Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik ben zeer tevreden over de snelheid, duidelijkheid, transparantie van betaling en klantenservice van Otto.nl. Deze online webshop te Tilburg heeft een enorm en kwalitatief deugdelijk assortiment in een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De Bosch wasmachine die we hebben gekocht werd probleemloos en op de afgesproken tijd bij ons thuis gratis afgeleverd (dit geldt al voor producten vanaf 75,= euro) en aangesloten, terwijl onze oude machine eveneens kosteloos werd afgevoerd. De klantenservice is top: ik werd onmiddellijk zonder wachtrij vriendelijk en op een behulpzame manier te woord gestaan. Het feit dat de winkel van oorsprong Duits is heeft vele voordelen, want er is een keur aan Duitse kwaliteitsproducten van alle gerenommeerde merken te vinden. Grote klasse!
Overzichtelijke site en makkelijk om een bestelling te plaatsen met een snellen levering
Handige zoekfuncties op de site. Verder een grote keuze aan badmode. Ook voor grotere maten.
Mijn indruk van de shop is: rustig beeld en overzichtelijk! Ik vind het heerlijk dat ik kan shoppen, zonder schreeuwerige informatie op het beeld :)
De uitstraling komt op mij betrouwbaar over, en de informatie en de levering blijken dat ook te zijn, heel fijn!
Het was een duidelijk verhaal omtrent het product. Snelle afhandeling en eenvoudig een account aanmaken. Enige advies punt is, dat ik niet eenvoudig het wijzigen van ontvang adres kon vinden.
Ik geef een 9, omdat er dan altijd ruimte voor verbetering is. Bedankt Otto.
Good prices, still I think the delivery should be faster. In rest everything it’s perfect.
Veel keuze en selectiemogelijkheden. Fijne stoffen met goede prijs/kwaliteitverhouding en realistische foto weergave van de artikelen. Leveringen zijn prima aangegeven en worden netjes verpakt volgens aangegeven levertijd bezorgd.
Otto, een heerlijk Overzichtelijke webwinkel, waar vele merken kleding wordt verkocht en ook leuke spullen voor in huis. De levering verloopt altijd prima en het terugsturen van producten is ook geen probleem. Kortom heerlijk relaxte winkelen vanaf de bank.
De website Otto heeft een groot assortiment een veel betaal opties daar ben ik heel blij mee !
Bestel regelmatig bij Otto, in verband met de snelle en goede levering en het is niet te duur.
Zeer gebruiksvriendelijke site. Duidelijk en overzichtelijk. De foto's en productomschrijvingen zijn meer dan voldoende. Wat ik wel mis, is dat ik bij een eerste bestelling niet gebruik kan maken van betaling achteraf. Daarnaast is de levertijd van tevoren niet geheel duidelijk (3-5 werkdagen). Ik heb een paar schoenen besteld, ik ben benieuwd hoe de levering eruit gaat zien! Groetjes Mandy
Veel keuzemogelijkheden voor elke knip. ook als je minder te besteden hebt kun je toch voor iets leuks slagen. De kwaliteit van de artikelen is dik in orde. De bezorging is altijd op tijd. Leuk shoppen.
Otto is al jaren mijn favoriete web winkel. Zelfs vroeger al toen nog met de gids die ik thuis kreeg. Mooie kleding van goede merken en een groot assortiment. Ik heb maat 44/46 en ook daar een goed assortiment in. Nu als web winkel gebruikersvriendelijker. Ik benblij met Otto.
Geshopt bij Otto.nl. supersnel en super duidelijk. Een prachtig rood bankje besteld. Een echte aanrader
Er mooie producten, snelle levering. Makkelijk uitkiezen op de webside. Goede regeling om artikel thuis of elders af te leveren
Hallo het is een leuke winkel en een goed product lk wens alle aankopen inde winkel
Het was fijn om bij jullie op de site te kijken en te bestellen.
Maar ik kon mijn kortingscode niet vinden.
Verder was alles prima, nu maar even afwachten als de spullen binnenkomen.
Gemakkelijke site. Goede maattabellen. Prettig winkelen. Doen wat ze beloven.
Ik ben al jaren klant bij Otto en de kleding is echt van een goede kwaliteit en de service is ook erg goed ben er blij mee daar ik niet van passen in winkels hou
Mijn partner is 72 maar hij graag een spijkerbroek en laat dat nu al jaren de pioneer zijn voor mij makkelijk bestellen, altijd goed.
Tiny
Zeer fijne winkel om online te shoppen. Overzichtelijk en een zeer fijne klantenservice
Duidelijke site,makkelijke zoekfuncties en vlotte afhandeling.
Top ! Aanrader !
Super webshop!! Simpel en eenvoudig te bestellen, ik vind het helemaal goud!!
Overzichtelijk en een goede kwaliteit, levertijd is ook vrij snel, bij OTTO weten zij dat ook we
Mooie overduidelijke website met goede en snelle service. Ik ben tevreden!!