Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, suggesties voor alternatieven. Het enige dat beter kan is gratis bezorgen boven bijvoorbeeld 50 euro.
Snelle service en ruime keuze uit merk en wat voordeligere kleding. Alleen jammer dat de korting van de nieuwsbrief niet bovenop de korting die er al op zat kwam.
Otto leuke mode en merken die je niet in andere winkels ziet.
Maar de site is niet altijd even gebruiksvriendelijk, bij 1 stap terug op de site kun je weer opnieuw beginnen met zoeken.
"Liever iets van OTTO" maar het viel mij toch niet mee. Beslist geen gebruiksvriendelijke site helaas! Met heel veel moeite het te bestellen artikel drie keer moeten zoeken en de kortingscode kreeg ik ook al niet geplaatst. Had het bijna opgegeven. Nu nog even afwachten wat en wanneer het bestelde afgeleverd wordt.
Prima shop makkelijk vinden en daarbij kan je fijn alles in de winkelmand plaatsen en verder zoeken maar je kan steeds, ook na een paar weken, alles terugvinden.ideaal als je nog niet precies weet wat je wil
Otto heeft een zeer overzichtelijke online winkel.
Heel veel verschillende merken.
Altijd een goede voorraad.
De bestelling wordt altijd goed verzorgd en snel bezorgd.
De betaling direct of achteraf Is goed geregeld.
Ik ben zeer tevreden over otto.
Ga zo Door.
Heerlijk snel en overzichtelijk.
Prima merken en betaalbare mode.
M8sschirn een tip, meer voorbeelden van bv
Trendy, klassiek enz
Duidelijke site , goede omschrijvingen, goede prijzen, nu even afwachten hoe vlot de bestelling verloopt, laat het weten
Grote collectie en in veel maten beschikbaar. Snelle service en goede retourvoorwaarden.
Kortom, echt een aanrader om hier online te shoppen!
Ik hoop dat mijn verwachting voldoet aan mijn wensen, maar dat kan ik pas beoordelen als ik het product ontvangen heb. Verder was de bestelling plaatsen snel, eenvoudig en ook nog met korting. De kers op de taart zou natuurlijk zijn als ik onder alle reviewers een winnaar wordt van € 250,-.
Heldere informatie en een makkelijk te doorlopen bestelformulier.
Nu wachten op de bestelling. :-)
Altijd prima kwaliteit en prima verzending.... Telefoonteam altijd duidelijk en zeer vriendelijk...
Fijne site, veel keuze, eerlijke prijzen, altijd op tijd geleverd, goede service
Otto vind ik een zeer overzichtelijke webwinkel. Veel keuze en duidelijke website/winkel. Doch is het scrollen soms lastig, omdat je van pagina vijf soms terug geplaatst word naar pagina één. Otto zou dit moeten verbeteren voor IPad en telefoon.
Verder prettig om te kopen.
Groet,
Hans van Geluk
Ik vind het een duidelijke webshop. Handig dat er revieuws bij de producten staan. Van mij mogen er wel meer fotos van de kleding en als je op terug klikt dan gaat de website helemaal terug naar het begin in plaats van 1 stap.
goede site met kwaliteit kleren, heb een bodywarmer gekocht op deze site en zit echt lekker. ben er heel tevreden mee en blij dat ik nu fijn online kan shoppen .
Altijd spullen optijd binnen en veel keuze op de webshop. Ook zijn er veel betaalmogelijkheden en vaak ook goede sale!
Prima werkende site...goed overzichtelijk.
het assortiment is ook goed. Keuze zat....belangrijkste is de klantenservice....reageren snel en zijn vriendelijk. Zo hoort het!
Breed assortiment van zowel kleding als huishoudelijk en textiel. Kan concurreren met andere online winkels. Er zijn veel betaalopties, waaronder achteraf betalen. Gebruiksvriendelijke zoek mogelijkheden. Lage bezorgkosten. Meerdere afleveropties, zoals bij een post locatie.
Omdat alles niet zo standaard is, veel leuke producten in leuke kleuren en goede qualiteit
Ik vind de kleding altijd super leuk en perfect passen,ook is er veel keus.
Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon bij de klantenservice.
Snelle levering, routenering kan sneller.
Verder koop ik meestal bij Otto, gewoon om dat het handig is en maandelijkse betaling ook heerlijk.
Duidelijke omschrijvingen en supersnel..wil de hele winkel wel leegkopen door de duidelijke foto’s
Op deze shop vind je alles wat je maar wilt. aanbiedingen komen via de mail binnen en je kunt dan ook genieten van de aanbiedingen. Het verdiend een ruim voldoende. Ga zo door
De aantrekkelijke prijzen ik heb heel veel on-line winkels bekeken maar vind otto erg duidelijk met goede beschrijvingen van de artikelen.
Uitgebreid assortiment ook hele mooie kleding in mijn maten winkelen in de echte winkels lukt mij niet meer. Maar gelukkig kan ik hier alles kopen wat nodig is en voor mij is de betaling via ideal het makkelijkste omdat ik geen geld in huis wil hebben.
Helemaal top
Fijne winkel; ruim aanbod en prima service. Ik heb laatst telefonisch contact gehad met een medewerkster en deze was supercorrect en prima afgehandeld. Misschien zou de levertijd iets sneller kunnen. Kortom een prima webwinkel die ik iedereen aan zou raden!