Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Petronelleke02-02-2019
Het is niet zo'n vrolijke reden dat ik voor Otto koos. Inmiddels ben ik op een leeftijd gekomen dat ik regelmatig naar een begrafenis of crematie moet, en daarom wat stemmige kleding op voorraad wil hebben. Bij Otto vond ik een ruime keus in zwarte kleding die daarvoor geschikt is, ook in zomerkwaliteit, dus van meer natuurlijke stoffen zoals katoen en viscose.
Jeanine02-02-2019
echt een hele mooie en fijne zwembroek , hij staat mijn man prachtig . de maat van mijn man valt tussen de 52/54. ik had 54/56 gekocht, was zelf nog ietsje te klein maar die heeft hij toch gehouden . nu heb ik ook nog maar iets groter gekocht maat 56/58 en die zit dan prima. dus als je een beetje buik hebt zou je beter iets groter kunnen kopen. de stof ,voering ,met alles tevreden.
S02-02-2019
Heerlijke side. Er zijn makkelijke keuzes maken wat je zoek en je wil. Ik ben zeer tevreden!!

Elly Maas02-02-2019
Kwaliteit en prijs is over het algemeen goed, heb al verschillende artikelen bij Otto gekocht.
loes02-02-2019
Bij Otto kun je echt alles vinden wat je nodig hebt. Winkelen vanuit je luie stoel wat wil je nog meer.
w luijendijk bravenboer02-02-2019
Goede kwaliteit en snelle levering, top dus. Pasvorm ook goed, goede maten. Aanrader voor iedereen
000000002-02-2019
overzichtelijk en mooie prijs/kwaliteitverhouding makkelijk bestellen en achteraf betalen zonder extra kosten
Marco Cuppers02-02-2019
Otto heeft levert prima kwaliteit en heeft een prima service. Otto is van alle gemakken voorzien met een prima website. Ik raad Otto aan aan vrienden en bekenden... TOP!!! Met vriendelijke groet Marco Cuppers
Heba Asaad02-02-2019
Heel goed en mooi dingen Ik ben zeer tevreden en tevreden over de transacties en aankopen van otto.
Sylvia02-02-2019
Beste Otto, Ik vind het een goede en klantvriendelijke website ik heb zelf al veel besteld daarom krijgen jullie een dikke 10+ en hoop dat ik €250 kan winnen en weer wat mooi,s voor me zelf en me kleinzoon kan kopen.
Joke Riemeijer02-02-2019
Ik ben al heel lang klant van Otto, de kwaliteit van de kleding is zeer hoog, veel keuzes. ook andere artikelen bijv. huishoudelijk is prima. de site is duidelijk, door de zoekbalk kom je snel bij de gezochte pagina. omschrijvingen zijn duidelijk. de levering komt overeen met de melding hierover. klantenservice via telefonisch contact is erg prettig. eigenlijk niks te klagen. ik winkel hier graag.
E02-02-2019
Overzichtelijk en nooit te duur. En keus uit veel artikelen. Voldoende betaal mogelijkheden.
Paula02-02-2019
Makkelijk om artikelen te vinden en te bestellen, betalen met ideal en het artikel in 3 dagen in huis.
Nazzal Elfares01-02-2019
Altijd goeie product, mooie prijs , en goede service , ik advies alle vrinden om van otto te kopen ,want het is makkelijker en meer opties en veel sorten
J.Plasmans01-02-2019
Je kunt snel vinden wat je zoekt. Maar de zo genaamde kortingen (besaring) die je krijgt doen wat overdreven aan. Verder valt mij op dat de betere artikelen wel aan de prijs zijn. Maar ja kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Voor het artikel (een wat comfortabele bureau stoel) stak de door mij gekoxen stoel qua prijs en uitvoering met kop en schouders boven andere stoelen uit. Nu maar hopen dat dit bewaarheid wordt.
Annemieke01-02-2019
Ik vind de zoekfuncties fijn binnen jullie programma. Het aanbod vind ik ruim en gevarieerd zodat er altijd wel wat van je keuze bij zit. Leuke acties qua korting of verjaardagskorting
Joey01-02-2019
Ik heb Lego besteld het kwam netjes op tijd aan en vindt ik heel erg vriendelijk
J. Zwetsloot01-02-2019
uitgebreide keuze; eigenlijk te veel om op te noemen en vriendelijk geprijsd
Valeria01-02-2019
Ik ben al heel lang fan van Otto. Vind meubels heel mooi en kleding. Koop hier heel graag omdat er mogelijkheid is om in termijnen te betalen.
Kati Snoeks01-02-2019
Eigenlijk vind ik hier altijd wel iets wat ik in de gewone winkels nou nooit vind. Ik hoef er ook geen eens stad en land voor af te lopen. Gewoon lekker thuis shoppen achter de laptop. Gewoon top!
Sanan01-02-2019
Mooie afbeelding, duidelijke produktomschrijving. Eenvoudig te bestellen en voldoende keuze voor afhaaladressen.
Sandra O.31-01-2019
Een zeer klantvriendelijke site: er zijn veel filters die je kunt instellen, zodat je heel gericht kunt zoeken naar de kleding die je nodig hebt. Wat ik ook prettig vind, is dat je niet uitgelogd wordt als je lang bezig bent. Je kunt je selectie maken en gewoon even wat anders gaan doen en terugkomen om je bestelling nog eens te bekijken en te beslissen wat je koopt. Betaalmogelijkheden zijn er genoeg en als je iets terug wilt sturen, betaal je geen extra verzendkosten. Super! Van mij krijgt Otto een dikke 10!
Niesje Veenhuis31-01-2019
Ik ben heel tevreden over de shop , en ik beveel hem ook aan bij nieuwe mensen en hopelijk lezen je klanten dit Ik zou zeker de winkel aan beveelen met vriendelijke groeten mevr Mevrouw N Veenhuis beukenhof 66 Vriezenveen alleen mijn maat is 38 dat is er niet ,korte maat , 20% korting
Antoinet boenders31-01-2019
Jullie zijn lekker makkelijk en leuk te overzien keurigook als er wat retour moet niet moeilijk doen, nee echt prima
Samantha Bekink31-01-2019
Mooie spullen. Kan nooit kiezen. Is wel de eerste keer dat ik wat koop maar ben van plan om veel meer te kopen.