Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Site is zeer gebruiksvriendelijk. Assortiement is top. Bezorging loopt prima. Super tevreden! 👍🏻
Sinds ongeveer 3/4e jaar winkel ik bij Otto's webshop. Ik ben hierop uitgekomen omdat ik een mooie *betaalbare* linnen broek zocht en aangezien ik onder de categorie grote maten val, is dat altijd veel en ver zoeken en proberen creatief te zijn! Bij Otto heb ik inmiddels verschillende kleding-merken gevonden waar ik mijn smaak in terug kan vinden en ik heel goed kan slagen. Ben ook tevreden over de manier van bestellen, het terugzenden en/of omruilen van de artikelen. Begrijp je iets niet of klopt de rekening niet, dan wordt je telefonisch vriendelijk en geduldig te woord gestaan en dat vind ik zelf erg belangrijk. Kortom ik vind Otto een *fijne* webshop en je mag er ook nogeens *achteraf* op rekening betalen en ook dat verloopt allemaal soepel! Ik ben en word blij van Otto......
Ik vind de website niet goed werken en voor sommige artikelen een lange levertijd
Overzichtelijke site en een ruime keuze aan merken. Wat ook fijn is dat je snel ziet welke maten beschikbaar zijn.
Ik ben zeer tevreden over otto.nl. De website is goed, overzichtelijk en biedt veel selectiemogelijkheden om het zoeken te vereenvoudigen. Weet je precies waar je naar op zoek bent, dan is de zoekfunktie voldoende om direct de juiste artikelen te vinden.
De aangeboden artikelen worden mooi in beeld gebracht, en van de meeste artikelen zijn diverse afbeeldingen aanwezig. Hulplijntjes als maattabellen zijn eenvoudig te gebruiken.
Ben je zover om een aankoop te doen, dan heb je diverse mogelijkheden om een betaalmethode en levermethode te kiezen. Zelfs betalen achteraf of in termijnen is mogelijk.
De kwaliteit van het geleverde beoordeel ik ook als goed. Eenmaal heb ik iets terug gestuurd, de maat was toch niet goed, en ook dat ging eenvoudig en zonder poespas.
De enige reden dat ik geen 10 heb gegeven, is omdat de levering van de producten soms enige weken kan duren. Dat staat duidelijk bij het artikel vermeld, maar als ik kleding ga kopen, online of in het echt, wil ik de producten snel in huis hebben.
Als ik iets zoek, vind ik het 9 van de 10 X bij Otto. Kwaliteit is goed, levering altijd snel. Ook in de drukke periode rond de feestdagen. En een heel ruim assortiment. Top!
Deze shop gekozen omdat ze precies de Kast hebben die ik zocht. En ook nog is voor een hele goeie prijs . Bovendien waren andere klanten zeer te spreken over dit product en dat is dan toch vaak doorslag gevend. De in te vullen procedure om te bestellen ook heel gebruikers vriendelijk . Vol verwachting hopen dat hij nu gauw geleverd kan worden .
Goede service, goede afhandeling bestelling, ruime keuze, kwaliteitsproducten, kortom geen gezeur en prima kwaliteit.
Ik vind OTTO een heerlijke site , heel overzichtelijk , prima levertijd en ook het achteraf betalen vind ik een prima service .Ik ben erg tevreden 👍
Omdat auto een berouwen zijde is en zijn prijzen zijn ook veroordeling te vergelijk met ander winkel ,koop ik vaar bij zo
leveringen op tijd. goede kwaliteit/prijsverhouding. communicatie ook buiten callcenter goed. regelmatig goede aanbiedingen en sale uitingen.
Zeer veel gemak en klantvriendelijk. Ook bij ruilen zeer coulante afhandeling
Omdat het de goedkoopste was. Eerlijk is eerlijk elke euro telt
Ik las wel dat je kon kiezen voor een afhaalpunt, maar die ben ik niet meer tegen gekomen bij de bestelling
Nu moet ik.maar afwachten of ik thuis ben
Ik shop bij Otto omdat ik het gemak van Otto goed vindt. Vriendelijke medewerkers en je kan met alles terecht bij Otto qua kleding tot naar inrichting.
Heb het bestelde nog niet ontvangen, anders waarschijnlijk een hoger cijfer. Veel keuze en acties
Veel keuze, vooral voor grote maten. Je hoeft niet zo lang te wachten voordat de keuzen zijn gedownload.
Goede service ook het ruilen is god geregeld en het contact met de service afdeling is gewoon goed. En de artikelen zij van goede kwaliteit.
Otto vindt ik de beste online shop, goede service , de klantenservice is ook goed bereikbaar , je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, al met al ik ben zeer tevreden met Otto, ben ook al heel lang klant.
ik bestel graag bij Otto omdat er veel keuze is, het overzichtelijk is en goed te vinden online.
Daarbij heb je dat wat je besteld hebt heel snel in huis. Kortom: ik koop er graag online!
Het winkelen bij otto is gemakkelijk. De zoekfunctie geeft precies het kledingstuk van je zoekterm weer.
Je ontvangt altijd netjes een melding van je bestelling en is het product niet goed dan staat er telefonisch altijd iemand voor je klaar om de juiste producten te bestellen en na te sturen. Retourneren is ook super easy met de retour sticker.... do I need to say more?
Prima website met een duidelijke omschrijving van het artikel (vitrinekast) en gemakkelijk te bestellen. We kijken uit naar de gratis levering van de kast over drie weken.
deze shop is goedkoop.
deze shop heeft beter korting.
En kan in gedeelten worden gekocht.
Blij met de site, heel uitbreid qua assortiment en bestellen ging zojuist echt heel vlot. Enige minpuntje vind ik de leveringstijd van 3 weken. Maar dat is gewoon ongeduld!
Wij hebben een hele goede ervaring met Otto !
Wat ze zeggen doen ze ook.
De kwaliteit van hun producten is goed en zeker aan te bevelen.
Wij zijn blij met Otto !
Goede service !
de beste site die ik vind altijd netjes in gepakt en alles is zoals het hoord super blij met me. spulletjes