ik kom zeker terug.

Reageer

Elli 25-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Update op 25-10-2022:
Na mijn review, kreeg ik de mail met daarin de benodigde informatie, dus mijn probleem is helemaal verholpen.

Review van 25-10-2022:
Ik heb vandaag een Canon SX70HS besteld en betaald, vandaag besteld, morgen in huis, maar ik heb nog geen bevestiging per mail ontvangen. Aangezien dit bij alle ander bestellingen die ik via webshops het gedaan, bevreemdt mij dit. Kan ik zsm een bevestiging van mijn aankoop krijgen?

Reageer

Youssra Louisa 18-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne communicatie met de medewerker! Erg bedankt voor het meedenken in oplossingen.

Reageer

G. Valk 01-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Traveler LE-254C+ Ballhead CB-34 € 299,00 besteld op de website. Helaas was deze toch niet te leveren. Ik werd door Richard gebeld om een nieuw voorstel te doen. Ik kon een duurder statief aanschaffen voor dezelfde prijs. Dit statief vond ik wat te robuust voor mijzelf. Richard zei dat hij contact zou opnemen met collega ringfotografen of daar nog zo'n statief leverbaar was. De volgende dag belde hij mij op dat hij er 1 had gevonden en dat deze opgestuurd zou worden. Wat een service en fijn dat ermee gezocht word naar een oplossing. Echt TOP! Bedankt Richard.

Reageer

B.N 23-08-2022

Algemene score

1,0
Ik ging vandaag pasfoto's laten maken voor het verlengen van mijn rijbewijs.
Mw. heeft tweemaal een foto genomen waar ik eigenlijk helemaal niet tevreden over was maar mij te bezwaard voelde om dit daadwerkelijk te zeggen. Al was dit wel duidelijk.
Ik heb hier dus bijna 20 euro voor betaald. Het zat mij niet lekker dus ik ben terug gegaan om te vragen of de verzending naar RDW geannuleerd kon worden waarop mw. vroeg ' hoezo, wat is het probleem?'. Ik probeerde dit uit te leggen waarop mw. zei 'Nou stel je niet zo aan! Hij komt toch niet boven je bed te hangen?!' en ' Er zijn veel ergere dingen in de wereld' ' Hoe vaak kijk je nou op je rijbewijs?'. Ik was zo van mij apropos dat ik haar maar had bedankt en zo de winkel uit ben gelopen. Ik vind het ronduit onbeschoft om dit tegen je klant te zeggen, compleet respectloos. Wie bent u om mij te vertellen dat er wel ergere dingen in de wereld zijn en ik mij niet aan moet stellen?
Erg jammer, ik kwam hier al sinds kleins af aan en was altijd tevreden met de service. Ik heb de foto opnieuw genomen in een fotohokje welke vele malen beter gelukt is en minder dan de helft gekost heeft.
kingrichy 26-08-2022

Beste B.N.,

Ik ben eigenaar van de winkel. Vervelend je ervaring te lezen en natuurlijk niet zo bedoeld. De collega heeft eigenlijk alleen willen zeggen, dat je er perfect op stond en dat het een keurige pasfoto was, die aan alle eisen voldeed. We herkennen ons niet in de letterlijke bewoordingen, die je schetst. Kom bij gelegenheid toch nog eens langs, zodat ik je in ieder geval de gemaakte kosten kan vergoeden en je persoonlijk onze excuses voor het voorval kan aanbieden.
Met vriendelijke groet, Richard van Gessel

Reageer

René 05-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een prima service, denkt mee met de klant. Zeer tevreden over. Of het nu gaat om afdrukken of aanschaf van apparatuur.

Reageer

Hendrik 24-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf net besteld volgende werkdag all binnen goed verpakt duidelijk antwoord via de mail echt een aanrader

Reageer

MDL 23-06-2022

Algemene score

10,0
Super service. Namen persoonlijk contact op nadat een betaling op de site was mislukt, en hebben alles via mail afgehandeld. Dikke aanrader, hebben een nieuwe fan.

Reageer

Karen 14-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische service. Ze staan je via mail en whatsapp direct te woord en hebben alles gedaan om mijn bestelling binnen no-time in Portugal te leveren. Heel erg blij met deze winkel!

Reageer

Rob 11-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk was ik van plan richting de Vogelbescherming in Zeist te rijden om een Swarovski telescoop te kopen. Maar toen ik jullie winkel binnen kwam en zag dat jullie gewoon alles hebben liggen, was dat dus niet meer nodig. Met inruil van m'n oude scoop een prima deal gemaakt. Aanrader dus!

Reageer

Jan 28-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop heb ik gekozen omdat er specialisten zitten op optisch gebied. Ik heb een Swarovski verrekijker aangeschaft Pure 10x42, en een uitstekende deal over de inruil van mijn oude kijker gemaakt. Ook de na zending van de FRP forehead set verliep snel en uitstekend.

Reageer

Mijke 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijke en vakkundige service. Ontzettend goed geholpen door Richard. De lens die ik graag wilde was niet op voorraad maar er werd een super alternatief geboden en een op maat 'package deal' gedaan. Bovendien had ik de camera met alternatieve lens al de volgende dag in huis. Heel prettig dat er meegedacht wordt en goed advies wordt gegeven. Ook zeer plezierig dat je gelijk iemand aan de telefoon krijgt zonder eerst een keuzemenu te doorlopen!

Reageer

Marco R. 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de keuze van een nieuw systeemcamera kijk je naar prijs, kwaliteit en service. Deze staan in zeer goede verhouding tot elkaar, waarbij service er eigenlijk wel extra uitspringt. Je krijgt zeer snel respons op gestelde vragen e.d. Vriendelijk en fijn contact! Daarnaast snelle levering en goed meedenken.

Reageer

Roel Lemstra 18-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets dan lof voor deze winkel/webshop.
De door mij zo gewenste Canon RF lens was nergens te koop en op voorraad.
Wel bij deze shop en Richard heeft alles eraan gedaan om de lens nog dezelfde dag te versturen.
Ik kreeg hem dus keurig op tijd in de studio en kon gelijk gaan testen.
Hartelijk dank voor deze meer dan perfecte service.

Reageer

CB 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Serieus behandeld eerst via de App met een serieus aanbod m.b.t. Inruil foto apparatuur. Later in de winkel goede uitleg m.b.t. aanschaf. Echt een vertrouwd en professioneel bedrijf. Top.

Reageer

Ronald 19-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per toeval dit bedrijf gevonden op internet. Een verademing tussen alle grote 'dozenschuivers' waar je lang in de wacht moet staan om met iemand te chatten. (bellen lukt sowieso niet). Direct contact via app. Snelle en correcte levering. Een aanbeveling waard. Voortaan ga ik eerst bij dit bedrijf kijken en pas als het helemaal niet anders kan ...

Reageer

Marijke 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb in mei 2021 on-line een rugzak besteld voor mijn telescoop en statief. Er waren leveringsproblemen, maar ik kreeg steeds een keurige, persoonlijke terugkoppeling van hoe het ervoor stond. Prima service en vandaag mijn prachtige rugzak ontvangen en ben er erg blij mee.

Reageer

Servaas Raedts Fotografie 06-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BAM!!! 100% top-service. Op zondag via WhatsApp wat vragen gesteld, advies gekregen en op maandag de bestelling gedaan.
Dinsdag ontvangen (zeer goed verpakt).

Goed advies, probleemloos meegedacht en zeker voldaan aan de verwachting (wel wat overtroffen).

Aanrader.

Daarnaast vind ik het persoonlijk prettig bij een kleinere ondernemer te bestellen dan bij een grote keten.

Reageer

Xander 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik Was op zoek naar een lens voor mijn camera. Had cadeaukaarten ontvangen via mijn werk en uitgezocht dat deze te verzilveren waren bij RingfotoFocus. Na mailcontact bleek dat er online slechts 50€ per bestelling via een cadeaukaart mag worden betaald. Daarop reageerde ik dat ik dan wel vanuit Utrecht naar de winkel in Den Haag zou komen. Vervolgens adviseerde de verkoper om de kaartnummers telefonisch door te geven. Dit is gedaan en zodoende hoefde ik niet naar Den Haag te reizen en kon ik het volledige bedrag van de cadeaukaart besteden. Ik ben erg blij met de snelle communicatie en het creatief meedenken van RingfotoFocus.

Reageer

H Metten 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Even bellen of ze op voorraad hebben, vriendelijk geholpen en mee besteld andere dag in huis, Fijn dat je een kleine ondernemer kan ondersteunen, moesten we allemaal doen.

Reageer

Sjoerd Peter 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare zaak,had iets besteld dat niet op voorraad was maar op het moment dat het er was is het gelijk naar mij toegestuurd.

Reageer

Rees 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aankoop prijs en kwaliteit. Daarbij zeer goede dienstverlening en service!

Reageer

Marc Padding 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb heel bewust gekozen voor een kleine zelfstandige Ringfoto Focus in Den Haag tov de coolblue's mediamarkten en bol.com's. De service die deze vakkundige mensen verlenen krijg je nooit bij die andere aanbieders. Steun deze lokale zaken en schaf je spullen aan bij deze hard werkende ondernemers.

Reageer

John 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop en dito winkel. Ik kocht hier een Canon EOS RP met een lens en werd gewoon prettig en vakkundig geholpen. In Coronatijd werd het pakketje zelfs dezelfde avond thuisbezorgd.

Reageer

Petra Blankwaard 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparatuur voor foto/film koop ik bij Ringfoto Focus. Hier weten ze precies de verschillen tussen de diverse producten/typenummers en wat de beste match is met het doel waar je het voor wilt gebruiken. Groot aanbod en gewoon eerlijk advies. En als je nog vragen hebt loop je even bij ze binnen :) Ik heb hier een hele fijne camera met accessoires gekocht (Nikon D7500) en een GoPro.

Reageer

Kristel 09-10-2020

Algemene score

8,0
Op zoek naar H&Y filters, niet echt gemakkelijk verkrijgbaar. Bij Ringfotofocus wel!! Persoonlijk contact en snelle levering. Ook al bestel je online, de service is lekker ouderwets.
kingrichy 11-10-2020

Dankjewel voor je mooie waardering Kristel! Veel plezier van je filters.

Reageer

Kees D. 04-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer correct geholpen door Richard van Ringgotofocus: aanvankelijk was ik geïnteresseerd in een occasion super telezoom, maar uiteindelijk op advies van Richard toch voor een nieuwe Tamron 150-600 G2 met 1.4 converter gekozen. Het objectief bevalt prima in combinatie met mijn Canon 7D mk II.

Reageer

Eri 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagmorgen de Miggo Two way speed strap besteld voor een zeer goede prijs. Binnen een uur belde een medewerker. Hij was de bestelling in orde aan het maken maar mijn adres kwam niet overeen met het adres wat zijn straatnamenregister aangaf. Gelukkig herkende ik het probleem en heeft hij handmatig het mijn juiste adres ingevoerd. Op maandag al voor het middaguur had ik mijn pakket in huis. Dit vind ik zorgvuldig met de bestelling omgaan, een zeer vriendelijk gesprek, de juiste informatie gebruiken en een zeer snelle levering. Dank jullie wel!

Reageer

Ed Buschgens 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
betrouwbare en vriendelijke mensen.
stralen deskundigheid uit. de cursus voldoet aan mijn vraag.
"je kunt altijd langskomen voor vragen en antwoorden".

Reageer

Jan 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Wij hadden een camera besteld, maar die was niet direct leverbaar. Hier werd gelijk duidelijk over gecommuniceerd. Aan ons werd de keuze gelaten de bestelling te annuleren of te wachten. We hebben gekozen voor het laatste. Na 3 weken is de camera keurig netjes geleverd en voor het geduld is een gratis cameratas meegestuurd!

Reageer

Rutger-Jan 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recentelijk een Sony a7RIII met een 24-70mm lens erbij gekocht. De lens was niet direct leverbaar. De meneer in de winkel had hem besteld en was in een paar dagen alweer in huis. Ik werd netjes gebeld met de melding dat de lens er is.

Ik werd goed en deskundig geholpen. Ze namen echt de tijd voor je en beantwoordde netjes alle vragen die je had.

Reageer

Daniel 19-11-2018 Via de website gekocht

Mooie GoPro camera!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week via webshop een GoPro gekocht. Goede prijs en volgende dag in huis. Ik werd een paar dagen na de aankoop nog gebeld of alles in orde was!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 11-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele mooie en duidelijke website. De bestelde camera was goed verpakt en werd de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kingrichy 05-09-2018 Via de website gekocht

Super adres!

Algemene score

9,0
Ik kocht via de webshop een lens en werd uitstekend geadviseerd. Ze zijn vakkundig en geduldig. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer bij ze kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 10-08-2018 In de winkel gekocht
Voorburg

Komt afspraak niet na

Algemene score

1,0
Een prijsafspraak gemaakt voor 2 statieven, eenmaal in de auto onderweg nogmaals contact gehad dat ik onderweg ben om beide statieven op te halen maar dat kon ineens niet meer omdat de prijs niet hoog genoeg was.
Mijn ervaring is dus dat een prijsafspraak geen afspraak is en jammer dat er omheen word gedraaid mbt de aankoop en je enorm word teleurgesteld

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Lia 26-08-2017 In de winkel gekocht
Thomsonlaan Den Haag

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Na de aankoop, had ik nog wat vragen en er werd uitgebreid de tijd genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

voftem 01-07-2017 Via de website gekocht

Prima website met normale winkelservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie verzorgde website maar met een normale winkel er achter waar je het gevoel krijgt dat ze je niet alleen maar kennen via je ordernummer.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ano 01-07-2017 In de winkel gekocht
Ringfoto Focus Den Haag

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorig weekend ging ik langs omdat ik een nieuwe camera wilde kopen. Ik werd snel geholpen en kreeg veel uitleg over de verschillende keuzes. Ik heb gekozen voor de Nikon B700.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

jovabu 01-07-2017 In de winkel gekocht
Thomsonlaan

Fijne en betrouwbare winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is een prima afspiegeling van de winkel. Ruim assortiment en tegen goeie prijzen. De uitleg is ook prima. Ze weten het allemaal in jip en janneke taal uiteen te zetten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kingrichy 01-07-2017 Via de website gekocht

Prima webshop en dito winkel!

Algemene score

9,0
Klein maar fijn! Een echte speciaalzaak, waar de eigenaar je zeer persoonlijk helpt, met veel verstand van zaken! Ze denken echt met je mee. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 15-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in de buurt dus het was lekker dichtbij.

Service
Ik werd snel geholpen en kreeg voldoende informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hansonkieskeurig 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn contactpersoon bij Camera Compleet hij adviseert jmij zeer goed en geduldig en weet met gemak alle ins en outs van de apparaten (dus hoeft niet eerst zelf de handleiding door te lezen zoals bij de meeste winkels)!

Service
Alles is mooi en op tijd geleverd. Ook toen ik de camera terug heb gestuurd (ivm een klein niet functioneren) werd deze met alle geduld bekeken en netjes verpakt weer kosteloos!!!! teruggestuurd met extra accu.

Assortiment
Ruim assortiment met goed advies! Mensen die weten wat ze verkopen en waarover ze praten

Aanbeveling
Kortom; een echte aanrader zowel wat betreft assortiment, als service, kennis, geduld en vriendelijkheid.
Ze verkopen niet alleen maar hun producten maar weten er ook voldoende en zelfs meer dan voldoende van af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Borchert 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Alles is makkelijk te vinden.

Service
Na bestelling kreeg ik een mail dat mijn artikelen uit het magazijn moesten komen en dat dat 2 dagen ging duren. En prompt na 2 dagen werd alles keurig thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik gevonden. keuze genoeg.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar.
En als je wilt kun je ook nog naar de winkel zelf gaan. Perfect.

Extra toelichting
Uitstekende prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, snelle reactie op mail.

Service
Super! Er wordt goed met je meegedacht en er is uitgebreid tijd voor je vragen. Zeer behulpzaam. Er was een leveringsprobleem met een flitser en er werd meteen zonder omhaal overgestapt op een duurder model zonder bijbetaling zodat ik niet hoefde te wachten.
Met een aantal mensen van de fotoclub flitssets aangeschaft waar Cameracompleet een mooie prijs voor heeft gemaakt.
Je kunt altijd even binnenlopen voor vragen. Ik ben zeer tevreden!

Assortiment
Niet alles is op voorraad of staat in de webwinkel. Ze kunnen wel alles bestellen en je hebt het dan binnen een paar dagen in huis.

Aanbeveling
Vakman met uitmuntende service!

Extra toelichting
Ik woon niet in Den Haag maar ben een aantal keer speciaal naar de winkel gegaan omdat ik het prettig vind om iemand te spreken die er verstand van heeft en de producten te bekijken. Als dat niet nodig is bestel ik via de webwinkel. Over beide ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovabu 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het artikel was even niet beschikbaar maar er werd een duurder alternatief voor dezelfde prijs aangeboden!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en komt afspraak na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VinalHindocha 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke & betrouwbare website. Je kan gemakkelijk de producten vinden. Daarnaast zijn de prijzen laag en up2date. De betaling ging ook ontzettend gemakkelijk.

Service
Qua service niks meer dan lof! Eerste bestelling ging retour omdat wij toch een andere camera wilden. Cameracompleet heeft niet moeilijk gedaan, zelfs wanneer de camera uit de verpakking was. Daarnaast is de eigenaar de nieuwe bestelling persoonlijk langs komen brengen. Plus we hebben een gratis uv filter ontvangen van Camera compleet.

Assortiment
Voldoende assortiment!

Extra toelichting
Top service, aardig personeel, gratige uv filter ontvangen bij bestelling, Cameracompleet heeft een nieuwe loyale klant erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovabu 05-06-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel makkelijke website en prettige winkel.

Service
Ik kreeg nog een gratis klantenkaart en 240 foto's kado!En misschien win ik ook het aankoopbedrag nog terug.

Assortiment
Ze hadden de lens niet direct in huis, maar deze was er de volgende dag.

Aanbeveling
Prima winkel met mensen, die er verstand van hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews