Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Duncker29-01-2019
Goed overzichtelijk en ook leuke aanbiedingen! Ook leuk dat ik meteen 5 euro korting krijg voor onze 1e bestelling!
wim van der klooster29-01-2019
al dikwijls bij otto wat gekocht altijd was alles goed aangekomen kwaliteit van de artikelen zijn zeer goed nooit ergens klachten over gehad en de prijzen bij otto zijn eerder goedkoper dan bij welke zaak ook voor mij is otto nr 1
Katja29-01-2019
Veel keus aan kleding en spullen, en goede kwaliteit en thuisbezorgd. Voor mij ideaal

Tevreden klant29-01-2019
Het is overzichtelijke website en een goede prijs! En veel keus, met een breed assortiment
Marionne29-01-2019
Prijs/kwaliteit en hoeveelheid van de kleding en andere producten zijn prima in verhouding. Ze zijn ook zeer klantvriendelijk.
Suzanne29-01-2019
Ik ben altijd blij dat alle zaken die elders niet te krijgen zijn, ik altijd kan vinden bij Otto.
Daniëlle Vroonland29-01-2019
Leuke shop online met verschillende prijsklasse en leuke kleding. Voor ieder wat wils!
Ria29-01-2019
Klantvriendelijk, mooie uitgebreide site en goede kwaliteit. Complimenten!
Emily29-01-2019
Snelle verzending, juiste foto's , en de maten kloppen. Nog niks te hoeven retourneren , omdat het artikel goed omschreven is. Leuke manier van shoppen als je wegens omstandigheden niet in de stad kan winkelen!
Emma29-01-2019
Al sinds de eind jaren 80 ben ik klant bij Otto. En in al deze jaren ben ik, op een enkele levering na, altijd tevreden geweest. Klantencontacten zijn positief en iets terugsturen heeft nog nooit tot problemen geleid.
Ljiljana29-01-2019
Makkelijk snel correct. Nog nooit problemen mee gehad betaling achteraf. Enige site waarin ik niet teleugestelt ben
Nisreen Abdullah29-01-2019
Goed kwaliteit gratis bezorgen gratis ruilen en mogelijk met achter afbetaald
Huibrechtse29-01-2019
Makkelijk om te bestellen ideaal qua betalingen wat wil je nog meer. Duidelijke overzicht. En het assortiment is ook voldoende. En om jezelf als klant te maken of geen uren lang om van alles in te vullen.
Frederiek29-01-2019
Ik zocht fijn laarzen voor mijn werk en vond ze hier bij Otto.Na er 2 weken op gelopen te hebben zat de hak los.Ik heb naar Otto gebeld en een vriendelijke mevr aan de lijn gehad.Ik had binnen 2 weken nieuwe laarzen.Goede service snelle levering ik ben zeer tevreden met Otto.
van Bussel29-01-2019
Bij het zoeken naar de juiste maat was het hulpmiddel voor het nemen van de maat direct van toepassing. Al eerder hetzelfde product gekocht en daardoor kon ik samen met de juiste maat mijn keuze snel bepalen.
D. Tan29-01-2019
Snel, gemakkelijk, betrouwbaar en de mogelijkheid om het in termijnen te kunnen betalen maakt het af. Ik bestel vaker bij otto en nog nooit spijt gehad van een bestelling. Kortom is het zeker een aanrader.
Sweta Sharma29-01-2019
The order processing was very easy and there were lots of varieties with perfect pricing of the products. I would recommend this site to all of my friends and relatives. Thank you otto
Marielle29-01-2019
De kwaliteit van de producten is goed. Fijn is dat ze korte maten in het kleding assortiment hebben. De verwachte levertijd is niet altijd wat ze aangeven. Bij telefonisch contact krijg je dan te horen dat het bestelde uit Duitsland aangeleverd moet worden. Ik kan Otto.nl zeker aanbevelen.
Petra29-01-2019
ruime keus in kleding en wat je nodig hebt is online te krijgen. achterafbetalen vindt ik ook prettig
Agnes29-01-2019
Ik kan alles gemakkelijk vinden. Goede productinformatie. Fijn om de structuur van de stof te kunnen zien. Grote keus.
A. van Ammelrooy29-01-2019
De weergegeven kleuren op de foto's zijn goed en meestal krijg je type product waarnaar je zoekt, dus geen truien als je op zoek bent naar vesten.
Madelon29-01-2019
Veel keuze, duidelijke fotoos en artikelomschrijving. Bestel- en betaalgemak
Sam29-01-2019
Duidelijke site. Alle uitleg die je nodig hebt. Gemakkelijk te bestellen en ontzettend klant vriendelijk. Echt een aanrader!
Guy9429-01-2019
Mooie, kwalitatieve assortiment. Na lange tijden ervaring weet ik dat je betaald voor meubilair dat heel lang met de tijd meegaat. Zodanig dat het zelfs bij goeie omgang na een flinke tijd, nog tweedehands doorverkocht zou kunnen worden. Aan iemand die het minder heeft. Maar zelfs voor die een nieuwe meubilair prettiger ervaart is er de mogelijkheid in verschillende betaalopties deze waar te maken. Altijd goede acties met de tijd mee. En nieuwe assortiment zeer zeker ook. Heel brede aanbod ook voor in huis en rondom waar je dezelfde materialen overal terug kunt zien dat zorgt voor een mooie geheel. Levertijden en instructies zijn top. Achteraf altijd leuke kortingen en shoptegoed die je als vaste klant van otto in je mail krijgt. Otto bestaat heel lang meer dan logisch dat er op hedeb overal aan gedacht wordt
Yashar29-01-2019
Otto is mijn favorieten internet winkelschap omdat hij handig is en ik kan gemakkelijk veel dingen kopen.