Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik vind het fijn om bij otto te bestellen want je kan het gezellig vanuit huis doen en je heb zo veel keus in alles erg over zichtig goede service altijd op tijd thuis bezorg goede kwaliteit van alles gewoon heel erg tevreden ☺
Ik zal otto aanraden had het snel in huis en heb weer een bestelling gedaan
Snelle services producten staan in verhouding met de prijs vrouwelijke mode zeer tevreden in het bijzonder bij de badmode van lascana goede pasvormen in verhouding kwaliteit en prijs
Ik ben altijd super tevreden over de Otto!
De verzending is altijd super snel en goed!
Als ik wat terug stuur retouren ze dat gelijk op mijn rekening!
Dus goede service , zonder meer!!!
Gr Suus stijnman
Overzichtelijke en makkelijke webwinkel, ook wat betreft betalen.
Leveringen zijn niet heel snel, maar wel binnen de aangegeven tijden.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Een fijne en handige site. Prijs kwaliteit prima en de leveringen kort na de bestelling.
Alles is overzichtelijk. al meerdere keren besteld en prima afgehandeld.
Als ik er in de winkel niet uitkom is dit mijn site.
Ga zo door Otto.
De shop is goed maar om je gegevens te geven is moeilijk e-mail klopte niet bij wachtwoord heel gedoe om erin te komen maar uit eindelijke toch gelukt
de winkel van otto is goed en over zichtelijk.heb goede ervaring gehad met deze winkel.
Mijn mening omtrent Otto is; een overzichtelijke site, artikelen snel gevonden.Een goede kwaliteit/prijsverhouding.Bestelling snel in huis.
Voor mij Otto. Chapeau!
Best van de beste snel goedkoop goed Kwaliteit Snel bezorgd en maak jij kans op kortingen
Prima website. Prijzen concurrerend. Veel keus en van product zoeken via Google prima link.
Fijne winkel, snel alles te vinden, en makkelijk inschrijving, goede service.
Altijd snelle levering. Goeie produkten. Makkelijk te retourneren .
Maat komt goed overeen.
Groot assortiment
Tevreden klant.
Veel keuze in kleding. Goede site, en filtermenu waardoor je gericht kan zoeken. Nadeel dat je verzendkosten betaalt, ook bij hoger bedrag. Wel goede retourservice.
We zagen op een foto het perfecte bed voor ons dochtertje. Helaas bleek bij het bestellen dat er geen glijbaan bij het bedje zat wat wel was afgebeeld. Bed met glijbaan is niet verkrijgbaar in de uitvoering die wij willen en ook niet los bij te bestellen. Betalen in termijnen staat als optie erbij maar uiteindelijk bij daadwerkelijke betaling niet mogelijk. Alleen in 1 of 2 keer. Bed met glijbaan in andere uitvoering toch maar besteld.
Goede winkel alleen mis soms info over status van bestelling. Zojuist geld terug gestort gekregen van mijn bestelling waar ik op wacht maar weet niet waarom.
Geweldig, goede foto’s, goedkoop voor iedereen toegangkelijl, ben er heel blij mee, voor mij de eerste keer dat ik er wat koop en mijn verwachtingen zijn hoog geplaatst.
altijd lage prijzen en netjes snel bezorgd en in termijnen als het moet en ook nog een zicht termijn
ik vind het prima geregeld zo ! groetjes
Makkelijk, duidelijke website. Dankzij de reviews hoop ik een goede keuze gemaakt te hebben.
Fijne webshop, veel keus en de prijs kwaliteisbverhouding is goed, alleen erg jammer dat als je zoals ik een grotere maat hebt qua kleding dat je gelijk een stuk duurder uit bent
Otto heeft een snelle en correcte levering alsook een dienstbare klantenservice als die problemen of vraagstukken snel oplossen
Wat ik nu zeker dubbel zo leuk vind dat ik een koffiezetapparaat heb besteld uit de sale en dat ik omdat ik mijn mening heb gegeven daar ook nog eens €10 korting op kreeg
Daar wordt je toch echt vrolijk van!!!!!
Bij Otto hebt je heel veel keuze het is een gebruiksvriendelijke internet winkel en de service is erg goed!
Otto vind ik een geweldige online shop. Hele leuke kleding, altijd zit mijn maat bij, snel bezorgd. Kledingstof van goede kwaliteit “what you see is what you get”. Ik ben heel tevreden, echt een aanrader!
Al vaker hebben we meubels bij Otto gekocht en altijd naar tevredenheid. Kwaliteit en prijs zijn goed in balans! Ook het bestellen gaat super gemakkelijk. Dus hartstikke tevreden :)