Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Otto heeft naar mijn mening een ruime keuze uit veel verschillende categorieën. De website werkt fijn en bestellen is zo gedaan! Ik ben erg tevreden met Otto!
Mooie bikini’s er zijn nog veel maten aanwezig zelfs in de wintermaanden! Veel keus en goede uitleg welke maat het beste past. Ook t combineren van tops en broekjes is mogelijk.
Toffe shop ben al bijna 30 jaar klant dat zal wel genoeg zeggen. Veel keuze in artikelen en prijzen. Met broeken keuze uit verschillende lengtes.
leuke artikelen , goede service ,overzichtelijke website en een snelle levering
Prima service , goede producten , snelle levering!Bij retour geen problemen en geld word snel teruggestort!
Zeer fijne webshop en ruime keuze In alle producten.
Snel geleverd en goede service
De shop is in de buurt, goed bereikbaar en de auto grais voor de deur parkeren,
alles perfect, met vriendelijke bediening.
Altijd veel keuze. Mooie aanbiedingen. Prettig dat het thuis bezorgd wordt en achteraf pas hoef te betalen !
Super nette klanten service. Bestel regelmatig bij otto en heb nog geen problemen gehad. Levertijden worden netjes aangegeven en ze kloppen ook.
Snel en eenvoudig winkelen en bestellen via de website. Via de filters hebben we snel het juiste bureau gevonden.
de shop is zeker gebruiksvriendelijk, helemaal dat als je iets echt goed hebt bekeken en dat je weer terug wilt naar je zoekresultaten, dat hij niet opnieuw van voren af aan begint met zoeken; dat doen sommige website/shops wel; dat is een ramp en dan kijk/zoek je dus maar zo niet weer.
alle product info en prijzen vergeleken maar bij otto vindt ik de beste prijs kwaliteit garantie
Kijk altijd even of er leuke aanbiedingen zijn.
Site overzichtelijk! Kledingmaat altijd goed, bestellingen altijd netjes.
Retourneren ook goed
Indien ik kleding nodig heb ga ik altijd eerst naar de site van Otto omdat ik altijd wel iets wat ik leuk vind om te bestellen
Goede en snelle levering goed geholpen bij installatie goede website erg duidelijk
Ik kom altijd weer terug bij Otto voor de mooie merken.
Maar een nadeel vind ik wel, dat je niet weet wanneer de bestelling binnenkomt en of het de hele bestelling zal zijn. Andere webshops zijn sneller met leveren en geven aan of iets niet leverbaar is. Bij andere webshops krijg je de verzendkosten terug als je de hele bestelling terugstuurt en bij Otto niet.
Maar ondanks dit alles, en dus soms frustraties, blijf ik terugkomen voor het assortiment. Ik koop vooral mijn jassen en jeans bij Otto.
Heeft goede kwaliteit in kleding en levering goede service
Zeker aan te raden
Al jaren klant
Dit is zoals een webwinkel hoort te zijn. Duidelijke voorwaarden en goeie prijzen. Wat andere webwinkels pretenderen te zijn, is Otto.
Goede winkel goed uit leg goede producten vertrouwt duidelijk uit leg met maten snelle afhandeling
Fijne webwinkel. Wekt prima. Leuke dames en heren kleding. Het enige nadeel is dat er soms lange wachttijden zijn maar dat zetten ze er wel keurig bij.
Er zijn bijna geen kledingwinkels meer in het winkelcentrum in de buurt en die er wel zijn, verkopen geen mooie kledingmerken. De kleding en schoenen van Otto passen goed en zijn goed afgewerkt en staat het me niet, dan is het eenvoudig te retourneren. Het is ook fijn om het thuis te passen met de kleding die ik al heb. Betalen is ook makkelijk.
Prima winkel strakke leveringstijden. Ook nog allerlei extras als termijnbetalen. Bestelling kwam netjes binnen. Dikke plus.
Er is veel variatie in kleding, en vooral veel vrolijke kleurtjes beschikbaar. Eigenlijk slaag ik bijna altijd wel. Leveringen gaan altijd goed en alles wordt netjes bij of afgeschreven.
Fijne site, goede foto’s van de artikelen en veel maten op voorraad. Makkelijke zoekfunctie en handig afrekenen.
Er is veel keus, leuke mode, ook in grote en lengte maten. Levering snel en betalen achteraf mogelijk.